SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Dovolená 3 aneb Bradavice už zase dobývají svět - 9.kapitola

09.01.2012 21:02 - SaraPolanska - Dovolená 3 - komentáře (38)

9. kapitola – Návrat domů


Tak tuto poslední kapitolu Dovolené ráda věnuji k dnešnímu významnému dni našemu prof. Severusovi (správně bych měla napsat Severovi) Snapeovi, protože právě dnes slaví 52 let. No, pravda, díky Rowle je to nedožitých 52 let, ale na těchto (a dalších) stránkách žije dál a je v plné síle. :-)Tak tedy krásné narozeniny, profesore. Bez Vás, by tyto povídky nikdy nevznikly.

Díky za přízeň věnované této povídce a pokud zanecháte koment, napište, zda mám napsat Dovolenou číslo 4. Námět by byl - byl by i zájem? :-)

 

Cesta domů proběhla hladce. Až příliš hladce. Sybila, která byla celou předchozí cestu v kufru, mohla díky Poppyině odjezdu sedět na sedadle a neskonale si to užívala.

Do Londýna dorazili podle plánu a následný přesun k Děravému kotli proběhl též bez komplikací. Až před Bradavickými branami si šlo povšimnout jistých změn, a to již zdálky.

Mohutně zářící světla a jakýsi dav probudili v utlumených dušičkách profesorů paniku. Tedy, až na Severuse, který zůstal v klidu i ve chvíli, kdy se dav rozběhl směrem k nim a několika zkušenými pohyby svázali Brumbála a s jásotem s ním utíkali kamsi k lesu.

Zbytek profesorů celé divadlo sledoval bez jediného slova.

V mnohých očích šlo rozpoznat pocit zadostiučinění.

Brumbál křičel dlouho. Až nakonec ječení pohltila vzdálenost a letící stádo Testrálů.

Všichni se postupně rozešli do svých skromných příbytků. Tedy až na Minervu, která ihned letěla na ošetřovnu a konečně se tak dočkala speciálního zaklínadla, jenž odhalilo její dutinu břišní…

 

Z deníčku Severuse Snapea

Moje skromná akce vyšla. Jelikož mi Brumbál těsně před svým nenadálým odchodem ochotně podepsal nějaké pergameny (nikdo jistě nebude zjišťovat, že zrovna spal a nevěděl tak, co dělá), jsem novým Bradavickým ředitelem (a to dost bohatým ředitelem). Nebudu sem psát, že to já jsem Brumbála vydražil v aukci za téměř dva miliony liber a nebudu ani psát, že to díky mně se sem dostali výherci i se svými přáteli, aby výhru odebrali. Ne, protože díky tomu, že bych to sem napsal, by to někdo mohl zjistit a ještě mě z nově nabytého křesla sesadit. Nejlepší Brumbál je svázaný Brumbál aneb to je konec všem pošetilým dovoleným tohoto a jiného typu.

 

Pláč, řev a jiné zvuky se linuly hradem. Minerva, která se od smějící se Poppy dozvěděla, že nečeká dítě, nýbrž má jen jisté střevní potíže, se téměř okamžitě nervově zhroutila a pokusila se o naplnění svého přání - mít dítě - znovu. Sundat ji ze Severusovy nohy pomohli hradní skřítci.

 

Z deníčku Minervy McGonagallové

Končím s podřadnou prací učitelky a vydávám se vstříc novým zítřkům. Mým novým snem je stát se matkou a udělám pro to cokoliv.Vybraný objekt se přede mnou zamknul v ředitelně, takže mi nezbývá nic jiného, než tam buď vlézt oknem, anebo odjet zpět do České republiky, kde jsem zaznamenávala jistý zájem.

 

Z deníčku Remuse Lupina

Rozhodl jsem se dát výpověď a odstěhovat se s Markem do Itálie. Zdejší vlhké klima neprospívá mé srsti.

 

Z deníčku Poppy

Je mi líto, že jsem nemohla sledovat, jak unášejí Brumbála. Budu doufat, že Severus dá údajně natočené video brzy k dispozici na školní internetové stránky.

 

Z deníčku Arguse Filche

Myslel jsem, že až jednou Brumbál odejde, budu plakat. Pláču, ale můj pláč je hystericky šťastný, milý deníčku! Už žádné buzerace, že chodby se málo lesknou a že nádobí není dokonale čisté!

 

Z deníčku Rubeuse Hagrida

Dovolená byla supr. Je mi trochu líto Brumbála, ale Snape slíbil, že můžu po pozemcích chodit nahatý, takže jsem moc šťastný.

