SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Doplň si...

11.03.2011 22:28 - SaraPolanska - Parodie - komentáře (25)

 

Za vnuknutí nápadu děkuji wixie. Ano, ukažme si na ni. Nevinně mi posílala pár vět z povídky a ještě nevinněji za jedním slovem udělala závorku, která měla za následek skutečnou katastrofu, neb mně stačí sebemenší blbost, abych se toho chytla, že. Zkrátka: v závorce je vždy několik dalších nápadů, které může autor (či čtenář) využít při vymýšlení relativně jednoduchého příběhu. Jelikož je teď moderní psát sex, jsou témata volena hlavně do těchto dimenzí. :-D

Pro zvýšení efektu si povídku přepište a nechte jen vámi navolené možnosti (tak jak to udělala wixie v komentáři...).

Příjemnou zábavu! :-)

 

Severus si hodil přes rameno (mrtvou McGonagallovou, unesenou divoženku, pytel briket na topení v krbu, zlobivého a kolem kopajícího studenta…) sportovní tašku, aby se jako každý (druhý, úchyl, závislák…) týden vytratil do jeho oblíbeného a nedalekého (bordelu, obchodního střediska, skladu výbušnin, opuštěného mrazícího boxu…) fit centra, kde si dvakrát do týdne procvičoval (Avadu Kedavru, sexuální dovednosti, abecedu…) své ztuhlé svaly.

Ke vstupu do fitka mu postačilo ukázat pouze (penis, své zvrhlé já, občanský průkaz, zbrojní pas, fotku Brumbála….) Znamení zla na jeho levém předloktí. Obsluha ho již znala (ze swingers párty, vymahačské agentury, zdejší prádelny, obchodu s potřeby pro leváky…) z předchozích návštěv.

V šatně si oblékl (růžové plavky, spratkový kabát, latexový oblek, nic…) svůj cvičební úbor a klidně došel až ke svému oblíbenému (pasákovi, orgasmu, boxu na mrtvoly, strachy polomrtvému trenérovi…) stroji a svůdně na něj (hodil držku, poklekl, spadl, plivnul…) dosedl a rukama se chytil známých (prsou místní ženy, vlasů místní ženy, kalhotek místní ženy…) madel. Začal rytmickými pohyby zvedat (sebevědomí ostatním v tělocvičně, napětí, závist, Kratiknota…) závaží a sem tam si u toho úlevně (zvlhčil spodní prádlo, natřel chleba s máslem, namohl krční páteř…) vydechl.  Trvalo (celou věčnost, půl staletí, dvě vteřiny, několik kohoutích zakokrhání…) asi hodinu a půl, než se trochu unaveně zvedl a odešel (na záchod, do kiosku, solárka, steak baru…) do koupelny opláchnout ze svého (zadku, plyšového medvídka, pravítka, učitelské legitimace…) těla množství (mužského ejakulátu, super držícího lepidla, papírových pozlátek, ženské rtěnky…) kapek potu, které se na něm svůdně leskly a dávaly jeho mužnému vzezření ten správný (švih, glanc, smrad, punc, odznak mladého čaroděje…) erotický nádech.

Konejšil své smysly uvolňující (masáží, erotickou stimulací, dávkou marihuany, banánovým jogurtem…) horkou vodou po dobu několika dlouhých minut. Nepospíchal.

Vrátit se zpět do (vyhnanství, okázalého panství, fronty, náručí Pottera…) Bradavického hradu nemusel klidně po dalších 24 hodin.

Beze (strachu, odpovědnosti, ženy, smyslu pro orientaci…) spěchu si oblékl svůj (fialový, růžový, modrý, duhový…) černý kabátec a zamkl (trezor, bednu s mrtvolou, zbytek lidí v tělocvičně, přívod teplé vody…) svou skříňku. Malý (alumíniový, marcipánový…) klíč odevzdal na (patentovacím úřadě, policejní stanici, nejbližšímu bezdomovci, naštvanému sekuriťákovi…) recepci, kde se ještě na okamžik pozdržel, aby si trochu uvolněně popovídal s (se skupinkou nemluvňat, rybičkami, fotkami jiných svalovců, imaginárními trpaslíky…) tamější recepční, která mu pak vždy za odměnu zdarma poskytla (kvalitní sex, peníze na taxíka, první pomoc, kondomy…) energetický nápoj na cestu.

