SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Autogram - Miloslav Šimek

16.04.2012 11:48 - SaraPolanska - Autogramy - komentáře (6)

Autogram - Miroslav Šimek (komik, spisovatel)


Tak toto je polovina slibovaného překvapení pro manžela. :-) Má hrozně rád Cimermany a Šimka s Grossmannem. Ostatně já také. Moje jízda tramvají či už legendární postavení zlomenin v temném koutě se staly předlohou pro mé parodie. Nosí mi inspiraci i úsměv kdykoliv, kdy si je pustím. :-) Miloslav Šimek zemřel v roce 2004 a já věřím, že mnoha lidem stále moc chybí.

Poprvé jsem se s ním setkala kdysi dávno, když ještě tuším ČT1 vysílala S politiky netančím, kde se Zuzanou Bubílkovou často rozesmáli celou mojí rodinu.

 

O tuto fotografii jsem se dne 9.4.2012 poprala v aukci.

Dne 16.4.2012 fotka v pořádku dorazila do svého nového domova. :-)

 

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

18.04.2012 13:29 elulinek

hůůůůůůůstýýýýýýýýýýýýý! závist

16.04.2012 21:00 Lea

Gratuluju ti:-D

16.04.2012 18:03 denice

Gratuluji k úlovku, Miroslav Šimek je pro mne nezapomenutelný. A jsem moc zvědavá na Ladislava Smoljaka, dalšího z českých velikánů.

16.04.2012 15:59 Vendi

No vida a přišel další :)) Gratulace

Co se týká komentářů, už jsme to několikrát řešili, ať už tady nebo u mě. Nám nezbývá než doufat, že se rozhoupou a ty vytrváš, protože tvé psaní mám opravdu ráda :))

Jinak musím s uzarděním přiznat, že humorem dua Šimek-Grossmann jsem nedotčená, což bych zřejmě měla napravit :-/ Hluboce a upřímně se kaji a k získanému autogramu gratuluji. Doufám, že manžel bude mít radost :)

16.04.2012 13:16 SaraPolanska

Claire: Děkuji, děkuji. Ano, Grossmann snad jednou do sbírky přijde též, zatím se na něj budu moc těšit. :-) Z té druhé skupiny k nám přišel i pan Smoljak - bude zítra. :-)

Byly doby, kdy se u kapitoly sešlo 30 komentářů. Byla jsem velmi spokojená a opravdu mi to dělalo radost. Teď trhám rekordy návštěvnosti (bývalo cca 110 - teď bývá i 200) ale ty komentáře... Byla bych ráda, kdyby se sešlo alespoň 20 hodnocení, ale kdyby víc, tak budu samozřejmě ráda. Někdo si řekne, že to moc hrotím, ale já ten čas, který trávím u psaní, můžu věnovat raději své dceři, která mi feedback nikdy neodepře. :-) Já to dělám ráda, ale to, že nevím, zda se to tedy líbí nebo ne, když nikdo nekomentuje, mi dost ničí tvůrčí chutě.

16.04.2012 13:03 Claire

Sári, jednou z mála výhod "zralého věku" je, že zmíněný jedinec má možnost zažívat věci v době, kdy skutečně vznikají a probíhají. Takovou jsem měla i já v případě této dvojice. Vyrůstala jsem v divadelně-filmovém prostředí, strávila jsem v něm většinu života a Semafor nebyla jen legenda, ale skvělé prostředí plné úžasných nápadů, z nichž jsou dnes poprávu zlidovělé klenoty.
Jestliže ti byly a jsou inspirací duševní výrony pánů G+Š, chodíš pít do kvalitní studánky. Ono je to taky znát na výsledcích. :-)) (A to prosím myslím zcela vážně.)
Je mi docela líto, že nemohu přispět tvému manželovi do sbírečky podepsanou fotkou Jirky Grosmanna, ale co jsem měla už ze mne dávno někdo vyloudil.
Otázka poněkud od věci - kolik asi tak komentů (za každou osobu 1 ks) by tě dokázalo odradit od autorského pohřbu první třídy? Určitě máš nějakou přibližnou představu, svěř se, uleví se ti...