SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Dovolená 3 aneb Bradavice už zase dobývají svět - 5.kapitola

19.09.2011 20:39 - SaraPolanska - Dovolená 3 - komentáře (29)

5. kapitola – Den druhý


Přináším další díl z Dovolené a věnuji ho všem, co se na kapitolu těšili a zanechají nějaký ten koment. Děkuji elu za opravu.

 

 

Z deníčku Severuse Snapea

Kdo by to byl řekl, že staré, drobné a oprýskané brýle mi zaplatí celé ubytování a luxusní plnou penzi o třech chodech s donáškou na pokoj. Dnes ráno jsem stihl vystavit i Brumbálovu čepku. Už teď, po dvou hodinách, se cena vyšplhala výš jak zmíněné brýle. Tohle vypadá na fantastickou satisfakci! Ani mi nevadí, že mě večer čeká cesta do divadla.

 

Z deníčku Minervy McGonagallové

Každodenní ranní záchvaty blití mě přestávají bavit. Při dobré vůli mě drží pouze fakt, že mám někde tam v břiše maličkou fazolku nesoucí mé a Severusovy geny, jinak bych už dávno svou snahu o množení vzdala… Těhotenství nepůsobí dobře na mé špatně fungující močové ústrojí. Už dvakrát jsem se ráno u předklonu na mísu počůrala…

 

Z deníčku Albuse Brumbála

Moc se těším do divadla. Nemám připravený žádný program přes den, takže nechám všechny, aby se řádně ustrojili. Trochu mi vadí kvalita zdejších zdí. Každé ráno u čištění zubů poslouchám Minervu, která si tam taky něco čistí…

 

Profesoři neměli potřebu vyhledávat jeden druhého a tak chodili po hotelu opatrně a než vyrazili do jiné chodby, opatrně se podívali za roh, aby se nemuseli setkat s nikým jiným ze sboru. Brumbál odešel na terasu, aby si tam v klidu vychutnal svého turka, který byl z nabízených nápojů nejlevnější, netušíc, že Severus mu tajně brakuje pokoj, který nikdo nehlídal. Odnesl si odsud jednu Brumbálovu noční košili, jeden slavnostní hábit, kartáček na zuby a po chvilce váhání strhnul z postele i prostěradlo.

Na svém prezidentském apartmá pak vše důkladně nafotil vypůjčeným fotoaparátem a postupně vkládal na internetové aukce, kde se postupně strhávalo davové šílenství, neb prostěradlo, na kterém spal samotný Brumbál, je něco, po čem touží velká řada mudlů, ačkoliv Severusovi nebylo jasné proč.

Do večera si stihl založit vlastní konto v bance a nastřádat více jak tři sta tisíc korun českých.

 

Z deníčku Rubeuse Hagrida

Jdeme do divadla. Doufám, že to bude něco o jídle..

 

Z pokojů se nejistě vysoukali všichni navlečení do společenských oděvů převážně černé barvy, což se Severusovi zamlouvalo, neboť nebude v davu tolik nápadný. Značný výškový rozdíl zatím nebral v potaz.

Už před vchodem z hotelu stálo několik šeptajících lidí, což vedlo k důvodnému podezření, že mají určitý problém. Cestou zrychlili krok z vycházkového na sprint, protože pár mladých dívek s červenými ústy a krátkými sukýnkami se nebezpečně přibližoval a nevypadaly, že míní zastavit.

Když se za dalším rohem téměř srazili s houfem dalších, nadšeně provolávajících Severusovo jméno, rozhodl se jmenovaného zbytek vyděšených profesorů obětovat, s čímž se značně přepočítali, neb Severus už v jejich řadách nebyl.

Se strachem v očích vpadli do divadla, kam zbytek dam nebyl vpuštěn, jelikož neměly lístky.

Severus poklidně vyšel z pánských záchodků a bez emoce zadýchané kolegy pozdravil.

Divadelní představení začínalo za pár minut a tak se pohodlně usadili do zakoupených sedadel. Severus seděl uprostřed řady a po pravici mu seděl Brumbál. Po levici se trochu neplánovaně usadila Minerva, která vyměnila lístek s Kratiknotem.

Nikdo si díky prožitému šoku nevšiml, kdo sedí za nimi.

Světla zhasla.

Hra byla zahájena a Severuse z klidného sezení vytrhl jakýsi dotyk na jeho vlasech. Hbitě se otočil, čímž šláp Brumbálovi na nohu a ten tak v úvodním tichém nástupu hlavních hrdinů proťal ono napětí vysokým tónem bolestného výkřiku.

