SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Autogram - Jennifer Connelly

23.07.2018 16:58 - SaraPolanska - Autogramy - komentáře (0)

Autogram - Jennifer Connelly (herečka)


 

Autogram přišel už před nějakou dobou. Kvůli nedostatku času se blogu mohu věnovat až teď. Jennifer je pro mě velmi důležitá. Společně s Davidem Bowiem velmi ovlivnili mé dětství pohádkou Labyrinth, kterou jsem viděla poprvé v prosinci roku 1999. Od té doby jsem chtěla být jako Sarah - hlavní hrdinka tohoto příběhu. Nevím, jestli jsem to už někde psala, ale odtud pochází má přezdívka.

 

Tato Oskarová herečka (Oskar za herečku ve vedlejší roli ve filmu Čistá duše), je velmi známá tím, že posílala autopeny a sekretářské podpisy. Dle porovnání a odhadů jsem měla štěstí a můj dopis ji zaujal, protože podpis na fotkách nevypadá jako sekretářské podpisy, které se hojně objevovaly v roce 2015-16. Nezbývá než věřit, že třetí pokus o získání jejího autogramu vyšel. Jennifer jsem psala už někdy kolem roku 2002 stejně jako kdysi Bowiemu. Pak mám záznam z roku 2012 a třetí pokus byl odeslán 5.1.2018. Odpověď dorazila 2.5.2018 - obě mnou zaslané fotky podepsané.

 

S jistotou mohu říct akorát to, že se nejedná o PP (moje fotky, fixa je skutečná), ani o autopen - každý podpis je jiný, tloušťka písma se mění, v písmenech jsou stopy po zrychlení a spomalení. Zda jej ale skutečně podepsala herečka není 100%. Podpis nechám ověřit. :-)

 

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

Zatím žádné komentáře