SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Ozvěna hromu - 3. kapitola

13.03.2012 18:26 - SaraPolanska - Ozvěna hromu - komentáře (27)

3. kapitola - Bylo, nebylo
Pro tentokrát odheslováno...


 

Věnováno všem, co si najdou chvilku a napíší koment. Děkuji, že alespoň někdo považuje za slušné ohodnotit mou práci. :-)


Nová dohoda - 25 komentů a automaticky nová kapitola - nepočítají se komentáře od stejných osob ani ode mě.

 

 

Kdyby mu to nepřipadalo jako špatný vtip, spíš přímo černý humor, nejspíš by se labužnicky protáhl a nahlas by pronesl něco o tom, že takhle dobře se už dlouho neprospal. Přeci jen, člověka trápí starosti, výčitky a to, co bude. Teď, když byl přesvědčen, že už budoucnost nemá, se najednou usínání stalo příjemným a rychlým procesem a spánek samotný byl sladký a nádherně bezstarostný.

Podle intenzity světla sálající z pootevřeného okna v místnosti odhadoval, že bude již pozdní poledne a vůbec by ho nepřekvapilo, kdyby bylo ještě později.

A musel to přiznat nahlas. Není nad to se zabývat tím, kolik je hodin, než starostmi, komu bude muset krýt zadek dnes.

Teď ho zajímal už jen jeho vlastní zadek, a když si vybavil obrázek ze včerejšího večera, tak by ho možná mohl zajímat ještě jeden.

„Čemu se usmíváte, profesore? Vyspal jste se dobře?“

Lehký úsměv vystřídalo zamračení.

„Neklepete?“

„Klepu. Neslyšíte?“

„A takové pěkné ráno to bylo,“ řekl tiše.

„A jak vy to můžete vědět, když jste spal?“

„Pozor na jazyk.“

„Děkuji, ale nemám problémy s kousáním,“ řekla mile a položila na stolek teplý hrnek a talíř něčeho, co vypadalo jako ovoce.

„Co to je?“

„To je hrnek.“

„Vy jste očividně snídala vtipnou kaši,“ protáhl ironicky.

„Přestaňte pouštět hrůzu, mě stejně nevyděsíte a raději se najezte. Kousek tady za kopcem jsem našla pár jabloní. Nejsem zrovna dobrá kuchařka a tak si místo těch jablek představte to, na co máte chuť, mně to pomáhá…“ poradila mu jakoby nic Luna.

„Bez vašich rad bych byl jistě ztracen.“

„Najezte se a pak mě zavolejte, zkusíte se zvednout a trochu projít. Ano, jen se pěkně nadechněte…Ale no ták, umíte přeci i ostřejší pohled…tak, ještě trochu. No, až skončíte s tím divadélkem pro prvňáky, tak si vypijte ten čaj. Já se jdu pokusit o opravu toho rádia, co jsem našla,“ sdělila konec věty nevzrušeně a nevnímala topícího se profesora v hrnku s čajem po vyslovení slova rádio.

„Počgrht- krucinál, počkejte! Jaké rádio?!“

Ale dívka se ve dveřích jen zvučně zasmála jeho pobryndané košili a hopsavým krokem zmizela kdesi v útrobách nevelké chatrče.

S prásknutím odložil hrnek zpět na chatrný stoleček s oloupaným lakem.

Musí být po smrti. Jestli tohle není peklo nebo minimálně očistec, tak co? Ta ženská musela být seslaná samotným satanem.

Vztekle ze sebe odhodil deku, která byla značně prošoupaná, ale ještě zvládla udržovat člověka v teple. Trochu ho překvapil pohled na prostěradlo. Musel ztratit šílené množství krve. Zrak mu padl na kupu natrhaných látek v koutě, které barvila tmavě rudá tekutina, na které Luna umístila kouzlo, aby zabránila množení bakterií a zápachu. Jak to, že se z toho dostal? Že ho z toho dostala? Pokud neměla Dokrvující lektvar, tak nemohl… a ten jed… Měl by šanci, pokud by vše měla nachystané, ale ona přeci nemohla vědět, co se stane. Nemohla, ale přeci jen ho to dokonale zmátlo.

No, pokud z ní chce dostat nějaké informace, bude to muset zkusit jinak. Hrůza, děs a zamračený výraz na ni očividně neplatili a on posledních několik let nic jiného používat nemusel.