Pomalu vyšel do večerních Prasinek a líným krokem se vracel zpět do jeho (hrobu, Brumbálovi postele, Hermioniny láhve, reality…) komnat.

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

25.10.2013 14:17 .:,

Banánový jogurt ma odrovnal .

18.06.2011 00:19 snape anonym

Hej tak to mě dostalo, já se smála jako blbá :DD

05.04.2011 21:49 nadin

Doplnila, práskla sebou pod stôl a čaká na utíšenie bránice.
Neuveriteľné...

24.03.2011 20:07 Lil

tak tohle je naprosto užasnej úlet...tohle mi vážně zvedlo náladu v tom mým chmurným světě:D

16.03.2011 21:30 Michelle

:D :D :D :D
Nejlepší komedie na téma HP jakou jsme kdy četla :D :D :D

14.03.2011 18:25 elulinek

wix: jak si přeješ, tvoji dávku želatinových bonbonů otrávím projímadlem. už se chystej na víkendový pobyt mezi kahlícky... muhehehehehehehe =D

12.03.2011 23:34 Zuzana

elu, wixie : dokonalé chcete ma zabiť? Chave: na Tvoju kombináciu by som bola tiež zvedavá, aj keď to by ma už určite zabilo. A tie komentáre boli všetky rehot-vzbudzujúce.Vyhnali ma z obývačky, vraj nemôžu pozerať film :DDD A nevadííí toto je 100 krát lepšie ako film.

12.03.2011 23:30 Zuzana

Ja som polámala stoličku. Nie v ústach, ale tú na ktorej som sedela. Sara toľko možností, veď to je ako keby si sem dala 20 čo 20 aspoň 50 poviedok. Do dôchodku to všetko neskombinujem. Geniálne a dokonalé. Uf musím sa vydýchať. Už som vravela, že milujem Tvoje paródie. No a čo opakovanie je.... Veď vieš. obrovské ďakujem.

12.03.2011 22:28 wixie

...pokaždé najdu jiné slovo, které přečtu blbě a to je pak ta pravá sranda ... tím to chave zazdila :-D :-D :-D
sáruško, drahá, dobrovolně se hlásím, že ti MOC ráda podržím... elouška ti podržím až započne ta krvavá řež! :-D

12.03.2011 21:22 Mončičák

Huh!!! Zase jednou mazec! Tak nějak nevím, co je lepší, jestli povídka nebo komentíky. :-)) Nesmím se řehtat moc nahlas, probudila bych si parchantíky. :-))

12.03.2011 21:22 elulinek

degradující? mně ne, já si představím nějakou sexyci z haity s kytkou za uchem =D
kuře? oukej, máš ty potomky kdysidrůbeže zmutované chemií a hormony mít - ať žije rakovinné bujení!
počkej, jdu po krejčovský metr, až si ho za pět minut znovu vzruším (nadšeně pospává po výkonu zpřed dvou minut), tak ti ho změřím v bdělém stavu, to jeho ocasní péro...

12.03.2011 21:13 SaraPolanska

Drahá potníková lulu. (Budu ti říkat lulu, místo elu. Přijde mi to úžasně degradující :-D)
Pošli mi třeba kuře. To se da alespoň sežrat.
No... jestli tvůj Severus má své kopí lásky dlouhé pouze 15cm, pak ti ho přestávám závidět a lačně se vrhám do náruče tomu svému, kterému byla nadělena délka poněkud větší :-D