Pokašlávání z první řady přes bolest a slzy nevnímal.

Severus ve tmě za sebou neshledal nic zvláštního a tak se klidně otočil zpět.

Herci na jevišti počali hrát své role, aby strhnuli diváky do děje. Tentokrát cítil dotyk na rameni. Aby se vyvaroval dupnutí na nohu stále ještě vzlykajícímu staříkovi, otočil se na druhou stranu, čímž pro změnu svým hárem nafackoval Minervě, která soucitnou scénu umírajícího herce na jevišti doplnila procítěným: „Ježiši!“

Kratiknot se chtěl otráveným otáčejícím obličejům skrýt, aby dal najevo, že ke zbytku nepatří, ale mírné sesunutí na sedačce způsobilo její přetočení a přiskřípnutí tak nebohého muže do jejího nitra. Sedačky byly polstrované a tak tiché naříkání nikdo neslyšel.

Záškub na hlavě už přiměl rozhořčeného Severuse k tomu, aby si stoupnul. Nasadil svůj pohled číslo tři, což způsobilo slastné achání místo strachu a ani zakřížením rukou na prsou nedosáhl toho, co očekával. Několik rukou se po něm vyšvihlo rychleji jak Nagini a strhlo ho do řady za ním. Jelikož byla celá akce rychlá a tichá, nikdo si toho příliš nevšímal. Severus se zděšeně ocitl na zemi mezi sedačkami, kde se na jeho hrudi usmívala jakási blondýna, co se ho ještě ke všemu snažila políbit. Vedle ní sedělo ještě několik brunetek držících ho za ruce a nohy a… značně sebou škubl, což mu nebylo nic platné, neboť to, co ho poutalo, byl chtíč a ten jak známo drží pevně. Blondýna mu nakonec polibek i přes značný protest skutečně dala, což ho svedlo k myšlence, zda si to nenechat líbit, ale Minervino kvílení a výhružné řvaní ve formě: „No tak to už si ze mě snad dělá prdel!“ ze sedačky nad ním ho dostatečně probralo, stejně jako zbytek diváků. Na podiu měla zrovna sólo jedna z hlavních hrdinek, která se po tomto s pláčem sebrala a utekla do zákulisí.

Zbytek naštvaných diváků se počal zlověstně zvedat a postupovat směrem k Bradavickým profesorům. Brumbál nehodlal čekat ani na Severusovo znásilnění ani na Minervino počůrání a tak jedním mocným mávnutím hůlkou všechny své kolegy přemístil zpět před hotel. Ovšem kouzlo nepůsobilo na Kratiknota uvězněném v sedadle…

 

Z deníčku Severuse Snapea

Ať se děje cokoliv, odsud už mě dostanou jedině v rakvi! Pokoj jsem uzamkl a rozhodně nehodlám pokoušet své štěstí jeho odemknutím.

 

Z deníčku Albuse Brumbála

Myslel jsem, že není možné, aby nás někdo poznal či snad dokonce znal, ale asi je to možné. Než jsem nás bezpečně přemístil, zdálo se mi, že jsem na jednom pánovi v předposlední řadě zahlédl svůj klobouk, ale to už asi skutečně blázním…

 

Z deníčku Minervy McGonagallové

Není to nic jiného než potrhlý prasák, deníčku! Představ si, že si to málem rozdal s cizí ženskou přímo přede mnou a ještě k tomu všemu v divadle!

 

Z deníčku Filiuse Kratiknota

Nevím, jestli mě někdo bude postrádat, ale je mi to jedno. Já se balím a jedu domů. Pět hodin zastrčen v sedadle je pro člověka mého vzrůstu tak akorát dost!

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

25.12.2011 01:15 Tyanne

Thanks alot - your answer solved all my problems after sevaerl days struggling

24.09.2011 18:15 Chavelierka

Dovolená mi vždycky přijde k duhu, asi je to tím že v jádru jsem veselý člověk :D A přestaň se tak hloupě culit :D

