SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Alan se vrací na Broadway v nové hře Seminář!

22.08.2011 10:55 - SaraPolanska - Alan Rickman - komentáře (6)

Hodně lidí se mě často ptá, kde beru informace o Alanovi. No, tuto informaci si nechám pro sebe, ale o zbytek jsem se rozhodla podělit. Uvedu speciální kategorii Alan Rickman, kam Vám budu přinášet nejnovější a žhavé novinky, které se týkají tohoto velikána.



První článek bude věnován nové hře Seminář, kterou se ale na rozdíl od Johna Gabriela Borkmana, kterou si Alan zahrál říjen-listopad 2011 v Dublinském divadle Abbey, bude tentokráte pyšnit Amerika – konkrétně New York a divadlo Golden na Broadway.

 

Alan je v současné době (k 22.8) v Londýně, kam přiletěl před týdnem po pár dnech odpočinku ve slunné Itálii. Nyní nabírá síly před odletem do NY (k 23. září) kde začne nacvičovat na zmíněnou hru. Mimo jiné – zejména pro zájemce se s Alanem setkat, se 10.září naskytne příležitost při  The Alexandra Wylie Memorial Skating Gala. Nějaké info o této charitativní akci včetně možnosti zakoupení lístků zde:

http://www.iceskatingshow.co.cc/index.php?event_id=4

Facebooková stránka akce zde: https://www.facebook.com/event.php?eid=188040587916383

 

Hra Seminář začne 27. října, premiéra stanovena na 20. listopadu. Jedná se tedy o dlouhodobější projekt a mnozí se domnívají, že na rozdíl od prvních informací bude hra představována minimálně do února. Abych povysvětlila výše uvedená data:

27. října není oficiální verze hry. Bude možnost zakoupit lístky na takzvanou předpremiéru, kdy hra nemusí být uvedena v celém znění.

20.listopadu začíná plná verze hry.

Prodej lístků zatím nebyl zahájen a divadlo slibuje více informací o zahájení prodeje v nejbližších týdnech.

Společně s Alanem si hlavní role zahrají Lily Rabe a Hamish Linklater a oba souhlasně v rozhovoru řekli, že je čest se učit od Alana (Mají recht J ).

Více info zejména o cenách, věnčící vybrané herce a seznámení s produkcí zde:

http://www.broadway.com/shows/seminar/buzz/157351/lily-rabe-and-hamish-linklater-enroll-in-broadways-seminar-with-alan-rickman/

 

Něco málo o hře:

Kousavá komedie o čtyřech spisovatelích, kteří se zúčastní semináře nepředvídatelného, ale dobrého spisovatele Leonarda (Alan Rickman), který je mezinárodní literární legendou. Tomu se ale brzy někteří zúčastnění zdají lepší, než druzí a hra plná intrik, slov,  manipulace a napětí začíná.

Něco málo o hře, režii a divadle včetně linku na oficiální stránky zde:

http://broadwayworld.com/article/Alan-Rickman-to-Return-to-Broadway-in-SEMINAR-by-Theresa-Rebeck-This-Fall-20110628

 

 

Alan Rickman foto z Berlinale 2006

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

23.12.2011 19:15 Idalee

IJWTS wow! Why can't I think of thngis like that?

24.08.2011 12:41 SaraPolanska

Jo, akorát mě pobavila jedna fanynka, která měla hrůzu z toho, aby Alan v té hře zase na konci nenatáhl brka. :-D

24.08.2011 12:37 Chavelierka

Chlapec se nám činí.
Je bezva, žes zavedla infoAlan, jsou lidi (mluvím hlavně za sebe), kteří by se o něm jinak nic nedověděli :D
Že on vždycky hraje takový zahádný role. Tak nějak mu pasují, co? ;)
Je to prostě miláček

23.08.2011 19:22 Zuzana

Žeby som sa nenudila,tomu verím. Boli časy,keď som si v jeho podaní básne púšťala namiesto hudby na dobrú noc :)To mi stačilo ho iba počuť a keby som ho ešte aj videla živého, asi by ma z neho nezoškriabali :)

23.08.2011 17:51 SaraPolanska

Zuzi: a já naopak doufám v ještě jednu divadelní roli v Evropě. Je jedno, že nerozumíš. Ani nemusíš. Věř, že stačí na něj hledět a ani na chvilku se nezanudíš :-D Já taky v tom Dublinu nerozumněla všemu... (díky přeloženému scénáři to bylo fuk) a jak jsem se dobře bavila :-D

23.08.2011 17:41 Zuzana

Na novú info rubriku o Alanových plánoch sa teším. Som rada, že hrá, ale ja by som ho rada videla vo filmoch, lebo divadlo je pre mňa nedostupné a aj keby som sa náhodou dostala na jeho predstavenie, nerozumela by som z neho ani ň. Ale keby to niekto nahral a otitulkoval ako Private lives, tak to by bolo niečo iné :)