 

Konec

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

04.09.2017 21:02 sisi

jsem pro okamžitou aukci nového ředitele všemi deseti prsty, co mám na rukou. Výhru si vyzvednu kdekoliv na světě, a doufám, že nebude nutné to lyžařské vázání, co jsem našla na půdě. Jsou na něm takové podivné provázky a řemínky s přezkou. Pravděpodobně bylo stejný ročník, jako Severus.
Vlastně mohu pokračovat ke 4. kapitole, protože tu již je a ani o ni nemusím příliš prosit. Nádhera. Díky :-)

15.08.2016 19:17 Bbb

Ano, další prosím. Tak lázeňské procedůry? A jak Severus prodával prostěradlo, na kterém spal Brumbál to mě už skoro zabilo. Ještě dlouho jsem se válela smíchy. Jsi skvělá.

31.12.2014 00:08 verča

Prosím, ať je další díl!! ;)

27.11.2014 19:57 Zuzana

Dnes som si povytláčala všetky časti Dovolenej na žiadosť môjho 19-ročného syna, pretože miluje Tvoje paródie, všetky čo som mala vytlačené už prečítal a chce ďalšie:D nebude tá 4-tá séria?

09.06.2014 20:01 kutaki-arimeka-chan

super:DD ségry nechápou čemu se furt tak tlemim..

29.05.2014 16:52 yellow

Krásně mi celá série dnes projasnila odpoledne. :D

11.05.2014 22:02 Mia

Dovolená byla fakt super určitě by to chtělo pokračování! :-)

11.05.2014 17:14 Lulu

Toto vola po Dovolená 4!!!! Prosiiim je to fantastickeeee :DDDD trosku som bola sklamana ze McGonagallova neni tehotna, ale bola poriadna zabava :D a Hagrid nahy... Mam novu nocnu moru brrr :( :D

25.04.2014 16:07 Steve

Ten konec :D Hagrid, zase :D Z něho tady v téhle povídce fakt nemůžu :D

29.12.2013 23:23 Profesor

Au, au, au. Jsem úplně dobitá. Ta tvoje povídková řada za to opravdu stála. Podnikavý Severus ve třetí sérii byl prostě úžasný. Minerviny střevní potíže mě málem shodily ze židle, jak mě rozesmály.

17.11.2013 22:49 Lili

Rozhodně chci Dovolenou 4 ty první 3 byly naprosto dokonalý

21.07.2013 00:03 já

chtěl bych Dovolenou číslo 4 prosím, prosím

13.01.2013 17:14 Savannah

je to uplně bóóóóóóžový!!! Doufám, že pokráčko bude brzy - byl by z toho luxusní seriál :D

05.09.2012 07:50 Pavča

Senzační povídka už se těším na Dovolenou 4.

29.07.2012 00:14 Elza

Ouu, také v těchto povídkách miluji Severuse!! Je úžasné že si pořád udržuje svou hrdost, aroganci a vychytralost, prostě ale je tam ten náznak humoru z jeho strany! Pevně doufám, že bude pokrařčování :))))

28.07.2012 02:26 kripolik

V těchto povídkách zbožnuju Severuse víc než kdekoli jinde :D
Všechny tři dovolené byli naprosto úžasné a určitě jsem pro pokračování :)
PS: doufám že do pokračování dopravíš i Brumbála ten je naprosto úžasný :P

15.06.2012 21:45 XZ

ÚŽASNEJ KONEC ŠKODA ,ŽE NENÍ POKRAČOVÁNÍ

30.05.2012 21:09 Chavelierka

Biggi, pokud tě zaujal Sařin smysl pro humor, doporučuju sekci parodie, je tam pár dalších hodně vtipných kousků, určitě se budou líbit ;)

29.05.2012 18:55 Biggi

Prepáč, že som nekomentovala každú kapitolu zvlášť, ale tak som bola uchvátená dejom, že som všetky 3 poviedky prečítala jednym dychom (teda ak nerátam prerušovanie, ktorému som sa nevyhla, keď ma "rušili" príbuzní... :D )

Poviedky boli perfektné. Toľko útrap musel zniesť pedagogický zbor, že to niekedy až bolelo, ale tá aukcia ma úplne ale fakt úplne odrovnala. Severus si poriadne nabalil vrecká :D :D Skvelé, skvelé!!! Škoda, že už ďalšie dovolenky neie sú, ale tieto 3 naozaj stáli za to :o) Dúfam, že sa ti podarí ešte vytvoriť nejaké pokračovanie :o)

16.02.2012 14:33 Mish-ell

jeeej :D to bylo super xD obrazovku mám uplně poprskanou :DD určitě sem pro pokráčko :)) :DDDDDDDDDDD