Uhrábl si černé vlasy a opatrně spustil nohy na zem. Nic ho nebolelo, což byl taky důvod k obavám. Téměř vyděšeně se ohlédl zpět na zmuchlaný polštář, zda tam neuvidí ležet sám sebe, ale kromě onoho polštáře tam nebylo nic.

Nádech, výdech a s dalším nádechem se postavil. Motala se mu hlava a cítil se poněkud zesláble, ale i to byl dost úspěch naproti tomu, co se s jeho organismem dělo za poslední dva dny.

První krok byl dosti nejistý a skončil zachycením o stolek, který jeho váhu neunesl a zbortil se na zem i s nebohým Severusem, který s tímto scénářem ne úplně počítal.

Rámus okamžitě přivolal mladou plavovlasou dívku.

„Čemu jste nerozuměl na větě - až se najíte, zavolejte mě a pokusíte se vstát?“ zeptala se s lehkou výčitkou a opatrně se pokoušela za paži profesorovi pomoci na nohy a následně na kraj postele.

„Naprosto všemu. Čemu vy nerozumíte na tom, že odmítám žít s faktem, že se o mě bude starat nějaký žabec, který se ještě nedávno bavil tím, že si kreslil do sešitů neexistující tvory a pro zvýšení krevního tlaku nejen mého jim ještě dával nejrůznější jména? Počkejte, vzpomínám si na Fufínka….“ zakončil rádoby zamyšleně Severus a přidal pobavený úšklebek.

„Byl jste někdy na hodinách Věštění? Než paní profesorka našla vlastní kouli, stihla jsem si udělat úkoly na týden dopředu,“ pronesla nebývale ironicky.

Uchechtl se.

„Než se zvednete, měl byste chvilku v klidu sedět. Pak se velice pomalu zvedat a teprve pak se pokoušet o svůj rychlý krok.“

„Přestaňte na mě mluvit jak na malé dítě, buďte tak hodná,“ upozornil ji na hranice.

„Dělám to schválně.“

„To jsem si myslel.“

„Nechápete mě. Když se rozčilujete, buší Vám srdce a tím lépe rozháníte zbylý jed,“ sdělila mu něco, co ho tedy nenapadlo a za což se taky zastyděl.

„Čím jste to udělala?“ zeptal se tiše, a aby ji ujistil o tom, na co se ptá, kývl bradou směrem k zakrváceným látkám. Omluvně se na něj podívala.

„Promiňte, zapomněla jsem je vyhodit. Převléknu i to prostěradlo. Našla jsem jich ve skříni ještě pár. Je tam i čistá košile, ale nevím, zda Vám bude….“ zamyslela se nad velikostí zmíněného oděvu a prakticky si nevšimla, že zapomněla na to hlavní, co se jí Severus ptal.

„Luno…“ vyslovil vážně její jméno, čímž si získal nejen její pozornost, ale i skutečně překvapený pohled. Chvilku těkala očima po jeho tváři, protože nevěděla, co říci. Nakonec jen prostě škubla za medailonek na svém krku a ten díky důmyslnému zapínání rázem povolil a spočinul své majitelce v dlani. Ta ho beze slova podala muži sedícímu na posteli. Severus si opatrně a s pozvednutým obočím drobný stříbrný předmět převzal.

Pátravě jí hleděl do očí, než odšrouboval malý uzávěr. Pak sklonil pohled na onen předmět a znalecky si přičichl. Ucpal prstem uzávěr a na malou chvilku medailon obrátil, aby mu na ukazováčku zbyla trocha neznámé čiré substance.

„Opatrně s tím, je toho už málo…“

Přikývl a špičkou jazyka se dotkl oné kapaliny. Spěšně si prohlédl ruce, ale nenašel to, co potřeboval. Její klouby na pravé ruce tím ovšem byly a tak si ji bez vysvětlení přitáhl a potřel ranky zbytkem tekutiny. Ta se okamžitě zatáhla. S vážností na ni pohlédl.

„Jste ještě větší blázen, než jsem myslel. Kdybyste to prodala, nikdy byste se už nemusela o nic starat. Nechápu to, nechápu Vás.“

Nevěděla, co mu odpovědět. Asi poprvé za těch pár hodin, co tu byli. Možná měl pravdu. Jenže ona byla na to, co udělala hrdá, i když se nesetkala s vděčností a proslovy oslavujícími její jméno, jakožto spasitelky a zachránkyně. Nikdy s tím nepočítala a tak se ani teď nepozastavovala nad tím, že by to bylo špatně.

