SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Autogram - Heidi Janků

26.06.2012 15:00 - SaraPolanska - Autogramy - komentáře (4)

Autogram - Heidi Janků (zpěvačka)


 

Tak tohle bylo překvápko, protože Heidy jsem nepsala. :-D Za tento autogram vděčím Chave, která mi její podpis za drsných podmínek neplánovaně a absolutně nedomluveně ukořistila dne 16.6. na Heidy konzertě v Poděbradech. Tímto ti obrovsky děkuji, Heidy sice není můj bůh ví jaký idol, ale znám ji velmi dobře a moje maminka ji má také velmi ráda. :-)

 

Asi nemusím popisovat, jak jsem se divila, cože a kdože mi to píše z Poděbrad (ale tušila jsem tě Chave, akorát jsem nevěděla, proč mi píšeš :-D ). Je to první autogram, který mi sehnal někdo jiný. Fakt moc DÍKY!!!

 

 

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

21.02.2014 19:16 SaraPolanska

Ahojky Veverko,
Jak píši - autogram mi zajistila kamarádka přímo na koncertu Heidy u ní ve městě, takže bohužel nemohu sloužit adresou. Věřím ale, že jestli se o Heidy zajímáš, tak její adresu snadno dohledáš a věřím taky, že ti odepíše. :-)

09.02.2014 22:30 veverka

Ahoj omlouvam se ty za noji segru ona je do ji blazen hezky

09.02.2014 22:23 veverka

Ahoj muzu se zeptat
kde jsi sehnala ten autogram a jestli jsi poslala heidi dopis prosim dej mi jeji sdresu na dopus ja ji uplbe zboznu prosim na tento email kasova.verka@seznam.cz
prosim a dekuju

26.06.2012 17:11 Chavelierka

Saru, nemáš vůbec za co. Jsem ráda, že tě podpis potěšil ;) Jen upravím, autogram jsem ti získala v Nymburce na Postřižinských slavnostech - piva jsem se nedotkla, dělala jsem řidiče :D:D Byli tam i jiní interpreti, ale jediná Haidy byla milá a ochotně se podepisovala kdekoli a komukoli.