12.03.2011 21:05 elulinek

a kde je potník?
juch! a uděláš to v dubnu? protože na to bude jistě spousta příležitostí, jako třeba u výběhu s lamama (ma ma ma)
tenká bílá - píše... toaletní?
špička... kulatá... 15 cm... ach ano severusi vydrž s tím, dopíšu a jdu na tvoji "tužku"
jo, a když to napíšu ručně, která hloupá ruka to za mě přepíše do toho parostroje? nebo to nakopíruju a pak to budu rozesílat po sovách? (a tobě přijde holub, a pěkně tučnej...)
podrží... hmmm.... ano ano už běžím! *strhává podprsenku a vrhá se na černovlasého štíhlého žádnoucího kouzelníka se zahnutým nosem* *nebo na jeho alternaci ve vlaku*

12.03.2011 20:54 SaraPolanska

Drahá elu (elu= epesně láteřivý uličník). Vytisknu si tvé drahé rebelské dílo na čtvrtku, stočím ji do ruličky a nacpu ti ji do zadnice tak hluboko, až tě pošimrám na jazyku!
Takže si drahá vezmi papír (to je taková ta tenká bílá věc, na kterou se píše) k tomu popadni tužku (ta je většinou asi 15cm dlouhá, kulatá se špičkou na konci, která - a teď se podrž - píše) a začni psát Vanilku, neb je tu jistě dost lidí, kteří mi tě rádi a naprosto spolehlivě podrží, až započne ta krvavá lázeň se čtvrtkou! :-D

12.03.2011 20:46 elulinek

ona to sem nenapíše, ale já ji (saru - je to ona, kdyby někdo nevěděl)(hej, one...)(už vím, jak ti budu říkat. žádná šárka, žádná šárumilka, žádná luna, ONA)(= ohavně náročný anděl) prásknu:
SEŘVALA MĚ, ŽE JSEM SI NEVYBRALA ZE ZÁVORKY!
tak, a teď jsem ti u lednice na mrtvoly natřela tvůj chlupatý zadek medem, co s tím uděláš? narveš mě v duhovém kabátě do hermioniny láhve?

12.03.2011 20:36 Chavelierka

tak si říkám čí verze je nejlepší? Sara, elu wixie? hmm uděláme miš maš i myš maš :D
nejlepší je to číst několikrát za sebou, pokaždé najdu jiné slovo, které přečtu blbě a to je pak ta pravá sranda :D
originál je ale taky náhodou dobrej :D

12.03.2011 18:33 Leannka

toto je super

Elin a Wixin... nemôžem , geniálne prepísané

12.03.2011 17:10 elulinek

samozřejmě wix sorráč, word mi ti zkomolil jméno, mělo být wixiina

12.03.2011 17:09 elulinek

Doplňuju, ale Severus se stále neobjevuje
Džíííííííííííízs! To je geniální nápad ! =D
Výborně, skvěle, úžasně
Výsledek působnosti je níže
Wixiana verze mě zabila =D ovšem já přikračuji k radikálnímu kroku a píšou svoje vlastní závorky =D sad tě to nenasere
Upozorňuji mladší 15 let na nevhodnost
Doporučuji pustit k tomu On the Floor od Jennifer Lopez, to mě k tomu dosti inspirovalo….
Severus si hodil přes rameno elu, aby se jako každý den vytratil do jeho oblíbeného a nedalekého kouta, kde si dvakrát do – autorka promine, její týden škrtám, nahrazuji svým- dne procvičoval sexem s osobou na rameni své ztuhlé svaly.
Ke vstupu do – opět přepisuji - ráje mu postačilo ukázat pouze pramen mastných vlasů táhnoucích se z podpaží až k zahnilému palci u pravé nohy na jeho levém předloktí. Obsluha ho již znala z doby, kdy tu ještě jeho předchůdce a mentor – Pán zla - dělal pánský striptýz.
V šatně si oblékl tanga s bambulkami v něžně karmínových odstínech a klidně došel až ke svému oblíbenému místu u stříbrné striptýzové tyče uprostřed tanečního parketu a svůdně na něj mrkl oním zmiňovaným pramenem, až se mu zatřásla osmička vlevo dole, a rukama se chytil známých madel. Začal rytmickými pohyby zvedat kopí lásky všech přítomných a sem tam si u toho úlevně a rozverně zasunul pramen vlasů za ucho. Trvalo pár přírazů ke kovovému materiálu, než se trochu unaveně zvedl i ten poslední úd a Severus spokojeně odešel do své šatny opláchnout ze svého svalnatého hrudníku mléčně bílé proudy cámu, které se na něm svůdně leskly a dávaly jeho mužnému vzezření ten správný striptýzový vzhled. Svou práci pro dnešek skončil; navnadil zákazníky pro utrácení za další služby.
Konejšil své smysly uvolňující masturbací po dobu několika dlouhých minut. Nepospíchal.
Vrátit se zpět do solária nemusel klidně po dalších 24 hodin.
Bez dvou až šesti mililitrů – několika desítek milionů – svých plaváčků si oblékl svůj viktoriánský černý kabátec a zamkl stolek s toaletními potřebami. Draco se mu v něm občas rád hrabal. Malý diamantový klíč odevzdal hlídacímu hypogrifovi na recepci, kde se ještě na okamžik pozdržel, aby si trochu uvolněně popovídal se Sybilou, která mu pak vždy za odměnu zdarma poskytla trochu parfému „Hříšná děva“.
Pomalu vyšel do večerních Prasinek a líným krokem se vracel zpět do jeho království za sedmero mastnými prameny.

