SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Info Seminar

21.02.2012 23:00 - SaraPolanska - Alan Rickman - komentáře (4)

Jak, kde a co


Takže dámy a pánové, pokud se chystáte psát Alanovi, pospěšte. Alan ve hře Seminar v NYC končí k 1.4.2012, kdy jeho roli převezme Jeff Goldblum.

 

Oficiálně to bylo potvrzeno přímo divadlem i na facebookových stránkách.

Seminar On Broadway - A brilliant semester with Alan Rickman ends April 1. A brand new one begins April 3 with our newest professor, Jeff Goldblum, star of Jurassic Park, and Independence Day. Catch him tonight on Glee as Rachel Berry's father.

Takže je to tu. Alan má volno - konečně a snad se tedy dočkáme přesunu do Londýna.

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

22.02.2012 22:35 Zuzana

A nikto Seminar nenatočil a nedal pirátsku verziu na stiahnutie :D Škoda.
Neviem si predstaviť plnohodnotnú náhradu za Alana. Jeffa nemám veľmi v láske ale to bude asi tou muchou na ktorú sa premenil... aj keď Alan by sa mohol zmeniť aj na pavúkomotýľa stejne by mi to nevadilo.

22.02.2012 11:14 SaraPolanska

No, zatím to asi znamená, že Alan by si rád odpočinul. Ale když už za něj v USA mají náhradu, pak je velká šance, že Londýn bude. Asi bude s jinými herci, ale já myslím, že jde hlavně o Alana :-) Olympiáda je naštěstí v létě. Tohle by mělo začít od řijna. :-)

22.02.2012 08:27 Claire

A ještě to znamená, že Londýn bude mít kromě olympiády další úžasný projekt? Čas zkontrolovat košťata, zjistit platnost průkazů pro mezistátní přemisťování, povolení k pobytu etc.
A hned bude co dělat! :-))

21.02.2012 23:08 SaraPolanska

Kdo neví, co to znamená: Skvělá sezóna s Alanem končí 1. dubna. Nová šou začíná s vaším novým professorem - Jeffem - hvězdou Jurského parku a Dne nezávislosti dne 3. dubna.