26.01.2012 22:41 Cleo

To byl báječný konec. Ale Brumbála mi je líto. On se snažil, aby profesoři měli krásné zážitky a oni to dost sabotovali. Myslím, že kdyby Snape dražil své věci, tak by vydělal ještě víc peněz :-)))

12.01.2012 22:26 Káťa

pokračování? Rozhodně ano, takovéto parodie typu Jak utrápit bradavické profesory na mnoho způsobů jsou opravdu jedinečně

12.01.2012 18:46 Chavelierka

Jestli máš v hlavě pár zajímavých vidin, určitě se poděl, já jsem pro ;)

Sybila si užila výhled z okýnka? Měla Kinedril? Nehodila draka? :D
On ho nakonec prodal celého? Kam se hrabou podvodníci s prodaným Karlštejnem? :D:D:D
Brumbál křičel dlouho. :D:D:D:D
Moje skromná akce vyšla. Severus je taky skromný, jak se zdá :D:D:D
jsem novým Bradavickým ředitelem (a to dost bohatým ředitelem). Hlásím se na post sekretářky :D:D:D:D
Nejlepší Brumbál je svázaný Brumbál aneb to je konec všem pošetilým dovoleným tohoto a jiného typu. Kecáááá Sara slíbila pokryčko (to nevadí, že ještě neví, že to slíbila :D)
Juch Minerva zůstala nezneuctěna :D:D:D:D Nebo spíš Severus :D
Sundat ji ze Severusovy nohy pomohli hradní skřítci. Jsem si to představila – jsem neměla dělat. Asi se budu smát ještě zítra :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Minerva se stane letuškou? Nebo snad dealerem? :D:D:D:D Aha matka :D
Už ji vidím, čarodějnici, jak leze do věže oknem :D:D:D:D:D
V České republice sice zájem byl, ale o někoho úplně jiného :D:D:D:D:D:D:DD:D
Lupine papej syrová vajíčka, budeš mít lesklejší srst :D:D:D:D:D:D:D:D
Poppy se zdá být taky docela zákeřná :D:D:D:D
Filch mi připomíná přezrálou Popelku :D:D:D:D:D:D:D:D
Néééé taková děsivá tečka na konci, nahý Hagrid – chceš, abych měla noční můry?
Hej, ty nás šidíš. Taková krátká kapitola :D:D:D

Saru už píšeš další dovolenku? Nepíšeš? Ale to bys jako měla – vím, kde bydlíš. :D:D:D:D Prostě lidi se potřebujou smat a ty jim smích dáváš líp než při lechtání pírkem ;) Děkuju, že umíš lidi rozesmát, že děláš svět veselejší ;)

11.01.2012 23:07 Lejdy Andrea

Musím ti složit pochvalu! Takhle jsem u něčeho dlouho nezasmála. Povídky Dovolená jsou senzační. Narazila jsem na tvoji stránku před pár dny, když jsem hledala informace o Alanovi. Jsem jeho velká fanynka a tyhle stránky prostě žeru a čtu jedním dechem. Máš talent a určitě budu ráda, když budeš pokračovat s Dovolenou 4. Budu tvůj pravidelný návštěvník. Moc se těším na tvé další povídky :)

11.01.2012 22:43 Crazy

AAAAAAHAAA ='DDDD HAHAAAA =')) l
5 srandy kopec ='DDDDD Dekuji moc, za uzasne zakonceni celkem spatneho dne =')))) nejlepsi ='DDD Minerva a zarazene prdy... ='DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD malem jsem ji napodobil pri jeji nejoblibenejsi aktivite ='DDD
Dalsi dovolena??? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ='))) myslim, ze takhle to staci ne??. ='DDDDDDDDDD

11.01.2012 21:38 duchacik

Skvělé, prostě geniální :)
Pokračování? ROZHODNĚ, směle do toho, ale co se týče podrobných scén Hagrida na bradavických pozemcích - ty můžeš vynechat :D

11.01.2012 21:29 Jett Alice Black

To bolo super !!! Chcem aj ďalšiu časť !!! Prosím !
poviedky-z-mojej-dielne.blog.cz

11.01.2012 20:02 Anitte

ooo ja se zas tak krásně nasmala:D

10.01.2012 20:46 Katka

užasné

10.01.2012 17:26 Leannka

aaaaa nahatý Hagrid, co to moj vntorný zrak zazrel. Normálne je mi toho chudáka dambíka luto, ale Severus je pán(ja nechcem aby mal 52, to je uz aj na mna vela).

dokonale smiešne a výborne napísané dielko.Ďakujem za zážitok

10.01.2012 17:23 Amane

Och uzčite napíš ďalšie pokračovanie a keď bude nápad tak ešte ďalšie :D držím palce ;)

10.01.2012 16:34 denice

Nádherný konec - Severus zase zabodoval, nejenom že získal značné jmění, ale potěšil moc hodných (a utrápených) pedagogů. Obávám se ale, že výherci budou chtít Brumbála brzy vrátit. I když by to mohla být pro Severuse další příležitost, jak ještě trochu zbohatnout...
A pokračování - SAMOZŘEJMĚ ANO! JE SPOUSTA ZÁJMU!!!

