SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Ozvěna hromu - 15. kapitola (druhá část)

05.12.2012 13:27 - SaraPolanska - Ozvěna hromu - komentáře (5)

15. kapitola (druhá část) – Problémy (ne)klepou na dveře


Docházejí mi omluvy, ale... Když je dneska ten Mikuláš, tak tedy nesu nadílku v podobě druhé části, kde se mnozí z vás konečně dočkají toho sexu. :-D Prosím pěkně, tato kapitola byla napsána před rokem. Věřím, že za ten rok jsem se zase posunula jinam, ale hodnocení nechám koneckonců na vás. :-) Jen dodám, že tato část je 18+ a prosím, řiďte se tím. :-)

 

 

Chytl obě Luniny ruce a zatlačil do polštáře za její hlavou, kde jí následně kouzlem spoutal. Z nočního stolku pomalu sebral svou černou vázanku a ovázal ji dívce okolo očí. Nebránila se, spolupracovala v napětí, co přijde. Celé to byla hra. Zábavná hra, kterou si oba užívali všemi smysly. Po chvíli zkoumání jejího obličeje se zvedl z rozpáleného těla a následně i ze zmuchlané postele, aby dívku dezorientoval.

Pomalu a rozvážně obcházel postel a nezapomněl se důkladně podívat na každou část těla, aniž by to Luna tušila. Ta ho s napětím očekávala. Chtěla ho cítit, chtěla, aby se vrátil a nepřestával s tím, co doteď dělal. Byla to snad nějaká krutá forma mučení?

Levou dlaní letmo pohladil dívčin bok, čímž ji dokonale zmátl, neboť si myslela, že se teď nachází na druhé straně.

V očekáváních dalších doteků se jemně vlnila, čímž ho nevědomky přiváděla k šílenství a když zcela nevinně oddálila stehna od sebe, nevydržel. Kleknul si zpět na starou matraci a položením rukou na její kolena se opět stal pánem situace.

Nejprve se vrátil k jejím rtům, které několik dlouhých minut divoce líbal. Pravačkou opět sjel dolů a nejprve něžně pohladil část udržovaného klína. Když ze zrychleného dýchání nezaznamenal žádnou vlnu protestu, opatrně palcem a ukazováčkem naznačil dívce k rozevření jejích nohou. Konečky prstů pohladil sametovou kůži mezi stehny a prostředníčkem jedním pohybem zajel dovnitř. Oplatila mu přidušeným výkřikem a napnutím těla. Sledoval střídavě svou pravidelně pohybující pravačku a její ústa, která tiše sténala. Pořád měla zavázané oči a spoutané ruce, ale náhle přicházející vlna rozkoše donutila Severuse, aby zrušil kouzelná pouta a ona se mu okamžitě vrhla do náručí.

Horce vzdychala do kůže na jeho krku a on cítil, že už to dlouho nevydrží. Modlil se, aby mu dovolila nasadit jeho tempo a nezpůsobil tak mladé dívce trauma.

Nejasnou změtí slov ho povzbuzovala, aby pokračoval a hlavně, aby nepřestával.

Palcem přejel ten malý výběžek a pak přiložil špičku svého penisu na vlhký otvor. Položil se na ni a zrychleně dýchal. Trochu se mu třásly ruce, ale zvládl rozvázat sametovou černou vázanku na jejím obličeji hned na poprvé. Chytl její čelist a přinutil ji, aby se na něj podívala.

„Podívej se na mě, chci, aby ses na mě podívala, slyšíš?“ přikázal rázně.

Zastřeným pohledem mu hleděla do tmavých, přísně vyhlížejících oči, které vídala v hodinách i mimo ně. Nyní byly pár centimetrů od ní, zatímco mužské ruce bloudily po jejím těle. Tvrdý penis jasně vnímala mezi nohama. Zbývalo jen, aby přirazil pánví.

