SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Alan Rickman - Carlos Lumiere photo session

08.02.2012 21:54 - SaraPolanska - Alan Rickman - komentáře (4)

Čtyři nejnovější fotky Alana


 

Zatím nejsou k dispozici žádné informace, ale na zahraničních diskuzních webech se lidé dohadují, jestli jde o fotografie doprovázející jeho roli v nejnovějším snímku Gambit, který by měl jít do kin v letošním roce.

 

Zde přímý odkaz na fotografa a Alanovi fotografie:http://www.carloslumiere.com/

 

Tahle se mi fakt hodně líbí a to nejen kvůli tomu oblečku... :-D

 

Kvůli téhle fotce vznikly dohady, že se jedná o doprovodní fotografie k filmu, neboť Alan žádné náramky nenosí a obzvláště ne takto nápadné...

 

Trošku rozverný a hravý Alánek :-D

 

Tuhle fotku jsem vůbec nepochopila. Strašně mi to evokuje nějakého německého nacistu a nevyzařuje z ní vůbec pěkný pocit...


Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

14.02.2012 10:58 Cleo

Super fotky :-))

09.02.2012 12:59 Vendi

souhlasím s předchozími dvěma komentáři - fotky v černobílém provedení jsou jednoduše úchvatné. A Alan? Bez komentáře - použiji jen jedno rádoby citoslovce (jestli se to vůbec dá citoslovcem nazvat)...SLINT :D Už vím, o čem budou mé dnešní sny - díky Sári :))

09.02.2012 08:51 Claire

Zuzana má naprostou pravdu, čb fotky mají skutečně velkou působivost. A ten kouzelně "rozvrkočený" objekt, náramek, nenáramek, na té druhé fotce je k sežrání. Oblečkové foto rovněž pěkné, nevím, zda je to "zeštíhlující" barvou oblečení, nebo zhubnul? A ta poslední v řadě - pokrývky hlavy od uniforem dodávají strohost, ale ta "ozdoba" nevypadá moc německy, nicméně výraz a pohled, to je víc než jen strohé a ledové, nechtěla bych, aby se na mne někdo díval "takhle", ať už by měl na hlavě cokoliv. Bůhví, co by měl v ní. Ale přesto přese všechno mu to i na téhle fotce sluší, i když podoba tady malinko ustupuje. No, stručně a jasně, víme přece, že Mistr je kouzelník. Nádherné pokoukání v pošmourném ránu!

09.02.2012 00:02 Zuzana

Zbožňujem čb fotky. Majú úplne inú atmosféru ako farebné. A Alan je na nich úplne krásny. Až na tú poslednú, tá čiapka mu podľa mňa nepristane.
Ďakujem za novinky.