SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Souhvězdí - 19. kapitola

15.02.2011 23:07 - SaraPolanska - Souhvězdí - komentáře (20)

19. kapitola – Zmatek je zmetek


 

Věnuji všem zamilovaným i nezamilovaným k včerejšímu svátku sv. Valentýna :-)

 

 

 

První se probudila ona. Líně se protáhla, aniž by otevřela oči. Cítila, jak jí lesklá látka příjemně chladí na těle. To byl první důvod pro rychlé otevření očí. Ona přeci nechodila spát nahá.

A pak jen křičela a křičela.

Takové probuzení už nechce zažít. Snažil se rychle vyhrabat z přikrývky, aby co nejdřív doběhl do vedlejšího pokoje ke křičící ženě. Jenže pak se jeho vědomí probralo natolik, že si začal uvědomovat sílu a intenzitu toho zvuku.

„Sakra!“ téměř zakřičel, když vedle sebe spatřil vyděšenou nahou Lunu, jež se halila do části zlaté přikrývky a ztěžka dýchala.

Málem spadl z postele, jak se toho výjevu lekl. Snažil se paradoxně přijít na to, co ho momentálně děsí víc. Zda to, že je nahý on nebo ona. Anebo oba.

Snažil se unavenou mysl přimět k odpovědi na jedinou otázku…

„My jsme to? Stalo se... to?“ vyřkla ji za něj Luna nahlas.

Ještě zarputilejší vzpomínání na včerejší den ho přinutilo si vše přehrát od začátku.

Pamatoval si, jak se dostali do Malfoyovic domu, jak se Luna prochází po nedaleké pláži a on ji se zájmem pozoruje. Pamatoval si cestu do centra, ten nešťastný polibek pod rouškou alkoholového zapíjení jejich narozenin a paradoxně si myslel, že nic horšího už ho nepotká. Vzpomínal i na svou bilanci cestou k červenému domu, kde si připouštěl, že to jde nějak moc snadno a to i přes draky a polibek. Pamatoval si trefnou poznámku Luny a motajícího se chlápka, jenž je zavedl do pokoje, který sloužil jako… jako co vlastně? Každopádně si ještě dovedl vybavit jakési koláčky, obraz, díry a vášnivý polibek, jenž mu značně zúžil zornice v nastalém šoku. Jenže pak nic. Prázdno. Ne tma ani světlo, prostě nic. Jako by to někdo vymazal.

Snažil se, opravdu se snažil.

„Uklidněte se, byla jste panna?“

„Co-co si to dovolujete?“ zamračila se Luna a demonstrativně přitáhla pokrývku až k bradě.

„Pokud ano, stačí nám jednoduchý test, zda jste jí i nadále…,“ konec věty dodal zamyšleně, protože sám nevěděl, zda chce znát výsledek toho testu. Předpokládal, že byla – NE! – je nevinná.

Trochu se uklidnila, ale část rozrušení zůstala v podobě třesu celého těla.

Vyštrachal zpod postele hůlku a snažil se nevidět, že byla zamotaná v něčem, co připomínalo část ženského spodního prádla.

Výmluvně se otočil na Lunu, která stočila omluvně pohled ke dveřím a poskytla mu tak soukromí, aby se mohl zvednout a kouzlem ustrojit.

„Dojdu si vedle pro misku a stojan. Oblečte se.“

Odfrkla si nad tou poznámkou. Copak je dítě? Ona ví, že se má obléknout!

Nic se nemohlo stát, protože jinak by si to pamatovali. Alespoň jeden určitě. A navíc logicky přeci nešlo, aby se něco takového stalo ve stavu, kdy byli oba očividně víc než mimo.

Nešlo to, nešlo to. Nešlo to!

Opakovala si to stále dokola. Až do jeho příchodu.

Netušila, že mezitím co roztřeseně hledal příslušné pomůcky, opakoval si úplně to samé.