A to netuší kolik by lidi dali za jeho věci :D
Severus jako burzovní expert je dokonalost sama :D Skoro mám chuť si myslet, že si i občas sám přihodí :D
Mutace Severuse a Minervi asi taky zavítám pozdravit mísu. Čekám kdy nám to její těhotenství vysvětlíš :D
Teď Minerva neví sednout nebo předklonit :D:D:D
Na co vlastně jdou? :D
Fuj jak si taky čistí :D
Narazit na někoho u zdi se krčícího v divném oblečení a jak pomocí zrcátka nakukuje za roh, musel být pro klienty hotelu docela šok :D:D
Kartáček a prostěradlo, to si fakt někdo koupí? :D
A jak říkám, to by se divil, co by lidi dělali dát tam svoje prostěradlo :D:D
Sevrusi s tebou budu kamarád dej mi kartu a pin :D
Že by ty lidi v davu jedli všichni stejný vlašský salát? :D
Severus ví, kdy zmizet :D
Já četla se Severusem v očích :D
Vyšel ze záchodků, tak tohle se mi děsně líbí, to je celý on :D:D:D
Ošmatávání začíná juu :D
Nafackoval Minervě :D:D
Au chudák Kratiknot, ten to vždycky odnese za všechny :D:D
A na tenhle postoj montáž neudělá. Já si chci taky za achat :D
Několik rukou se po něm vyšvihlo rychleji jak Nagini a strhlo ho do řady za ním. Tohle naprosto chápu :D
Saru jako proč vždycky vyhraješ ty? Jo tak píšeš to, ale my chcem taky kousek :D
Si jako myslíš, že ti ho budem jen držet :D:D
Tak tohle kvílení by ho právě mělo svést k tomu, aby držel :D :D
Jak nehodlal počkat na znásilnění? :D Nebylo z toho asistované přemístění? :D:D:D
Chuděra Kráťa :D
Však on vyleze muhehehehe
potrhlý prasák :D:D:D:D
Kdo říká, že byla cizí? :D
:D:D:D:D

To se ani jinak nedá komentovat než záplavou :D jenže to nejde protože mě od smíchu bolí celé tělo a pak ruka od klikání na dvojtečky :D:D:D Jen tak dál ;)

21.09.2011 20:56 Xaxi

uzasnee

21.09.2011 20:56 Xaxi

uzasne vtipne

21.09.2011 20:52 kikaaač

ufff skvěle

21.09.2011 14:13 Dada

:D divadlo exceletní

21.09.2011 10:51 zuzule

Ach můj bože! Tak scéna v divadle neměla chybu, i když Filius si to rozhodně nemyslí. :D Díky, tohle sem fakt potřebovala!

21.09.2011 00:34 Katherine

Super! :D Zasmála jsem se, jako už dlouho ne :D Mimochodem Sev by mohl seknout s prací v Bradavicích, stejně mu ti tupohlavci lezou krkem, stačilo by, aby prodal ještě pár Brumbálových věcí :D A troufnu si říct, že by nemusel pracovat do konce svého života, kdyby vydražil své vlastní trenky! :D

20.09.2011 20:46 elulinek

Samozřejmě nemáš zač, žeanojaksi
Severus – aukční makléř za všechny prachy.
Každodenní ranní záchvaty blití mě přestávají bavit. =D =D
fazolku nesoucí mé - a Severusovy - geny,
„Hraješ dámu a hajzle máte na chodbě…“
jj, čistí. GIT ústrojí a když už je u toho, tak to veme i vylučovacím traktem
Za roh měli použít zrcátka.
Chudák turek, aby neodletěl na koberci zpět k domovu.
Z postele i - pomočené - prostěradlo.
Severusovi nebylo jasné proč. - To jsme dva, chlapče. Taky nevím, proč mít doma o jedno pochcaný prostěradlo navíc
Tři sta tisíc korun českých? To mu hodí na pěknou vyhlídkovou jízdu po pražských barech.
Hagrid - Jídlo je supr.
Severus měl v plánu jít po kolenou.
mají určitý problém. - „Veřejné toalety jsou za rohem.“
Severus už v jejich řadách nebyl. - Spadl někde do otevřenýho kanálu, ne?
Záchodky? Kolumbus připluje lodí, vodovodem…
Minerva mu pochčije předloktí, už ti vidím.
O co, že to bude sestava skupiny SCHWENGEL
šláp Brumbálovi na nohu a ten tak v úvodním tichém nástupu hlavních hrdinů proťal ono napětí vysokým tónem bolestného výkřiku. - Muhehehehehehe =D
počali - já z toho taky brzo počnu, ale smíchy =D
„Ježiši!“- =D =D =D =D
Hmmm… myslím, žes nás pospala naprosto přesně. Mimochodem já chci prsíčka. Tedy pardon, hrudník.
A my se na KŠAMÁSHI trénujeme na pevné držení taktéž
jasně, tak hlavně, že sebe popíšeš jako nejlepší na světě =D no počkej, to se někde odrazí =D
kdo řval to s tou prdelí? Já?
Severusův deníček - Ty přijdeš, chlapče, neboj se.
Albusi, v šuplíku je tuba s valiem, do toho.
Minervin deníček - Severus je prostě supr.
Víš, co by možná byla prdel? Kdybys udělala i náš deníček =D „Jak svést Severuse Snapea v pětici“
No, to jsem zvědavá, kdy Severus vyleze z kajuty, kapitáne. Další znásilnění se mi rozhodně bude líbit.
Co Minerva a její problémy s močením? „Prostenal - chodíte často?“
Jsem se válela smíchy, zase, ale nebudu ti do každýho řádku psát sedm smailíků, to by se mi fakt nechtělo =D
Výborně, skvěle, úžasně
Působivé