Všiml si jejího váhání a rozpaků. Jenže on opravdu nechápal, proč to všechno dělá. Raději by se smířil s tím, že je skutečně fanaticky vyšinutá a unesla ho kvůli bezbřehé lásce. To by alespoň dávalo smysl. Sice značně zneklidňující, ale nějaký. Ona očividně nevěděla, co vše udělala a až jí to dojde, bude litovat. Možná přijdou i výčitky.

Nakonec se její pohled projasnil a ona mu následujícími slovy vytrhla z úst všechny smysluplné věty.

„Nesmíte ten život brát tak vážně, profesore, stejně z něj nevyvázneme živí,“ řekla vesele a s ladnou otočkou zmizela z jeho zorného pole. Zpoza dveří zaslechl ještě sdělení, že přinese to rádio.

Chvilku bez mrknutí seděl a zíral do tmavé a značně ochozené podlahy.

„Chytejte!“ zvolala zvučně Luna a předstírala, že mu stařičké rádio hází. Málem spadl z postele, jak se lekl, že to skutečně udělá a co jeho smysly vyděsilo ještě víc, byl fakt, že by ho nejspíš nechytil, protože ruce používal naposledy ve chvíli, kdy po šupinatém krčku hladil obřího hada. Nedobrovolně a hlazením by to nakonec taky nenazval. Spíš rvaní šupin tomu obřímu teleti, aby ho dostal dál od své paže.

„Ježiš to je zase pohled. Zajímalo by mě, jestli si je trénujete před zrcadlem,“ protáhla naoko otráveně a posadila se na postel vedle zkoprnělého Severuse, který ještě stále rukama očekával přílet kouzelnického přístroje.

„Dejte je dolů, prošvihl jste šanci na nadhoz.“

„Dám je dolů - dám je asi přímo na Váš krk!“

„Budu doufat, že na pořádný stisk nemáte sílu a teď přestaňte vymýšlet blbiny a spravte to. Já to neumím,“ podívala se na něj, „Co zas?“

„Ne, vydržte. Musím si vychutnat ten okamžik, že něco neumíte, nezvládáte, nevíte… Ó ano, skoro stejný pocit, jako když vaše kamarádka Grangerová předloni nevěděla přesné složení Dračího lektvaru.“

Když se setkal s otevřenými ústy a nechápavým výrazem, protočil oči a zakroutil hlavou. Opatrně převzal rádio zkoumaje škody. Bylo potřeba jen opatrně dotáhnout pár šroubků a…

„Kde mám hůlku?“ zeptal se nebývale nebezpečně a tentokrát se Luna pod jeho pohledem nepatrně zatřásla.

 

 

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

07.04.2012 22:22 elulinek

Hé hé héééé
Hele, neviděla já někde už tu montáž…?
Jenom jeho zadek, jo? há há há
No dyk to říkám, že ještě jeden blond zadek
Čemu se – no tvýmu zadku se usmívá, ne?
Vtipná, Luna je takhle k polednímu vtipná :-D
Divadélko :-D Luna, ty si koleduješ
Satan je doma, sedí a bručí
Luna zná bylinky, takže pochybuju, že by ho z toho nedostala
Hele, zkus ji líbat. To prej pomáhá.
Severusi, prohrábni si vlasy ještě jednou. Kvůli mně… Anoooooooooooo!!!!!!!!!!
Nic ho nebolelo, což byl taky důvod k obavám. :-D :-D
Hoódil tlámu hódil tlámu :-D
Ne, Severus nevypadá na to, že by byl někdy na hodině věštění
Hranice, hranice! Upalte ji na hranici! Jo moment, to je Kladivo na čarodějnice, to jsem zase jinde…
Hé hé hééé… Severusi, nechceš si nechat zvednout tlak ani v jedné povídce sexem, tak tě holt musí nasrat, no
Slzy ptáka otvíráka nosí sebou Luna-hladká
Bezbřehá láska :-D no to teda :-D
Ano, můj oblíbený citát, kterého bych se tak ráda držela. Achjo
Prej po šupinatém krčku :-D Moje prsty se taky omotávají okolo pár krčků…
Ježiš to je zase pohled – no, tak jsem se úspěšně utopila v půllitrové sklince s vodou. Díky!
Anooooo! Na krček! Prstíky na krček!
Tyvole, budu doufat :-D to by mě zajímalo… Nebo ne? Nemá mě to zajímat raději?
Hele, nedělejte si z Hermiony prdel, když má dneska svátek. Chudák malá…
No dobře, bude sex? Kde má Severus hůlku? Doufám, že není rozbitá. Já mám pocit, že jsem ji někde viděla. Bude sex? Co rádio? Čůrací scéna bude? Už se těším. Bude sex?
Výborně, skvěle, úžasně
Působivé

20.03.2012 18:31 Janeovka

Krásná kapitola. Moc hezky píšeš.