Postavil kovový stojánek o třech nožkách na noční stolek a pod ocelovým kruhem zapálil malý přenosný hořák. Na vrcholek do držáku položil cínovou mističku. Sedla si na postel vedle něj a s očekáváním pozorovala jeho přesnou práci. Naštěstí nevěděla, jak moc se musí soustředit, aby se mu neklepaly ruce.

Podíval se na ni. Bez pobízení mu nabídla zápěstí a raději stočila zrak jinam. Pohled na krev jí nedělal dobře.

Vytáhl malý stříbrný nožík a opatrně ji trochu řízl do kůže na ruce. Tu pak jemně nasměroval nad misku a nechal asi deset kapek spočinout na dně horké misky. Malá rudá kaluž se chvěla před žárem, který na ni útočil v podobě přidaných plamenů a stoupajícího žáru.

Test byl prostý. Panenská krev byla natolik čarovnou a zvláštní tekutinou, že se nikdy z horké misky nevypařila. Pouze se po dlouhém vaření srazila, ale její přítomnost zůstávala věčná. Když dívka či žena o tuto přirozenou ochranu přijde, krev se stává klasickou tekutinou, kterou mají všichni ostatní. Vypaří se. Zmizí, protože nic kouzelného její přítomnost nechrání. To vše samozřejmě za přidání slzy jednorožce.

Nikdo z nich se několik dlouhých minut zpět do misky nepodíval. Severus na začátku přidal na intenzitě plamenů. Kahánek nyní hořel na maximum. Během minuty by tak tekutina normálně zmizela. Přesto se ani jeden nechtěl podívat příliš brzy.

Luně se po tváři koulela jedna zatoulaná slza, ale dál klidně seděla, svírajíc si poraněné místo na ruce.

„Připravena?“

„A Vy?“ podívala se mu do očí s takovou vyrovnaností, že by přísahal, že nyní je připraven na všechno.

Nebyl.

Byla pryč. Do poslední kapky zmizela.

 

„Už jste zpět? Jak jste si to užili?“ Brumbál svou větu určitě nemínil tak, jak ji vzápětí pobrala Luna, jež se v ředitelně skoro rozbrečela při vědomí, že dnes proběhl nejdůležitější okamžik každé ženy a ona si nic nepamatuje. Překvapivě ženu nijak netrápil fakt, s kým danou skutečnost prožila.

Severus hledal vhodná slova, aby Brumbálovi neprozradil něco, čeho by mohl posléze litovat. Tohle ten stařík skutečně vědět nemusí. Stejně tak ani to, jak rychle se z Malfoyovic domu sbalili a bez jediného slova se vrátili zpět. Až teď mu došlo, že Brumbál se nejspíš bude vyptávat na další stopy a on je vlastně ještě nezná. O přítomnosti krystalu ho koneckonců ujišťoval jen fakt, že ho tlačí v kapse. Sakra. Byl znechucen sám sebou. Jak tohle mohl dovolit? Není to vlastně znásilnění? Vždyť by do toho v životě dobrovolně nešla. Ano, nešla, ale on přeci taky ne. Nebo ano? On je muž, u těch se to bere trochu jinak. Byl muž s jistými touhami. Nemůže za to, že se mu do snů vnutí nahá a pak ho někde uprostřed cizí země svede a nakonec si nic nepamatuje.

Svědomí se mu umlčet nepodařilo a tak to raději přestal řešit. Musel. Pro svoje vlastní dobro, protože ještě pár otázek, na které neměl odpověď a definitivně by zahrabal zbytky své dobré pověsti.

„Kam vedou další stopy?“ zeptal se vcelku nevhodně Brumbál, protože Severus na něj jen prsknul něco ve smyslu, jak to má vědět a spolu s Lunou, kterou chytil za ruku jako první den, co ji dostal na starost, zmizel v zelených plamenech krbu.

Měl toho dost a rozhodně si neplánoval ještě přidávat.

Štítivě pustil Luninu ruku jakmile vystupoval z krbu. Ta se mezitím nacházela někde mezi fázemi faktického obviňování a smířením.