Nevěděla, co ji vzrušuje víc. Jestli fakt, že se někdo tak pečlivě věnoval jejímu tělu, kde ještě jasně cítila mokré stopy po Severusově jazyku, nebo to, že se tu do ní chystá vniknout její profesor lektvarů. A ona mu to dobrovolně umožnila, užívala si to, ba ona to dokonce nutně potřebovala. Proč to tak prodlužoval. Myslela, že umře v tom žáru, co jí prostupoval od konečků prstů po všechna nervová zakončení v těle.

Svou vlastní pánví ho vybízela k tomu jedinému pohybu vpřed a netušila, jak moc se on musí ovládat, aby ji neopatrným a necitlivým zacházením nijak neporanil.

Zavřením očí se krotil a pootevřením úst korigoval svůj dech. Svým roztomile vyvinutým hrudníkem se mu otřela o kůži. Díval se jí do očí a pořád, jako by na něco čekal. Chtěl, aby ho jasně vyzvala k akci, chtěl, aby si byla vědoma, kdo se jí to chystá udělat. Musel si být jist, že to teď nebude dělat s dívkou, která by pak byť jedinkrát zalitovala. Z jakéhokoliv důvodu. Byl Smrtijedem na útěku. Špehem, vrahem… Ano, mluvili o tom, ale věděla naprosto jistě, že právě s tímto člověkem s bývalým, a možná nenáviděným, profesorem v jednom se teď chystala vyspat?

„Prosím, prosím, udělej to,“ zašeptala po chvíli bolestného napnutí.

Na něco takového čekal a už neexistovalo nic, co by mu zabránilo to neudělat. Možná ani její náhlý vzdor by nepřiměl pustit její tělo zpod svého a nechat to blonďaté stvoření odejít.

I přes sebeovládání byl první příraz prudký a rázný. Zaťala mu nehty hluboko na paží a místnost proťal výkřik. Zavřela oči a nasávala vzduch, aby rozdýchala náhlé zatmění.

Jen co dopřál dívce čas na vzpamatování a tak trochu sobecky i sobě se v ní rozpohyboval. Mělké a tvrdé přírazy k jejímu tělu se s každým pohybem zrychlovaly a prohlubovaly.

Nahlas sténala.

Chytil její vlasy a zatáhl směrem dozadu.

„Podívej se na mě! Podívej se mi do očí!“ každé slovo vyslovoval pomalu a dával na ně zvláštní důraz. Snad proto, aby si dívka uvědomovala hluboký podtext a ještě více ji to vzrušovalo.

Odpovědět mu nedokázala a tak mu věnovala jen rychlý polibek a opět se položila do horkosti, jež cítila. Teď byla ještě intenzivnější, jak před tím. Na jejím bledém čele se objevilo několik kapek potu. Prostor pod ní musel každým okamžikem vzplát.

Obtočila mu nohy kolem boků a lýtky si ho přitahovala intenzivněji. Tím mu na pár okamžiku narušila jeho tempo, ale stačilo jen trochu víc zrychlit.

Cítil, jak má bolestivě napjaté svaly v rukou, vnímal jednotlivé žíly a býval by přísahal, že víc toho nemůže vydržet.

Rty se přitiskl na její, aby si ruce na chvilku odpočinuly. Tvrdě hladil ňadro a druhou rukou přitlačil na její podbřišek, aby ji donutil vyvrcholit.

Během prvního orgasmu byla úplně mimo. Neschopna nic vnímat, spolupracovat. Nic. Jen svírala jeho paže a zakláněla se dozadu.

„Řekni moje jméno!“ nenechával Lunu vydechnout a ani na chvilku opustit to, co se teď dělo.

„Ach.“ To bylo jediné, co mu momentálně dokázala odpovědět.

Drsně sevřel její krk a hlubokým hlasem zopakoval svůj požadavek ještě dvakrát, dokud ji nedonutil to vyslovit. Během toho zpomalil a více důrazně vlnil boky, aby tak Lunu donutil propojit tyto chvíle s jeho jménem a tváří.

