SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Autogram - Maggie Smith

25.04.2012 10:22 - SaraPolanska - Autogramy - komentáře (8)

Autogram - Maggie Smith (herečka)


 

Autogram k mé smůle přišel rozmazaný (já nevím, proč chvilku nepočkaj, než ta světlá fixa zaschne :-D) ale věnovaný, což jsem u Maggie zatím neviděla. To mě velmi potěšilo. Možná, že Maggie ještě pošlu jednu (světlou) fotku a poprosím o nový podpis.

 

Maggie stejně jako většina vynikajících hereček a herců vešla ve známost díky své roli v HP jako profesorka McGonagallová, ale samozřejmě má na svém účtě další skvělé role (Univerzální uklízečka, například).

 

Žádost o autogram jsem společně se dvěmi fotografiemi zasílala dne 3.3.2012

Odpověď v podobě jedné a věnované fotky dorazila včera dne 24.4.2012 s krátkým vzkazem, že Maggie podepisuje jen jednu fotku pro každého, neboť se začalo s jejími fotkami kšeftovat. Druhou vrátila nepodepsanou. Já osobně zasílám veskrze dvě fotky, právě proto, že se může stát, že se jedna rozmázne. Takže jsem opět naštvaná na všechny kšeftmany. Jinak známka přišla neorazítkovaná, takže jestli máte někdo typ, jak ji dostat dolů aniž bych ji poškodila - sem s tím. :-D

 

 

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

19.11.2020 09:47 Ondřej jandl

Budu posílat Danielovy radcliffovi

17.02.2019 19:06 matýsek

Já jsem jí napsal asi nějak v roce 2017 na adresu:

Maggie Smith
Independent Talent Group Ltd.
40 Whitfield Street
London, W1T 2RH
UK


ale stále neodepsala nevím co s tím když obvykle její odpověď trvá asi měsíc

27.04.2012 19:57 grid

Tak túto podpísanú fotografiu ti závidím. Skvelá obľúbená a často obsadzovaná herečka, matka talentovaného a charizmatického syna, tiež herca Toby Stephensona. Mám ju rada a na tej fotke jej to fakt sekne. Super!

26.04.2012 09:11 Crazy

:OOO
Dalsi zavist Saru :D
Maggie je rozhodne skvela herecka a v Univerzalni uklizecce byla uzasna :) :D
Gratuluji, i pres to, ze je mazlej :D drzim palce pri druhem pokusu ;D

a k ty znamce.... Zkouselas ji podrzet nad horkou parou? :) to lepidlo by melo povolit... (aspon ve filmech to vzdycky klaplo :DDDDDDDDD)

26.04.2012 08:26 Vendi

Jako malí jsme známky se starých dopisů myslím sundavali nad párou z konvice :)) ale strýček Google by ti určitě pár rad a tipů našel - mně se stalo to samé s obálkou od Alana :))


Jinak obrovská gratulace. Maggie mám ráda. Je to úžasná,charismatická a noblesní dáma. Vždycky dostanu záchvat smíchu, když v posledním díle HP prohlásí, že kouzlo "Piertotom Locomotor" si vždycky chtěla zkusit :D

25.04.2012 20:57 Zuzana

Ani Meggi Ti nedala mäkčeň :) alebo si jej ani nenapísala Š? Alebo ju treba vycvičiť ako Alana :)
Gratulujem k podpisu.

25.04.2012 19:32 Chavelierka

Úchvatná herečka, mám ji moc ráda a podpis ti strašně moc závidím. Jen si nikdy nemůžu zapamatovat, jak se jmenuje, nějak mi k ní nesedí jméno Maggie, ale to je jen můj problém :D
Gratuluju a přeju lovu dalších podpisů zdar ;)

25.04.2012 13:12 Claire

Tak autogram poštou si zaslouží větší gratulaci, navíc podpis velice dobré herečky, která má na triku mnoho kvalitních rolí.
Ještě včera večer jsem v úvahách váhala mezi ní a Natalii Tenou, ale už jsem kvůli tomu nechtěla znovu zapínat počítač.
K té známce bych jednu osvědčenou a mnohokrát vyzkoušenou radu měla, ale záleží na tom, jestli obětuješ obálku.
Pokud ano, tak : vystříhnout (s větším "okrajem") nebo vhodit celou obálku do vlažné vody a nechat louhovat tak dlouho, dokud se známka sama neuvolní, opatrně vyjmout, založit mezi dva pijáky (v horším případé noviny) a zatížit, nechat vyrovnat a uschnout. Ještě než to uděláš, přejeď si prsty po spodní straně, kvůli zbytkům lepidla, abys nemusela koupání opakovat. Usušenou známku při příštím použití lehce potřeš ze spodní strany lepidlem, ani nemusí být vteřinové.