SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Dovolená 2 aneb Bradavice opět dobývají svět - 10.kapitola

19.01.2011 21:15 - SaraPolanska - Dovolená 2 - komentáře (32)

10. kapitola – Šestý den


 

Věnováno hlavně těm, co čtou rádi a komentují (taky rádi anebo alespoň nějak :-D). Děkuji elu za betaci :-)

 

Lupin si samozřejmě večer na stále ještě smutného Marka nic nedovolil, ale i ta malá gesta, jako je poplácání snědého Itala po zadku, byla zachycena a připravena k dalšímu použití.

Severus se celý večer krčil za obrovskou kytkou v rohu místnosti a neustále si kontroloval plášť, aby nevyčuhoval a neprozradil tak jeho paparazzi přítomnost.

Sehnat foťák od jednoho z bezbranných turistů nebyl problém.

Druhým nenápadným pozorovatelem byla Minerva. Svůj úkryt si ovšem nevybrala šťastně, neboť skok do velké truhly, jak se domnívala, že se předmět jmenuje, skončil drkotáním zubů a naprostým promočením. pomočením, neb skočila do velkého zásobníku na led.

Dva hlavní aktéři jejich snažení se rozešli krátce po půlnoci. Na polibek u dveří Severus vycvakal hned dva filmy a pak se značně polámaný od krkolomné polohy vrátil zpět do svého pokoje vyvolávat dnešní úlovky.

Minerva poslední hodinku už moc nevnímala. Dokonce měla podezření, že se jí i párkrát zastavilo srdce. Zdárně se doplazila do svého pokoje a až do rána si dopřávala teplou sprchu, aby rozmrazila obě svoje dolní končetiny.

 

Z deníčku Severuse Snapea

Kdybych býval risknul Zastírací kouzlo, udělal bych lépe. Nevím bohužel, jak by kouzlo působilo na foťák a tak jsem celý večer pololežel za dost smrdutou květinou. Doufám, že fotky za to budou stát. Jdu zhasnout a do koupelny vykonat dílo zkázy.

 

Z deníčku Minervy McGonagallové

Už nikdy, nikdy, nikdy, nikdy, nikdy, nikdy nebudu skákat někam, do čeho nejdřív neponořím zkušebně prst nebo někoho z profesorského sboru. Brumbálovy hrátky ve sněhu byly vůči tomuhle skutečně odpočinkovou akcí. Nevím, jak lidem bude ten led chutnat, myslím, že jsem se několikrát počůrala, ale bohužel jsem tělo až ke krku přestala cítit, takže nevím, kolikrát to bylo.

 

Z deníčku Remuse Lupina

Nikdy jsem nedoufal, že se dožiji tak nádherných chvil. Ještě jsem Markovi neřekl, že jsem vlkodlak, ale řeknu mu to hned, jak ho požádám o ruku. Ano, už jsem se rozhodl. Dnešní polibek mi vlil sílu do mých chlupatých žil a já jsem rozhodnut překonat všechno na světě.

Už jsem i promyslel, kdo nám půjde za svědka. Vezmu si Brumbála, protože ten se ke mně vždycky choval mile a nikdy mu nezapomenu, jak ze mě při mé první proměně trpělivě vytrhával lepíky a třísky.Vezmu si bílé svatební šaty a doplňky budou červené včetně mé kytice z růží. Ach deníčku, zítra půjdu koupit prsten.

 

Druhý den ráno Minerva opět bojovala s prostěradlem. Tentokrát se počůrala i bez leknutí. Místo za televizí již bylo zcela vyplněno a několik bílých cípů od ložního prádla již trčelo ven.

Severus při vyvolávání fotek usnul, ale ihned po probuzení své namáhavé činnosti nelitoval. Probudit se s obličejem na fotografii s hlavami dvou mužů, kteří se vášnivě líbají, byl zážitek, který stál i za měnění spodního prádla.

Brumbál se probudil s výjimečně dobrou náladou. Přemýšlel, co by dneska mohli podniknout, když zítra již jedou domů. Nakonec se rozhodl pro návštěvu nedalekého městečka, kde si nakoupí suvenýry na tuto dovolenou a večer udělá rozlučkovou párty. S těmito myšlenkami běžel o svém plánu uvědomit hotelovou službu a následně i své kolegy.

 

Z deníčku Rubeuse Hagrida

Jdeme nakupovat. Mám radost. Koupím si květináče a uzenáče. Ha, ha ha.

 

Profesoři nebyli až tak otrávení z nápadu svého ředitele. Severus ihned po příchodu do nákupní zóny zmizel v nejbližším papírnictví.

Minerva obdivovala výlohu lékárny a Lupin zaběhl do zlatnictví.

Brumbál nakoupil řadu pohledů, některé vyplnil a opatřil známkou a hodil do poštovní schránky. Doufal, že pohled na Ministerstvo kouzel dorazí neponičený.

 

Z deníčku Severuse Snapea

Myslím, že fotografie 20x30 rozvěšené po celém hotelu potěší nejedno oko…

 

Nakupování probíhalo v klidu až do odpoledních hodin, kdy se všichni obtěžkáni dary a suvenýry vraceli zpět do hotelu. Brumbál během nakupovací akce vymyslel, že by si večer na rozlučce mohli předat nějaké dárky a tak každý přikoupil i nějakou levnou blbost pro své nejsympatičtější kolegy.

Lupin se se svým dárkem seznámil již cestou na rozlučku. Velké fotografie jeho osoby líbající Marka nemohl nikdo přehlédnout. Strhal ty, na které dosáhl a poněkud rozladěný sešel do salónku, kde se měla konat rozlučka. Snape sedící za stolem v tričku potištěném tou samou fotografií byla poslední kapka.

