SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Setkání s Tomem Hiddlestonem - BFI Film Festival Awards London

07.11.2012 23:24 - SaraPolanska - Tom Hiddleston - komentáře (9)

O tom jak se šílené sny stávají pravdou anéb vždy sleduj helikoptéry :-)


 

Reportáž z Londýna včetně dalších skvělých zážitků dodám, ale nestíhám. Přesto bych se s vámi podělila o naprosto nečekané. :-)

 

To, že bude Tom v Londýně ve stejný termín, jako jsem já, elu a chave neplánovaly naší skvělou dovolenou, jsem se dozvěděla asi dva týdny před odletem. Věděla jsem, že Tom byl zvolen jako jeden z porodců na prestižní BFI Film festival, který se pořádá v Londýně (v porotě byl mimo jiné i Tim Burton a Helena B. Carter). Moje informace ani týden před odletem nebyly dostačující a tak jsem jakékoliv doufání vzdala.

Pět dní před odletem přišla z fandomu exkluzivní zpráva. Náhle jsem svírala v ruce lísteček s adresou a dokonce jsem i věděla, kde to je! :-D Pořád ale nebyl jistý den a dokonce ani čas, kdy má Tom na festivalu být. Dva dny před odletem jsem měla info, že v sobotu v šest večer. V letištní hale mi pak přišla sms od fanynky z Mexika, že Tom bude na festivalu až v neděli v šest. No, nakonec jsem nechtěla holky tahat někam, kde není jistota, že tam Tom bude, a jak to tam vůbec bude vypadat. V sobotu jsme měly naplánovanou klasickou trasu - Red Bridge, které se trochu neplánovaně změnilo na Leytonstone - Tower Bridge, pěšky k Milenium Bridge a pak pár stanic na Westminster. Okoukly jsme Big Ben, Oko a elu pocítila potřebu si na 35minut odskočit do Mekáče na záchod. Věděla jsem, že Banqueting House je hned naproti Oku a tak jsem využila čekání na elu a hodila své bystré oko na protější břeh Temže. Okolo poletující a tak velmi podezdřelá helikoptéra přitáhla mou pozornost daleko víc, než nadávající elu, že na záchodech je fronta delší jak týden před výplatou. Někdy v době, kdy se tedy rozhodlo, že se půjdem na zmíněnou adresu podívat, jsem přestala komunikovat.

Bylo asi půl páté, Tom možná na dosah ruky. Mé věrné společnice ovšem měly potřebu testovat mé nervy nákupem suvenýrů, ale tiše jsem se kousala do jazyku ve snaze se nepozvracet v očekávání, že snad uvidím svého drahého Toma.

Po dalším 20minutovém bloudění v kruhu jsme šly za světlem... a červeným kobercem.

Po doražení na místo to zkrátím. Asi deset minut jsem smutně prosila elu, aby se někoho zeptala, zda tu bude Tom, ale dle fotografií, které držely nadšené fanynky, bylo zřejmé, že odpověď je jasná. Nebylo nás tam moc, což se jevilo příhodně pro moje nervy, které zbaběle utíkaly kamsi směrem k Trafalgaru. Ze všech možných vjemů jsme zjistily, že Tom přijede v šest. Zabraly jsme druhé místo u záteras a čekaly. Já už se zmohla jen na dýchání.

 

Tom přijel. Byl krásný, úžasný a já ztrácela spodní prádlo. Už na začátku jsem ho ale slyšela říkat, že se nemůže fotit, že není čas. Rychle se podepisoval tím svým klikyhákem, ze kterého je zřejmé jen to, že jméno majitele začíná písmenem T. Měla jsem sice fotku k podpisu (vždy připraven) ale o podpis mi nešlo, já chtěla společnou fotku. Když došel na dosleh, vyhrkla jsem na něj:

Hi Tom, I am Sarah from Czech Republic and I am your big fan- (nadechovala jsem se k další větě, ale byla jsem přerušena přímo Tomem, který mi odpověděl: Hi, nice to meet you. (podal mi ruku a dál se rychle věnoval podpisům.) Poznala jsem, že se mi chystá zdrhnout a tak jsem na něj česky zvolala: Počkej načež se na mě podíval a já mohla dokončit svou zmatenou žádost o společnou fotku a nezapomněla jsem procítěně dodat, že jsem z daleka. Toma to ale neobměkčilo, dodal omluvný výraz a řekl: I am sorry, I can not, I have no time.

A zdrhl k novinářům, hajzlík jeden zatracenej. Každopádně! Viděla jsem ho, dotkla jsem se ho a díky chave mám fotku, kde sice vypadám jako debil, ale je to důkaz, že nekecám a fakt jsme tam byly. :-)

Bylo to trochu zklamání, ačkoliv můžu být ráda vůbec za to, že jsem ho viděla, protože to bylo tak nehorázné štěstí, že počítám, že to v nějaké jiné fázi mého života parádně odskáču. :-)

Po odchodu Toma dovnitř jsme na zbytek herců nečekaly. Tim Burton a Helena jsou super, ale my byly unavené a bylo mi hloupé jim strkat na podpis cár papíru. Proto jsme daly šanci ostatním a v poklidu místo, kde se mi částečně splnil sen (příště tu fotku!) opustily, abychom se vydaly na noční Trafalgar a domů. :-)

 

Vypadám tam dost divně, ale berte v potaz, že to byla rychlá fotka, nečekaná akce a celé je to takové strašně hektické. :-) Za fotku ale chave moc děkuji. :-)

 

Více fotek Toma z BFI od mé a chaviny maličkosti zde:

 

http://sarapolanska.tumblr.com/post/34287472237/meeting-with-tom-on-bfi-film-festival-in

 

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

10.12.2012 17:35 Eel

That's not just logic. That's really sesnible.

20.11.2012 20:37 Petra S

Vypadáš dobře,hlavně že sis to užila,já psala
la Alanovi dvakrát a nic :( tak Šárko drž se a koukej písat :)))

11.11.2012 16:45 zetemaka

Zase se jednou potvrdilo pravidlo, že náhoda je blbec :-D Moc ti to přeju a snad brzo ulovíš i tu pořádnou fotku ;-)

09.11.2012 19:29 Pavča

Gratuluji ke splnění aspoň části snu.

09.11.2012 08:58 Vendi

Tak to se povedlo :D Perfektní :)) Vidíš, skoro náhodou máš jeden sen splněný :) gratulace

08.11.2012 20:35 SaraPolanska

No, doma mi řekli, že na té fotce vypadám přesně jako:
Hele mámo, táto, jsem v televizi!!! :-D :-D

08.11.2012 19:04 denice

Gratuluji ke částečnému splnění snu a držím palce, aby to příště vyšlo stoprocentně. A vůbec nevypadáš divně, radost ti sluší.

08.11.2012 15:54 Chavelierka

Héj a kde je mé zoufalé tažení za divoce vypadající fanynkou, kde jsem jako první svou lámanou angličtinou zjistila info, že tam Tom vážně má být :-D :-D
Dle nadin jsme si měly vsadit, jaký jsme v Londýně měly štěstí :-D
Jo to byla akce - kdy to dáme znovu? :-D
Nemáš zač, pro přátele vše ;-)

08.11.2012 15:22 Zuzana

Ja si Tvoje reporty z honby za celebritami strašne užívam. Si rozprávačský talent. Je to akoby som to videla pred očami :) Díky :)a gratulujem k stretnutiu :)