SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Alan při potyčce s "fanoušky"

13.04.2012 23:05 - SaraPolanska - Alan Rickman - komentáře (8)

Video z takové menší hádky


Takže. V první řadě bych chtěla poukázat na fakt, že video se očividně začalo točit až v půlce jejich rozhovoru a nikdo tudíž neví, co tomu předcházelo. Ten člověk, co točí ono video ale rozhodně není Alanův fanoušek, proto jsou také nahoře v titulku uvozovky. Já se tedy jednoznačně stavím na Alanovu stranu, protože po mě chtít někdo podepsat prázdné papíry, tak nešetřím slovem fuck off místo jeho slušného (ale značně nasraného) sorry. :-) Alan pro své PRAVÉ fanoušky dělá věci, které ostatní celebrity ani nehne - viz já, já mu do divadla v NYC psala několikrát, a pokaždé mi fotku podepsanou poslal zpět. Pravda, díky chave jsem riskla Snapea, ale k němu napsala milý a velmi omluvný dopis a přiložila raději i civilní foto. Podepsal jen to, ale dal si práci a napsal mé jméno správně (už podruhý :-D).

 

Hnusí se mi lidi, co se snaží vydělat na autogramech celebrit. Neříkám, že pokud někdo rozprodává sbírku, či už o autogram nestojí, tak jej hodí do aukce, ale lidé, co jdou číhat za divadlo nebo na premiéru jen proto, aby si vydělali, mi nestojí za ta sprostá slova, co mě napadají. Viděla jsem to na premiéře v Londýně. Vidím to na ebayi... Nechci to už vidět.

 

Alane, ačkoliv si tohle nikdy nepřečteš, vykašli se na lidi, co tě chtějí znevážit v očích opravdových fanoušků. My víme, že děláš co jen můžeš, a na vlastní náklady řadě lidem ty fotky podepisuješ a posíláš zpět. A to, že nechceš podepisovat Snapea, je to sice škoda, neboť řada lidí by se té fotky nikdy nevzdala, ale máš pravdu, že tohle je prostě stupid world, kde se každý na každým snaží vydělat.

 

Budu ráda, když se ozve někdo, kdo shrne o čem se ve videu hovoří. Já sice cosi pochytila a pochopila, ale půlky vět hlavně toho fandy vůbec nerozumím.

 

http://www.tpgnews.com/video/detail.php?id=131917

 

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

15.02.2015 23:37 verča

Jasně ;) Alane, pamatuj na to, že my, tvoji fanoušci budeme vždy stát na Tvé straně, protože víme, že máš obrovské srdce slušného člověka a gentlemana, a ze bys nikdy nic tak hnusného neudělal. I když si tohle určitě nepřečteš. Já stojim při tobě!

13.02.2015 11:40 SaraPolanska

To video bylo bohužel smazáno majitelem. Pravděpodobně už mu slušní fanoušci vyčinili :-)

12.02.2015 15:21 Verca

Je jen velka škoda, že mi video nejde otevřit. ale i bez nejakeho videa vim, že Alan je jeden z mala celebrit, kreři jsou slušní ke svym fanouškům a má srdce na pravem mistě. Vykašli se na ně, Alane!

25.09.2012 04:57 Raynes

TYVM you've sovled all my problems

15.04.2012 21:54 Lea

Co dodat: Setkání s chamtivci a blby, to je zhouba doby.

14.04.2012 22:31 Zuzana

Tak ja som nerozumela ani ň ale verím, že niektorí ľudia nemajú súdnosť a občas známe osobnosti vyslovene ľutujem čo si musia prežiť.

14.04.2012 18:59 SaraPolanska

Musím říct manželovi, aby mi tu udělal tlačítka - To se mi líbí. Claire, měla bys totiž můj palec hore. :-)

14.04.2012 18:49 Claire

Někteří jedinci, vznešeně a přehnaně se nazývající lidmi, jsou prostě neskutečné hyeny. Evidentně nezáleží na národnosti, bohužel moje angličtina také nemá ten výbrus, tudíž s rozuměním to bylo poslabší.
Nicméně Alan si zachoval tvář i úroveň, docela ho obdivuju. Já jsem hodně klidný člověk, nemám ráda konflikty, ale tohle bych asi řešila razantněji (tedy ne, že by mně něco takového mohlo hrozit :-)) ).
Gentleman zůstane gentlemanem, pařez pařezem a vůl volem za jakýchkoliv okolností.