20.09.2011 20:26 Janda

:D:D:D milujuuu

20.09.2011 19:39 Kamila

No brečíms míchy:D jeste to chce odsouzence a to budu zase plakat:D

20.09.2011 19:31 Leontýnka

vyborné

20.09.2011 19:29 Milka

:D krásně jsem se zasmala

20.09.2011 18:55 zetemaka

Já z toho nemůžu :-D

20.09.2011 18:48 barunka

:D krásně vtipné

20.09.2011 18:46 Paja

krásna kapitola:D krásne jsem se zasměla

20.09.2011 18:45 Ivetka

bozí kapitola

20.09.2011 12:56 denice

Nádhera! Miluji Severusův obchodní smysl, Hagridovu péči o své blaho vezdejší, Brumbálovu (duševní) selektivní slepotu, prostě všechno! Už teď začínám vyhlížet další kapitolu.
Díky.

20.09.2011 09:49 Cleo

Moc hezké. Jediné potěšení v nevlídném pracovním dnu :-))
Těším se na další :-))))

20.09.2011 08:36 Jituš

Tak jsem se ráno aspoň na zahájení pracovního dne zasmála. Díky za kapitolku.

20.09.2011 00:40 Zuzana

Prosím, však vysvetlíš nejako to Minervine tehotenstvo bléééééé nemôže to mať od Severusa :D
Severus na aukre je skvelý :D keď vydraží všetko od Albusa, mohol by skúsiť Minervin umelý chrup.
Filius zaseknutý v sedačke mi vohnal slzy do očí :DDDD chudáka oni ho tam zase nechali :DDD
Že tá blonďavá Pražáčka bola Sarah Welerová :D Nechápem prečo sa profesor bránil, Minervu mal zakliať a poslať niekam poriadne ďaleko.
Ďakujem za dovolenku, som zvedavá čo bude ďalej.

20.09.2011 00:17 Crazy

='DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ty kokos tak to ne toto =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
300000 kc?? Severusi, ty jsi tykovej dobrej kamarad ='D
jidloooooo =D vzdycky z Bagrida dostanu hlad =X
vsadim se o Severusovo 300000 ze vim kdo byla ta nasilnicka blondyna, na kterou Minerva tak zarli... =DDD
Kratiknot v sedacce =louze na zidli.... =DDDDDDDD
Chudak herecka =X a chudak pan s Brumbalovo capkou na hlave... Buh vi co s ni dedula provadel =XXX
Saruu faaaakt krute povedena kypitolka =')) miluju dovolenou(mohli by jezdit castejc =') =DDD Tesim se na dalsi a dekuji za pobaveni ='))))*

19.09.2011 21:45 uršula

supeeer

19.09.2011 21:43 Zuzi

mám ráda tuhle oddechovou pováídku

19.09.2011 21:43 Radka

:D:D:Dsuper

19.09.2011 21:42 Mirek

uzasna kapitola

19.09.2011 21:42 Jimmy

božííí kapitola:D:D:D

19.09.2011 21:40 Amane

Geniálne ako vždy :D Severus ma vie dostať do kolien :D

19.09.2011 21:30 Brige

ze Severuse za chvíli bude multimilionář:D:D jen aby mu to celňák nebo finančák nezabavil:D

Hagrid a jídlo:D věčná kapitola sama o sobě:D

že by ta blondýna byla jáá?:D to asi ne, ja už sem tmavší:D

ten jeden potrhlý prasák <3

Díl je naprosto užasnej..tešim se na další