Vytáhl ten zpropadený krystal a udělal s ním přesně to samé, co s těmi před tím. Lupa odkryla další indicie.

Velké hodiny, tři hodiny, Velké oko, Království .

Paráda, čím dál tím lepší.

„Nějaké nápady?“ zeptal se jako by mimochodem trochu zasněné Luny.

Zakroutila hlavou, protože myslet na nějaká slova teď bylo trochu mimo její zájem.

„Výborně, tak až se rozhodnete zapojit do této záležitosti, přijďte mě s tím seznámit. Do té doby Vás raději nechci potkávat…,“ pronesl do ticha nebývale tvrdě. To neplánoval, prostě to tak přišlo. Možná skutečně nebyl dobrý nápad u toho myslet na to, že hubuje Potterovi za nějaký zbrklý čin. A že to skutečně nebylo dobré říkat před Lunou, která se okamžitě rozbrečela a dvěma drobnými pěstičkami mu začala bušit na hruď.

„Parchante! Udělal jsi to schválně! To celé mi děláš schválně!“

Sice moc nechápal, jak to Luna myslí, každopádně to na jeho pocuchané nervy zafungovalo stoprocentně. Místo dlouhého proslovu, který se mu dral na jazyk, nakonec promluvil jen velice stručně, ale o to víc uvěřitelně. V jednom slově odrazil tolik emocí, že se Luně po zádech okamžitě prohnala husí kůže.

„Neudělal.“

 

Od jejich návratu uplynuly další tři dny, kdy se jeden druhému schválně vyhýbali. V koupelně se najednou nesetkávali a oba to značně oceňovali.

Vzájemně se smiřovali s myšlenkou, že ten druhý už pro ně není jen cizí osoba. Strávili spolu noc a milovali se. Luna se s tím smířila překvapivě rychle, každopádně příchuť bezmoci zůstal. Tolik si chtěla něco takového pamatovat. Vždyť ve svém životě už přišla o tolik okamžiků…

Severus by se s tím prakticky nevyrovnával vůbec. Nebyla jeho první a rozhodně není první, u které si toho moc nepamatuje. Kolik zažil Smrtijedských večírků, kde mu byla předhozena nějaká dívka jako dárek a on se raději opil, aby si tu hrůzu z mnohdy ne zcela dobrovolného sexu nepamatoval. Zachránil všem těm dívkám život, ale spolu s tím si odnášely zážitek, kterému se nemohl vyhnout. Pán Zla byl příliš pečlivý. To vše ale už bylo zapomenuto, vyřešeno, vysvětleno, prozrazeno a jeho vědomí to v rámci možností netížilo. Byly to každopádně jen dvě dívky, jejichž život se pár let po válce vrátil do starých kolejí. Taktéž v rámci možností samozřejmě.

U něj byla starostí úplně jiná věc. Když si nic nepamatoval, nebyl schopen zaručit, že provedl nějaká kouzla proti početí. Náhoda je blbec. Raději se o tom před Lunou nezmiňoval. Čekal, až jí to dojde stejně, jako to, že poslední kus krystalu bude v Londýně.

Věděl to od prvního přečtení těch slov. Omlouval, že nebyla schopna se zaobírat nějakým cestováním, když se stala před pár dny ženou. Za jeho asistence.

Ovšem skutečnost, že se jednoho dne Lunino břicho bude zvětšovat a zvětšovat až nebude pochyb o tom, že bude otcem, ho budil ze spánku i pětkrát za noc.

Mohl ji zkusit naštvat tak, že by po něm zhnuseně plivla a on tak získal vzorek pro těhotenský test… anebo se mohl v noci vplížit k ní, pojistit si ji kouzlem Sladkého spánku a vyzkoušet hůlkou, zda v břiše neukrývá Snapea juniora. Ale na to bylo ještě moc brzo. Slinu mohl použít, zbytek tak za týden až dva. Něco urychlit nešlo a jeho to tak moc štvalo, že se s Lunou srazil mezi dveřmi.