18.03.2012 21:57 Johana

super

18.03.2012 21:21 Lejdy Andrea

Luna je skvělá! A Severus ještě víc. Moc se mi líbí jejich vztah a jak se navzájem popichují. A ještě navíc je to strašně napínavý :D Těšim se na další díl;)

18.03.2012 12:40 Katherine

Luna je božííí :) A Severus samozřejmě taky, akorát ještě mnohem víc. Nejak jsem teď nestíhala a tak jsem si přečetla poslední dvě kapitoly až dnes, ale vážně mě to baví. To jejich popichování je prostě super :) Díky moc :)

18.03.2012 11:53 Fialka

Ty brdo Luna se nezda :D jsem zvedava jestli se nepozabijeji Ti dva:D

18.03.2012 10:52 Petka

tenhle pár je neobvyklý a moc mi upřímně nesedí, ale ve tvém podání se mi to velice líbí a přijde mi to více než zajimavé:)

17.03.2012 14:16 monika

vypada to zajimave

17.03.2012 12:19 Chavelierka

hele, já tam nemám dodatek. Slova chvály na kapitolku.
Saru, děkuju, že píšeš. Na netu je dnes málo slušného čtení a tvá forma je navíc i vtipná a inteligentní. ;)

17.03.2012 12:17 Chavelierka

Tenhle obrázek odněkud znám :D Luně ale nesedí tak jako tobě :D
To se mu to spí v cizí posteli :D
Naopak, nyní by měl víc než kdy jindy přemýšlet o budoucnosti, třeba jak zabezpečit ženu a děti z učitelského platu :D
Spát do počůrání, že se nestydíte, pane Profesore :D
Dnes nebude krýt dnes bude zadek a nejen ten odkrývat? :D
Neskákat Severusovi do myšlenek, když se začínají posunovat zajímavým směrem! :D
Luna si asi přestala vážit života, že ho tak pěkně provokuje? :D
Jak z jablka vyčaruju Severuse? Na to nefunguje ani moje fantazie :D
Ale no ták, umíte přeci i ostřejší pohled…hustýýý :D
Oni budou tančit?
Jen počkej, za pár dní budeš toho satana nazývat andílkem :D:D
Severus má své dny nebo přišel o věneček? :D
Cítím se lehký a lehčí. Už by mu neměla dávat to valium :D
Kdyby do něj prve nemlátil hrncem, možná by ho unesl :D
Dovedeš si představit Severuse doprošujícího se o pomoc? :D
Fufínek? :D:D
Chytrá taktika, ale na rozproudění krve fungují i jiné činnosti… :D
Na co košile, já bych ho nechala chodit bez :D a úplně schválně :D
To není moc kvalitní zapínání, brzo ho ztratí
On říká přičichnout, ostatní vidí, jak nosem vysaje obsah :D
Přikývl a špičkou jazyka se dotkl oné kapaliny. Och ich ech
S vážností na ni pohlédl. Stále jí drží za ruku? hmmm
Luna a něco zpeněžit? To by neudělala. A taky neudělala :D
Tak on raději horoucí lásku? No pojď tygře, já ti ukážu lásku :D
„Nesmíte ten život brát tak vážně, profesore, stejně z něj nevyvázneme živí,“ to říkávám taky :D
kdy po šupinatém krčku hladil obřího hada. :D:D:D:D:D:D
„Ježiš to je zase pohled. Zajímalo by mě, jestli si je trénujete před zrcadlem,“ :D:D:D:D
Spravte to, hezký rozkaz :D:D:D
Severus umí opravovat rádia? Pošli, já mu vymyslím prácí – ruční i tělesnou :D
Hůlka, proč mám pocit, že to bude ožehavé téma? :D

17.03.2012 12:11 Pampeliška

užasná povídka, hrozně se mi líbí

16.03.2012 19:37 Sisi

Musím povedať, že skĺbenie Snapovej irónie a Luniného ,neviem aké príhodné prídavné meno použit, vyjadrovania je fantastické. Luna je úžasne vystihnutá a absolútne sa podobá svojej knižnej podobe. Úplne si viem predstaviť, že by v podobnej situácii reagovala takto. Na slovných prestrelkách sa naozaj bavím, veľmi podarené a už s teším na pokračovanie.

