SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Autogram - Seminar

14.03.2012 11:57 - SaraPolanska - Autogramy - komentáře (6)

Autogramy na Playbillu od - Alan Rickman, Lily Rabe, Hamish Linklater, Jerry OConnell, Hettienne Park (herci)


 

Tak to je on, můj skvost z Ameriky. Byla docela prča ho sehnat. Původně jsem psala do divadla - to už někdy začátkem prosince 2011 po e-mailové rozmluvě přímo s divadlem, že mám zaslat poštou obálku a peníze na poštovné a pokusí se mi vyjít vstříc. To jsem tedy udělala, ale asi jsem tím jen někomu zaplatila svačinu. :-D A pak začalo mé přetahování na ebayi, kde jsem tento playbill třikrát musela vzdát, neboť se jeho cena šplhala přes 50 dolarů. No a jedna aukce mi opět utekla, jenže člověk, který playbill dražil mi pak napsal, že mě asi zná z jedné zahraniční diskuze o Alanovi a tak mi vyšel vstříc, nechal mi playbill podepsat (to se to někomu zařizuje, když bydlí vedle Broadwaye, že) a za domluvený příspěvek zaslal. :-)

A tak ho tu mám. Krása, že? :-)

 

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

15.03.2012 21:52 SaraPolanska

Chave: díky, díky. Vím čí který je, na FB jsem ty lidi označila :-D tady to nejde, ale tak - hned pod Alanem je Lily Rabe.
Pod nápisem Seminar je Hamisch Linklater, pod ním Jerry O´Connell a úplně dole Hettienne Park. :-)

15.03.2012 21:32 Chavelierka

Gratulace.
Mě se hrozně líbí, jak ses do sbírání podpisů postila. Vážně tě v tomhle obdivuju. Však víš, já si poslat o podpis tak u toho dostanu infarkt :D Ty ne, prostě si vybereš oblíbené lidi a dostaneš je (tedy jejich autogram, ale co víme, kam se posuneš časem :D) Navíc tyhle mají i trochu romantický příběh ;)
Zajímalo by mě jestli poznáš čí je čí :D Já končím u Alana :D:D
Nádherné, ještě jednou gratuluju

14.03.2012 19:47 SaraPolanska

Díky, díky. Jsem za něj moc ráda, do sbírky jako dělaný. :-) Akorát teda bude sranda, jestli se divadlo ještě rozhoupe a ten playbill pošle. :-D

14.03.2012 18:07 Zuzana

Jéj tak to je teda nádhera. A páči sa mi ten príbeh ako si sa k nim dostala :)

14.03.2012 12:46 Claire

Gratuluji k rozšíření sbírky - program získáný tak pestrým až dobrodružným způsobem tím automaticky stoupá v ceně. Ale co si budeme povídat, nejvyšší cenu by měl WE s podpisy získanými na place osobně, že ..... :-))

14.03.2012 12:14 Vendi

No co to vidí oko mé(teda oči, mám obě, že jo :D)

Podpisů od Alana není nikdy dosti :)) Obrovská gratulace k podařenému úlovku.