Při té srážce možná došlo k předání části obav, protože Luna, aniž by se mu podívala do očí, jen směrem ke špičkám svých bot zašeptala přání o připravení těhotenského lektvaru, protože si ani jeden nemůže být jist, zda nedošlo během té záhadné noci k početí.

Děkoval Merlinovi za její rozhodnutí, ačkoliv netušil, zda je připraven na to, znát výsledek.

Každopádně za pár hodin bude lektvar hotov a on má šanci na lehčí spánek.

Odešla k sobě a on si během příprav ingrediencí vůbec nevšiml, když kolem něj zavála její vůně, která jediná prozrazovala přítomnost mladé ženy procházející tajně kolem něj pod Zastíracím kouzlem ven.

 

Drahý Luciusi, (to oslovení ber skutečně s rezervou, každopádně nepotřebuji slyšet další přednášku o etice…)

Tvůj dům je opět prázdný, nic jsme nepoškodili.

Mám na tebe jen jednu otázku. Předpokládám, že budeš vědět, z čeho se vyrábějí ony slavné koláčky, které jsi nám sám doporučoval, a které nám způsobily částečné výpadky paměti?

S pozdravy a díky za půjčení domu.

Severus Snape


Sám byl zvědavý, cože to mudlové pečou, protože vzorek té látky by velice rád získal a pokud bude vědět její název, snadněji zaúkoluje Hagrida, který měl v Příčné ulici své známosti a přes jehož styky nebylo nemožné sehnat i velice vzácné složky do jedů.

Těsně před dokončující zahřívací fází lektvaru se na sklo vedle v místnosti ozvalo ťukání na okno.

Sovička, jejíž peří bylo načesané a pečlivě upravené tak, aby snad ani kousek peříčka nevyčníval jiným směrem než ostatní, nesla drobnou ruličku s červenou pečetí pána Malfoy Manor.

Rozbalil psaní během vypnutí plamínku pod kovovým kotlíkem.

 

Drahý Severusi, (díky za objasnění situace týkající se tvé chuti mě oslovovat - drahý Luciusi.)

Nic jiného jsem ani neočekával. Tím myslím navrácení domu ve stejně luxusním stavu, v jakém jsem Vám ho zapůjčil. Brzy očekávej termín s večírkem, klidně vezmi i tu malou-velkou Láskorádovou.

Jsem rád, že jsi dal na má doporučení a ony koláčky ochutnal. Zapomněl jsem tě varovat, že to nemáš přehnat. Mudlové je pečou spolu s rostlinou, jíž nejčastěji říkají Marihuana. Odborný název by sis jistě zvládl vyhledat, ale usnadním ti práci, je to konopí a pokud bys  měl zájem, jsem schopen ti ho nemalé množství sehnat či připravit několik jiných výrobků z této rostliny na příštím večírku.

S pozdravem

Lucius Malfoy


Ušklíbl se nad tím sdělením a zmuchlané ho hodil do koše, který mávnutím hůlkou vyprázdnil.

Mezitím vychladl lektvar do použitelné teploty a on se jal, ač nerad, klepat na Luniny dveře, aby ji nechal trochu naplivat do průhledné tekutiny.

Jak byl překvapen, když ji v malé místnosti nenašel. Okamžitě opustil kabinet, aby Lunu našel, protože nemohl vědět, k jakým rozhodnutím ji mohly minulé události dohnat.

Dost se mu ulevilo, když našel blonďatou ženu stát na Astronomické věži, jak bez hnutí pozoruje oblohu.

Pomalu k ní přistupoval, neb nechtěl zády stojící studentku vyděsit, ale ona o jeho přítomnosti stejně věděla.

„Nikdy jsem netušila, že je odsud tak krásný výhled na tolik různých souhvězdí.“

Přitakal jí jen neurčitým hm a krátce se podíval na oblohu posetou miliony svítivých teček.