Vlnila se, chtěla ho, objímala a drásala.

Vzepnula se pod ním podruhé a snad i daleko intenzivněji, než před tím. Střídavě prosila, aby přestal a pak zase, aby nepřestával. Ne, že by měl v plánu nyní dělat to, co ona chtěla. Nebyl žádný romantik, měl rád touhu, vášeň a to vše se skrývalo právě v tomto projevu, tempu a akci.

Naposledy přirazil, jak nejhlouběji mu to její tělo dovolilo. Horký a mocný proud z jeho těla se nyní rozléval uprostřed jejího vlastního mokra společně s vlnou posledního vyvrcholení. Unaveně se svezl na její tělo a rychlým dechem oblažoval její hrdlo. Ruce měla zamotané v černých vlasech, nohy stále kolem jeho těla. Usmívala se. Cítila se nebývale šťastná, že něco takového zažila. Ten pocit byl tak silný, že se z očí začaly koulet drobné slzy. Třásla se a nechtěla se ani pohnout. On to cítil naprosto stejně. Rád si vychutnal ten pomalý konec, když se neodkulil stranou a nechal penis, aby sám postupně ochabnul a sám vyklouzl. Potěšeně přijal i fakt, že ho nevyháněla a taky klidně užívala zbytky orgasmu.

„Teď jsme v podstatě oba stejní, slečno Láskorádová,“ zašeptal jí klidně o ucha.

„Jak to myslíte?“ nechápala úplně.

„Oba jsme teď stejní blázni,“ dodal zamyšleně a pak se tiše svezl vedle Luny a oba je přikryl rozměrnou přikrývkou.

 

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

11.12.2012 18:20 Chavelierka

Dávat kapitoly s ročním zpožděním no to je věc :-D

Spoutal a odešel se dívat vedle na fotbal :-D
Já už se bála, co vytáhne, už jsem nějaká zblblá asi :-D
Aspoň si myslela, že tam je, mě napadlo, jestli neodešel :-D
Severus je sladký tyran ;-)
Nepřestává poroučet ani, když přiráží, vrrr
Obě varianty jsou vzrušující a lákavé ;-)
Severusi, nezdržuj, my všechny to chceme a zcela dobrovolně :-D
A je ženou
Shoří postel, ale oba budou šťastní :-D
Právě zapomněla, jak se jmenuje, jak se jmenují všichni na celém světě :-D
Ona mu tohle slastné mučení ještě určitě vrátí :-D
Taky chci být šťastná z toho zážitku, ale kde sebrat Severuse :-D
Blázny byli i před tím :-D

Nemám slov,to sis asi všimla :-D Četla jsem to víckrát, abych mohla vůbec psát bez slintání :-D Uf a jdu si dát ledovou sprchu :-D Severus je zvíře :-D

06.12.2012 20:38 Petra S

Ahoj,nádhera, při čtení Tvých povídek se tak nádherně relaxuje,doufám že na Vánoce budeš mít pro své věrné čtenářky další dárek,ten od Mikuláše se mi moc líbil :)pa

05.12.2012 20:39 Zuzana

Konečne♥ och, lapám po dychu, toto bola sila. Chcem Severusáááá. Ten koniec to znelo ako Severusovsky povedané - bolo to krásne Luna♥ asi to pochopila :)
Ďakujem za kapitolu. Teším sa z nej. Idem si ju teraz prečítať ešte raz celú :)

05.12.2012 17:28 Lenka

ach

Ďakujem

05.12.2012 14:38 Vendi

Musela jsem být ale safra hodná, když mě na Mikuláše místo uhlí čekal takovýto skvost :) na to se vyplatilo počkat :))) vytisknut a večer přečtu ještě jednou. Velké díky - víc slov nemám, na to jsem moc unavená :)))