12.03.2011 14:59 zuzule

Nooo, dají se navolit opravdu zajímavé věci. :D

12.03.2011 09:34 Petulka

:D:D:D:D:D:D:D wixie wixie

11.03.2011 22:52 SaraPolanska

Ó ano, MOC naší magie je nepřekonatelná. :-D

11.03.2011 22:49 wixie

to bude tím, jak MOC se doplňujeme, drahá :-D :-D

11.03.2011 22:47 SaraPolanska

Když to čtu s tvými navolenými možnostmi, tak si taky vlhčím spodní prádlo a obávám se, že nejen to :-D Že by to byla moje skrytá genialita nebo je to tvou skvělou kreativitou? :-D

11.03.2011 22:42 wixie

Ona to svedla na mě! chápete to? na mě? zrovna ONA, která by nechala Severuse olizovat a to ke všemu .... ne, nechcete to vědět :-D MOC to nechcete vědět :-D

tak já si to doplním podle sebe, můžu? :-D
Severus si hodil přes rameno unesenou divoženku, aby se jako každý úchyl vytratil do jeho oblíbeného a nedalekého opuštěného mrazícího boxu, kde si dvakrát do týdne procvičoval sexuálními dovednostmi své ztuhlé svaly.

Ke vstupu mu postačilo ukázat pouze penis a fotku Brumbála na jeho levém předloktí. Obsluha ho již znala ze swingers párty.

Oblékl si latexový oblek a klidně došel až ke svému oblíbenému orgasmu a svůdně na něj spadl a rukama se chytil známých prsou ženy. Začal rytmickými pohyby zvedat napětí a sem tam si u toho úlevně zvlhčil spodní prádlo. Trvalo celou věčnost, než se trochu unaveně zvedl a na záchod opláchnout ze svého zadku množství ženské rtěnky, která se na něm svůdně leskla a dávala jeho mužnému vzezření ten správný odznak mladého čaroděje.

Konejšil své smysly uvolňující erotickou stimulací po dobu několika dlouhých minut. Nepospíchal.

Vrátit se zpět do fronty nemusel klidně po dalších 24 hodin.

Beze ženy si oblékl svůj růžový kabátec a zamkl bednu s mrtvolou. Malý alumíniový klíč odevzdal na policejní stanici, kde se ještě na okamžik pozdržel, aby si trochu uvolněně popovídal s rybičkami, které mu pak vždy za odměnu zdarma poskytly peníze na taxíka.

Pomalu vyšel do večerních Prasinek a líným krokem se vracel zpět do jeho hrobu.

ehm... to je lehce úlet :-D :-D :-D ale jinak mě to bavilo, tohle bych zavedla i u normálních povídek, že by si čtenář vybral, o čem chce číst :-D Některé závorky mě docela dostaly, ale to je možné poznat z toho, které jsem si vybrala :-D
Bylo to na mě MOC :-D Přeji MOC takových nápadů :-D