„Lektvar je hotový,“ seznámil ji s tím, proč přišel a zároveň si téměř okamžitě vynadal za takové necitelné vrácení své společnice na zem. Možná čekala něco jiného. Proč mu na tom tak záleží? Kromě faktu, že spolu něco měli, je nemělo co spojovat. Nebo snad ano?

Viděl už mnoho studentek se naklánět nad připravený lektvar, do kterého provinile plivaly a celou minutu se modlily, aby se lektvar zbarvil červeně, což znamenalo, že nejsou těhotné a jejich dalším trestem bude tak jen důtka, trest a oznámení rodičům o jejich činech.

Teď se modlil on. Na případné otcovství, které mu do teď bylo vzdálené podobně jako souhvězdí na obloze, si chtěl nechat prostor a čas se pro něj rozhodnout. Ne být do něj násilně vpraven se ženou, se kterou si ani pořádně nic neužil. Nakonec tu myšlenku zahnal s označením sobecká a dál hypnotizoval kapalinu v kotlíku.

Nikdo z nich v tu chvíli krásně se barvící červenou barvu neviděl raději.

 

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

12.12.2012 07:34 Nollie

It's good to see someone thinking it tghrouh.

20.02.2011 19:32 pimpinela

Kapitolka ma veľmi potešila. Tušila som, že tie záhadné koláčiky budú z marišky :D...nuž Lucius vždy radí, len nejaké lotroviny :D
:D, trošku som škodoradostne dúfala, že Luna bude čakať mimčo...bolo by to pre oboch ale riadny šok...
Teším sa na ďalšiu kapču...ako vždy :)

20.02.2011 10:28 Baruška

Chudák Luna, jen mě mrzí, že nebude Snape junio:(:D:D

20.02.2011 10:19 luci

:D:Dchudáci uzasnee

19.02.2011 23:51 Adrii

konečně jsem si tenhle skvost přečetla

19.02.2011 08:33 Lyra

Tak přeci jen... skvělé! Proč si je nechala zapomenout? To netrestáš jen je, ale i nás! Tahle kapitola je prostě úžasná. Severus je v této kapče opravdu zvláštní.

18.02.2011 22:30 Pampeliška

Nádherne

17.02.2011 22:43 Anetka

moc krásně napsane

17.02.2011 22:42 Jimmy

geniální skvěléé

17.02.2011 21:37 Suzanne

Takhle kapitola je...geniální. Stále jsem nevymyslela lepší komentář. To, že si svoji první společnou noc nepamatují, se mi hodně líbí. Jejich další sbližování (ve které doufám:) bude jistě velice zajímavé:) A Severus mluvící o panenství nebo přemýšlející o dětech? Bože, smíchy jsem se málem udusila. Po téhle kapitole se těším na pokračování tak, že kdyby nadšení nadnášelo, lítala bych jak holubička:)