16.03.2012 16:23 Anetka

nádherna kapitola

15.03.2012 21:49 Onnyinka

Opravdu pěkná kapitola. Je to jedna z mála povídek kde je někdo, kdo dokáže vrátit Severusovi ironii a sarkazmus a čtenář se u toho zasměje.

15.03.2012 20:20 Suzanne

Jsem opravdu ráda, žes tuhle kapitolu odheslovala, protože než já bych si napsala o heslo, tak by byl nejspíš konec povídky:) Díky, bezvadně jsem se pobavila, ty jejich slovní přestřelky jsou naprosto odzbrojující:) Jsem zvědavá, jestli nám někdy prozradíš, co za zázračný lektvar to na něj Luna použila... No, a taky mě samozřejmě zajímá, co se stalo se Severusovou hůlkou - čekám, že nic hezkého:)

15.03.2012 19:12 lutema

A já už jsem si zrovna chtěla napsat pro heslo a ono je to odheslovaný, super. Kapitola je perfektní, to jejich dohadování nemá chybu :-). Jak to jenom děláš, že to dokážeš tak krásně a vtipně napsat? Severus a jeho sarkastické poznámky - nádhera, ale Luna je mu opravdu zdatným soupeřem a myslím, že tentokrát i vyhrála. Ale nejvíc se mi stejně líbil Fufínek :-D

15.03.2012 08:38 Kate

Krasna kapitola :), tesim se na další :) .. Par Luna a Severus je parádní :) .. Díky moc :)

14.03.2012 23:28 doktlu

Ahoj, dost si mě překvapila, když jsem nedávno otevřela další dílek Ozvěny hromu a tam na mě vykouklo HESLO. Takový šok už nechci zažít a proto se přidávám k ostatním komentujícím. Musím ti pochválit jak celou stránku, tak veškeré povídky. Všecičko pravidelně čtu a byla jsem ráda, když jsem objevila povídky s Lunou. Je to dost příjemná změna :) Jen tak dál, ať se ti daří v tvorbě a já budu přidávat komenty.

14.03.2012 23:15 Sharme

Aby to ode mě nevypadalo nevděčně, přidávám koment :) Sarah, čtu poctivě všechny kapitolky, ale na komentování mi asi budeš vždy muset pohrozit. Ber to z té lepší stránky - lidé se nejvíce vyjadřují k tomu, co se jim nelíbí - takže... ;) Dnešní kapitolou si mě povídka získala. Mám dojem, že si Severus a Luna trochu prohodili role, ale překvapivě to k nim dobře sedí. Moc se mi zamlouvá to jejich handrkování. A že všichni víme, jak to skončí... Hihi :) Díky a těším se na další! PS: Nestačilo by 25 komentů i od stejných autorů? Třeba bych trhla rekord :)

14.03.2012 12:34 Leannka

a ešte Ďakujem za kapitolu, ktorá bola úžasná a aj za heslo :)

14.03.2012 12:33 Leannka

ten obrázok sa mi mrte páči :)
Ano, jen se pěkně nadechněte…Ale no ták, umíte přeci i ostřejší pohled…tak, ještě trochu. No, až skončíte s tím divadélkem pro prvňáky, tak si vypijte ten čaj....0:1 pre Lunu
Chytejte!“ zvolala zvučně Luna a předstíral+.a, že mu stařičké rádio hází ...:D :D :D :D 0:2
„Kde mám hůlku?“ zeptal se nebývale nebezpečně a tentokrát se Luna pod jeho pohledem nepatrně zatřásla...1:2

14.03.2012 12:30 Zuzana

Koláž je dychberúca. Krása. Ja Lunu zbožňujem :) samozrejme aj toho chlapa.
Na pokraji smrti a stále sarkastický a ona nádherne odpálkovala všetky jeho hrýzavé poznámky:D
„Téměř vyděšeně se ohlédl zpět na zmuchlaný polštář, zda tam neuvidí ležet sám sebe,...“
Napriek tomu, že v pozadí cítim smútok nedokážem zadržať výbuchy smiechu. Už mám jogurt rozprsknutý na obrazovke :)
Severus opravuje rádio? Je dokonalý, zvládne všetko. Veľmi dobré Saruška. Páči sa mi to :DDD
Ďakujem za heslo :)