10.01.2012 13:57 elulinek

zas ta blbá otázka, jestli má pokračovat, když jsem jí říkala, že má. achjo
Až příliš hladce. Se hladili, až se vyhladili?
neskonale si to užívala. :-D :-D :-D
s jásotem s ním utíkali kamsi k lesu.
Zbytek profesorů celé divadlo sledoval bez jediného slova. :-D :-D :-D
Minerva má slepák.
(nikdo jistě nebude zjišťovat, že zrovna spal a nevěděl tak, co dělá :-D :-D :-D), jsem novým Bradavickým ředitelem (a to dost bohatým ředitelem:-D :-D :-D).
aby výhru odebrali. Byly jsme to my?
Nejlepší Brumbál je svázaný Brumbál :-D :-D :-D :-D :-D :-D
:-D :-D :-D jsem to říkala, že bude mít střeva zauzlovaný
sundat ze Severusovy nohy pomohli hradní skřítci. :-D :-D :-D
:-D :-D :-D chudák Severus. Toho neměl dost, když mě musel v noci znásilnit? :-D
anebo odjet zpět do České republiky, kde jsem zaznamenávala jistý zájem. :-D :-D :-D fuj, ještě něco chytíš :-D
Rozhodl jsem se dát výpověď a odstěhovat se s Markem do Itálie. Zdejší vlhké klima neprospívá mé srsti. Pro televizi Nova Josef Klíma :-D :-D :-D k dispozici na školní internetové stránky. :-D :-D :-D Jak se jmenují? Bradabook? :-D www.hogbook.com :-D
Pláču, ale můj pláč je hystericky šťastný, milý deníčku! :-D :-D :-D
nádobí není dokonale čisté! Kdyby používali myčku whirpůl, značku vítězů…
nahatý po pozemcích - sem moc šťastný. :-D :-D :-D fuj, už tam nepáchnu :-D
Bude Hagrid chodit nahatý? Bude video z únosu? Bude záznam z Brumbálova deníčku? Jak moc Minervě hrábne? Kdy jede Lupin? Bude další série s návštěvou Lupinových v Itálii? Jůůůůů!!! Klasicky jsem chcala smíchy, ale přijde mi trapné to furt omílat. Pak si někdo řekne, že jsem zralá na Tena vložky…
Výborně, skvěle, úžasně
Působivé
A ano, čtvrtou řadu VYŽADUJI! Dneska píše málokdo parodie na pokračování tak, aby se daly číst

10.01.2012 13:37 Elza

*:DD závěr se moc povedl.

10.01.2012 09:10 zuzule

Jak se zbavit Brumbála snado a rychle. :D :D Supr! Jestli je námět, tak je rozhodně i zájem. :)

10.01.2012 08:11 kluciasek

Sáry určitě piš dál - ještě by se mohlo monitoru stýskat po prskancích od výbuchů smíchu a začal by se mi na něm usazovat prach :-) :-) :-)

10.01.2012 08:06 Jituš

Tak jsem dočetla dovolenou, moc pěkná oddychovka. Kam ty na ty nápady chodíš. A jak se můžeš ptát na pokračování, samozřejmě, zejména pokud jsou nápady tak čtyřka je víc než vítaná.

09.01.2012 22:56 Zuzana

Všetko najlepšie Mistrovi :D
ÁNO, ÁNO, ÁNO – dovolenku č. 4. Ja som určite ZA! A hrozitánsky sa na to teším.
Ježiši, Bože, Severus ho predal :DDD to je skvelé. Ale oni ho asi vrátia, neznesú ho na dlho :DDD Ja som sa pocikala :D
A Minerva nesexovala so Snapem huráááá a ďakujem. Mala som z toho traumu :D Keby sa to potvrdilo tak asi ovraciam notebook, to by šlo asi dosť ťažko očistiť :D
Lupinovi nerobí vlhko dobre na chlpy :DDD
Hagrid to zase zabil najlepšie :D
Saruška toto bol záver :D Lapám po dychu. Výborné.
Ozaj, písala som, že milujem Tvoje paródie? Tak teda, ja ich vážne milujem:D