17.02.2011 16:40 elulinek

Písnička je nádherná
My zamilovaňo nezamilovaní ti díky za věnof
Ona se probudila první nahá a on chce utíkat vedlo. No a já myslím, že nemá kam jít
Zlaté přikrývky? No ty pikaču
Malfoyovic barák vysvětluje tu zlatou
A pak viděl růžově. Krása
Panna nebo orel…
Předpokládat mohl. To známe. Doufat můžeš v cokoli, ale jestli je to, nebo není pravda, je dávno rozhodnutý
A že nebyla ta hůlka zamotaná do podvazků =D
Víc než mimo – božííí =D
Ne, určitě to nešlo. Absolutně a rozhodně ne. To známe, teď tu o Karkulce
Pohled na krev jí nedělal dobře… ta je divná =D
By mě zajímalo, jestli budou dělat i test na těhotenství =D
Dobrý, tak po prvotním nechápání už víme, že už není panna, tudíž ji Severus nefiknul jak pásku na radnici
Jak si to užili… to je dobrá otázka, někdo v publiku, kdo zná odpověď?
Ano, nešla. Rozhodně ne. Určitě. A on taky ne. Jasně a jistě. Blá blá…
On ji nechce potkávat. On a jeho naběhlý úd lásky jsou ti, kteří jsou tu vinní, neb oni dva mají mít rozum a být dospělí, ona je tu ta oběŤ s třesoucím se pahorkem lásky a n ji ještě bude obviňovat. No to je pěkný teda
No jistě, Severus si to celý naplánoval už když se narodila. Řekl si „no jo, tak jí zmrvíme postaršovací lektvr, abych ji pak u luciuse ve zlaté posteli mohl fiknout“. Aha
Není první, kde si moc nepamatuje? A co tak vůbec nic nepamatuje?
Náhoda je blbec, ale Severus není vůl, on jí útěžek nenechal
Zhnuseně plivla… hele taky ti to fantazírování už leze na mozek, co?
SS junior =D
„jak jsi otěhotněla“ –„ále, srazili jsme se mezi dveřma“ =D
Severus si nevšiml? Ona bude fakt těhotná a on ji fakt balí
A luciusovi to rozchodně nepřijde divný, že se na ty koláče ptá. Ne
Teta Mariána, já si to myslela celou dobu
Dost se mu ulevilo, když našel blonďatou ženu stát na Astronomické věži – přesněji řečeno na zábradlí a křičí „JEŠTĚ KROK A SKOČÍM!“ ne? tak ne no =D
Souhvězdí
Ježiš neokecávej to a dej jí ten lektvar, nebo si přečtu konec
Jak ví, že si nic neužilo, když si to nepamatuje? Třebas se mu to líbilo =D
Není těhotná! Škoda, a já myslela, že bude malej luňák nebo malá severusice
Písnička byla nádherná, naprosto k tomu sedla.
Doufám, že je brzo necháš si vzpomenout, jak k tomu došlo, aby byl sex.
Kdy bude další kapitola? Bude Severus píct koláčky? Jak se s tím s Lunou vyrovnají? Dle mě, po zjištění, že není těhotná, bude téměř všechno jako dřív
Juch!
Výborně, skvěle, úžasně
Působivé

17.02.2011 11:10 miriabar

No teeeeeda! Toto bo šok! Oni to vážne urobili? A ty si ich nechala, aby si na to nemohli spomenúť? :( A my tiež? :D toto je vážne smutné...ale na druhej srane, som rada, že to nakoniec bola červená...až sem som počula tie balvany, čo im spadli zo srdca :D:D:D Ďakujem veľmi pekne za pokračovanie!

16.02.2011 21:34 Crazy

:))) krásné zpříjemnění příušnic... :))) krásná kapitola děkuji :)))
Drahý Luciusy.... :D:D:D co dodat...
může sehnat několik kilo?? :O (umírám) :D:D:D škoda že na malfoye mudlovské zákony neplatí... :D:D

16.02.2011 20:25 Chave

Jednou začít musela :D
Kdy se dostali do postele? Nějak mi to uteklo? :D
Ach tak do jedné postele, spokojeně vrním :D
Mě by děsil ten zástup čtenářek, co hltaj každý jejich pohyb :D
Kdo koho znásilnil Luna Seva nebo naopak? :D
Jako šmajchl kabinet – jen abych pomohla :D
Luna ať jsi jde vařit nad kotlíkem a já zatím zabavím nahého Severuse jo? :D
Otočila se ke dveřím, vedle kterých stálo zrcadlo = obrácený striptýz supr ;)
Ono jde věcí ve stavu mimo :D
A teď po vydatném sexu si dáme kafe, postavil konvici nad kahan :D
To je zajímavý nápad s tou krví vážně dobrý
Ups asi se někde stala chybka :D
A jak Brumbále kalhotky létaly vzduchem :d
Není to vlastně znásilnění? Jasné zažalujem Lunu :D
Měl toho dost a rozhodně si neplánoval ještě přidávat. Já bych řekla, že si Lunadezert přidá ještě párkrát :D
Hele že to bude někde v Británii :D
Co sem zas pletou Potěra? Se vetře všude :D
Nesetkávali oni už se rovnou koupali spolu :D
Jo hele malý Severusek, no to jim snad neuděláš :D
Londýn ano tam chci
Však ty si odplivneš, chodil Severus Luně v patách :D
Snapea juniora. To mě položilo :D:D
Ten dopis Luciusovi se ti povedl :D:D Drahý Luciusi asi jsem si cvrkla :D
Si chce napéct do zásoby? :D
Učesaná sova :D:D u Malfoye naprosto normální :D
Lucík je vzdělaný :D to bude hašiš večírek jen co je pravda :D
A hezky zeleného až z paty má drahá :D
Luna kouká na lunu :D
Hmm hvězdy a co jako. No není to chlap? :D
trestem bude tak jen důtka, trest a oznámení rodičům o jejich činech. To by taky mohlo být dobré jak to tatínkovi vysvětlí :D
hmm bejbátko se nekoná :D