14.03.2012 11:43 Vendi

Claire - na co by asi dvěma lidem hluboko v horách bylo rádio :D můžou se třeba při zvucích hudby tulit jeden k druhému. Nebo můžou poslouchat mudlovské zprávy (případně z kouzelnického světa - záleží na signálu) nebo to má ještě třetí, případně čtvrtý způsob využití, jenže ten zná jen Šára :D

14.03.2012 11:16 Claire

Bože, jaké bylo vlastně složení toho hadího jedu? Severus by si přál, aby ho unesla kvůli bezbřehé lásce, no to je gól. :-))
Moc pěkné, jak se role otočily - Lenka srší ironií a sarkasmem a Sevíkovi se to nelíbí. Navíc bude muset kompletně přezbrojit, když obvyklý arsenál nemá na Lenku žádný účinek. Chudák chlapec, bude mít pěkně dlouho plné ruce práce a potřeboval by na to a) nabrat síly (jen z jablek to bude dost obtížné)
b) hůlku (což bude patrně zdrojem mnoha pěkných dialogů).
Představa Severus = Ferda mravenec, práce všeho druhu taky není k zahození. I kdyby se mu nakrásně povedlo to rádio opravit, není mi jasné, jak jim to může být užitečné.
Zdá se, že zatím se ti daří s omezeným prostorem i počtem osob, pěkná a vtipná kapitola.
Copak na ně máš nachystáno dál?

13.03.2012 21:39 Vendi

Poučení pro příště: Už nikdy u tvých příspěvků nejíst gumové medvídky. Nad mistrnými dialogy a slovními přestřelkami mezi Lunou a naším Sevíkem mi smíchy jeden zaskočil v krku. Nepříjemná zkušenost po jejímž opakování rozhodně netoužím. Což neplatí pro tvé psaní, to budu číst ráda i nadále a děkuji za čest mi projevenou udělením svolení v podobě hesla :)))

Na začátku nádherný obrázek - podařený a výstižný.

Severuse zajímají zadky? To má chlapec záhadné priority tedy :D Tipovala bych ho na horňáka a on je dolňák? :D


Špičkou jazyka se dotkl kapaliny. Ježíš proč mi tahle kapitolka evokuje samé dvojsmysly? Nechtěl by svůj jazyk využít poněkud lépe a příjemněji? :)))

13.03.2012 21:17 Crazy

1) Jsem rád, že ta sova doletěla... :) povedlo se jí to totiž až na 3. pokus z oevného podkladu... :D (můj mobil odmítal odeslat mail, takže píši z počtače) :D
2) Děkuji za zařazení mezi věrné :D :)
3) Chyby jsem nehladela a ani jsem žádné nenašel, takže tam nic závažného nebude ;D
4) Ta montáž je opravdu, ale opravdu hodně povedená :)) Fakt se mi líbí :) A Krásně to podtrhuje výslednou podobu kapitoly :)
5) Ke kapitolce :D
Mně se strašně líbí, jak si ho Luna vychutnává a jak ho podělává :DDDDD
"Neklepete?" "Klepu. Neslyšíte?" např... :D
Severus je zmaten, dokonale zmaten... Tady mi něco nehraje.. . :D Nejspíš to bude tím že zrovna vstával... :D
„Nesmíte ten život brát tak vážně, profesore, stejně z něj nevyvázneme živí,“ Není to psané v období po odvysílání prvního Kameňáku?? :DDD Tuším, že tenhle citát je nakonci! :DDDD
A jéééééje.... Hůlka... To bude problém... Ale co by jí to měl mít zazlé! Může být rád, že žije!
Bude naštvanej?? Přiškrtí jí?? Jsou to opravdu slzy Fénixe?? (Hádam, že asi jo.. ale jistota je jistota :D) A hlavně.... BUDE SEX??? :DDDDDDDD

Opravdu povedená kapitola. Opravdu se mi hrozně líbí, jak je Severus poděláván Lunou... :DDDDD Když si to člověk představí naživo, je to ještě vtipnější! :DD

Děéééékuji mockrát, můžeš na sebe být hrdá, PRÁVEM! :) :)
Těším se na další :) Snad se s elu dočkáme Sexu... :DDD

13.03.2012 20:51 Crazy

první? :D že by taky jednou? :D