SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Autogram - Emma Watson

24.04.2012 11:23 - SaraPolanska - Autogramy - komentáře (12)

Autogram - Emma Watson (herečka, modelka)


 

K Emmě mám docela zvláštní vztah. Dá se říct, že jsem ji dlouho neměla ráda, ale pak jsem ji začala obdivovat a o její autogram velice stát. Možná to byla elu, co mě naučila mít jí ráda. Vlastně je to krásná holka, co má nadání na modeling (asi víc jak na to herectví:-D) ale zase je mladá a až na ty její grimasy s obočím Hermionu ztvárnila velmi dobře. Toliko k mému rozpolcenému vztahu a teď k samotnému autogramu.

 

Autogram byl dne 17.4.2012 zakoupen v aukci. Cena nebyla tak nízká, jak bych si bývala přála, ale díky bohu ani vysoká. Byla to dražba a já se o autogram hádala jen se dvěma lidmi. Počet zobrazení nabídky nebyl vysoký - já se domnívám, že proto, že byla aukce špatně popsána a já sama k této aukci přišla nějakou mě nejasnou záhadou. No, ale jsem moc šťastná, neboť Emmy autogram se dá získat snad jen osobně. Z agentury posílá PP a z natáčení (kde se adresy moc na veřejnost nedostanou) jen velmi, velmi zřídka. Fotografie je velikosti A4.

 

K autogramu je přiložen Certifikát autencitity

 

 

 

 

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

20.11.2017 16:44 matýsek

já si přeju od ježíška podpis od emmy watson protože když posílá PP a z divadla občas tak se to víc vyplatí

01.06.2012 16:37 Defone

INTEWRNET CO? NA TO TI NIDKO NESKOČÍ

28.04.2012 07:35 Chavelierka

Máš jediný štěstí, že máš podepsanou fotku, kde má dlouhé vlasy :D
Teď vážně. Na Emmu jako na herečku jsem si ještě nestihla udělat názor, zatím jsem ji potkala jen v HP a Baletních střevíčkách. Ještě se mi nestihla předvést v plném rozsahu ;)
Každopádně souhlasím s tebou, že je to hezká holka (ale ty krátký vlasy se mi na ni ani trošku nelíbí :D)
Gratuluju k dalšímu zajímavému podpisu do tvé sbírky.

25.04.2012 13:39 SaraPolanska

Claire: dneska jsou jiný. Hned jak manžel bude mít čas, zablokuje IP adresy toho vola a kapču trochu zjednodušíme. :-)

25.04.2012 13:27 Claire

Já to ze svého pohledu vidím asi tak, že problémem nebude připravenost či nepřipravenost hovořit o vztahu k ženě - jakékoliv. Meritum věci vidím jinde. Když má někdo charisma, jehož intenzita je srovnatelná s plným výkonem atomové elektrárny, tak prostě nejde neříci "Já ho miluju". A tam, kde nic není, ani smrt nebere.
P.S. Včera jsem ty kódy přechválila, jsou děsný, obzvlášť pro nás brejlovce a navíc mám nepříjemný pocit, že na škodiče stačit nebudou.

25.04.2012 10:55 SaraPolanska

Když jsem to tak po sobě teď četla, tak jsem si uvědomila, že jsem to napsala dost blbě. O Emmy autogram jsem velmi stála (opravdu hooodně moc) - ale dlouho jsem si k ní hledala vztah :-) Asi nejsem připravena mluvit o vztahu k ženě :-D To o Alanovi se nezdráhám říci, že ho miluju :-D

24.04.2012 19:56 SaraPolanska

Claire: té jsem taky psala, ale zatím nic. Je to ale také žena, nutno říct, že z té světlé strany. :-D

24.04.2012 19:42 Claire

Sári, jen si tak trochu hádnu. Že by HBC? I když si nejsem jistá, jestli bys nebyla sice tajemná, ale nadšenější... :-))

24.04.2012 19:23 SaraPolanska

Claire: poštou jsem se právě dnes také dočkala, ale to zase zítra :-D Nemůžu to sem naházet všechno. :-D Jen prozradím, že se jedná o HP autogram. :-D

24.04.2012 19:19 Claire

Taktéž se připojuji s gratulací k přírůstku do kolekce, i když je mi jasné, že už bys raději dostala také nějaký ten podpísek poštou. Nezoufej, všechno jednou bude... :-))
Vztah k této slečně mám přibližně jako ty a Vendi, nevyhraněný, přijde mi taková trochu neslaná, nemastná. Hezká a mladá je, možná že ten modeling by byl lepší, protože jako herečka mne neoslovila v žádné rovině, já ji totiž ještě neviděla hrát.
Uff, ještě že zrovna tenhle kód přečtu.

24.04.2012 17:25 Lejdy Andrea

Emmu mám ráda. Myslím, že je hezká a talentovaná :) Gratuluju k dalšímu kousku do sbírky ;)

24.04.2012 15:51 Vendi

Gratulace :))

Se vztahem k Emmě jsem na tom trochu podobně. Vlastně nemůžu říct, jestli ji mám ráda nebo ne - v podstatě je to myslím neutrální. Nevadí mi, ale ani ji nijak nevyhledávám. Uvidíme, kam se budou její kroky ubírat dál :))