Saru bezva kapča, ale ten sex tam chyběl :D Jinak vážně do detailu superiozní :D Kdyže bude pokráčko? :D

16.02.2011 19:36 SaraPolanska

dívky, ženy a další milý komentující :-D
Nemohla jsem je k sobě hodit jinak. Uznejte, že Luna a Severus, ač se k sobě dle mě hodí, jsou opravdu silné protipóly a na sex by jsme se dostali tak ve 40 kapitole :-D aby to nebylo uspěchané. Proč jim takto nedopřát? Navíc nejsem na popisování sexuálních scén zrovna dobrá a zbytečně si povídku kazit by byl hazard :-D
slibuji, že nějaké té romantiky se dočkáte :-) Ale ještě daleko vííííc podpásovek :-D

16.02.2011 19:06 Zuzana

Sarááááá, čo si to urobila? Oni si to užili??? A ja som tak chcela ich „prvýkrát“ šmírovať. To je nefér. A chúďa Luna? ani si to nepamätá :D To je surové. Alebo už panna nebola? Len to Severusovi nechcela povedať. Toto je ale riadne kruté. Dúfam, že sa to nejako vysvetlí. Je mi ich strašne ľúto. Severus sa zachoval dosť škaredo  Luna by sa s tým vyrovnala keby bol k nej trochu milší... „Mohl ji zkusit naštvat tak, že by po něm zhnuseně plivla a on tak získal vzorek pro těhotenský test…“ Toto je geniálne. Pri tom všetkom trápení som sa poriadne zasmiala :D Som rada, že Luna nie je tehotná. Teraz, keď už Severus vie, čo bolo v koláčoch, možno nájde nejaký protilektvar, ktorý by im vrátil spomienky a možno si skôr uvedomia, aké to možno bolo pekné. Čo? Saruška? Spomenú si čo sa tam stalo? Máš to niekde napísané? Bude ich sex (na ktorý tak strašne čakám) zverejnený???? Do kelu som sklamaná a naštvaná a je mi ich ľúto.
Skvelá kapitola, aj keď si ma zaskočila. Toto som nečakala, ďakujem a prosíííím ďalšiu.

16.02.2011 13:14 Mončičák

Tak to je drsné, nepamatovat si svoje poprvé. Chudák Luna! :-)) Apoň že není těhotná. :-)
Dobrá kapča, už se třepu na další.

16.02.2011 11:56 zuzule

Jéé, toto ale dopadlo. :) Kdyby Brumbál věděl, jak si to užili, neptal by se tak blbě. :D Těším se na další cestu za čarodějnicí. Perfektní díky!

16.02.2011 09:51 Leannka

prvýkrát prvá? jupppí

16.02.2011 09:51 Leannka

waw takže predsa si ich nechala.
Nuž, robili to ale my o tom tiež nič nevieme.

Uch mám rada taktéto kapitoly.
Som zvedavá na pokračovanie

Ďakujem