Když se podařilo Lupina odtrhnout od hystericky se smějícího Severuse, dorazil na místo i poslední Filch a mohlo začít rozdávání dárků.

Poppy dala dárek Minervě. Byla to sada povlečení na jednolůžko s obrázky jednorožců.

Brumbál dal dárek všem a to ve formě malého hrnečku s obrázkem zdejšího hotelu a hor.

Hagrid hodil na stůl mísu uzenáčů, které pak následně sám snědl.

Lupin se rozhodl dát dárek Severusovi, ačkoliv neplánovaný. Oznámil totiž, že zítra požádá Marka o ruku, čímž způsobil, že sám Severus Snape objednal pití pro všechny a doplnil to krátkým oslavným tancem.

Po zbytek večera se nejlépe bavil právě Severus.

 

Z deníčku Remuse Lupina

Nebudu komentovat Severusův dárek, alespoň mám pár fotografií jako milou vzpomínku na Marka a naše první políbení. Založím si je do alba a až jednou budeme s Markem staří, budeme nad těmito fotkami vzpomínat na naši lásku. Už se těším, až mu to zítra ráno řeknu. Jsem trochu nervózní, ale věřím, že mě taky miluje.

 

Z deníčku Albuse Brumbála

Dnešní den byl opět báječný. Tolik skvělých novinek a událostí. Dostal jsem řadu milých dárků a jediné, co mi dělá starosti je to, kam se poděl Filiusek.

 

Z deníčku Rubeuse Hagrida

Rozlučka byla supr. Je supr, že Lupin má kámoše a že profesorka McGonagallová odešla v doprovodu Snapea.

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

25.04.2014 15:09 Steve

Remusi :D neeee :D Dobře, skousla bych svatbu, ale ne Rema v bílých šatech!
Dostala mě představa Severuse v tom tričku :D
Minerva má vážně dost velký problém. Ale větší problém maj všichni ti nevinní nevědoucí lidé, co si daj v hotelu pití s ledem...

25.12.2011 01:34 Jimmy

Real brain power on display. Thanks for that asewnr!

19.10.2011 20:46 Kristie_Phelps

Severusův dárek mě málem zabil :D :D :D....geniální!!! :D

30.01.2011 09:32 Pája

Úžasné, zase mám slzy v očích od smíchu

30.01.2011 09:31 Kikajs

:Dnejlepší povídka

29.01.2011 10:33 Frankie

Nádhera:D

25.01.2011 19:32 Lyra

:-D Chudák já... kdo pozdě chodí, však to znáte... Kapitola úžasná. A co chudák Sevík snad nezůstane sám... Marek se na něj dočista vykašlal?
Ty chlupaté žíly bych chtěla vidět a jsou chlupaté ze vnitř nebo zvenčí? oboje se tak trochu jeví jako velice nepříjemná záležitost.
A co, že to končí tak blbě?
Snape v tričku? Hábit mu nějaký turista ukrad?

25.01.2011 14:35 Michelle

chlupaté žíly :D :D :D

24.01.2011 19:18 denice

Nádherná kapitola, úžasný Severus jako špion, Lupin plánující svatbu v bílé, Brumbálovy dárky (hádám, že uzmuté v hotelu), Hagridovi uzenáči (kde nechal květináče?), a nakonec tančící Severus. Doufám, že Filiusek se bez potíží vrátil do Bradavic...
Bezvadné, díky!

24.01.2011 14:52 dobi

jupí honem další:D

24.01.2011 13:13 Akkarra

Sara: Trojka? =D Tak tu si nenechám ujít... ;)

23.01.2011 20:14 SaraPolanska

Akkarra: už jen jednu :-) Dovolená tři (anéb mě se jen tak nezbavíte) se píše, ale nechci z toho mít trapnou kaši, tak tomu dávám čas :-)

23.01.2011 20:09 Akkarra

Opět bomba - jako vždy. :) Kolik ještě plánuješ kapitol? :)

23.01.2011 14:13 soraki

Děkuji, Saruš, to bylo super :-D
Minerva v zásobníku na led :-DDD, ode dneška nechci nikde led (kdo ví, kdo se kde válel) :-D a Severus v triku s fotkou - ta představa - olééétěším se těším na další

23.01.2011 10:18 Liana

:D:D:D bomba

23.01.2011 10:15 Natala

no nemám slov super kapča

22.01.2011 23:08 Míšša

booomba:D

22.01.2011 22:33 Crazy

sochází mi dech :Dmálem jsem spadnul z palandy....:D-Jsem trochu nervózní, ale věřím, že mě taky miluje. :D:D po této větě jsem vážně málem umřeů :D úúúúúúúúžasná kapitolka ;)))

22.01.2011 13:05 Fialka

:D:D:D super

22.01.2011 13:04 Anetka

Nádherna kapitola takhle povídka je jedinečna:D

21.01.2011 19:06 wixie

Bavila jsem se, při popisu Minervina deníčku jsem málem zvracela a jako nejvíc to stejně zazdil Hagrid s květináčema a uzenáčema :-D
Jen si nějak nedokážu představit Severuse v tričku :-D Vidím košile, košile a zase košile ale tričko nějak ne :-D To třeba přijde časem.
Lupin je očividně střelen Amorkem do chlupaté zadnice, což mě těší, aspoň dá Sevovi pokoj, už si ho zaslouží, i když je fakt, že mu ten přerostej netopýr nezůstane nic dlužnej :-D A Minerva by si s tím svým problémeme měla už konečně dojít k lékaři :-D
Povedené, těším na další :-)

21.01.2011 14:39 pimpinela

:D, skvelééé :) Je super, že aj Severus má občas chuť tancovať :

21.01.2011 13:42 Mončičák

Takový jahodový čaj a ještě k romu oslazený na klávesnici noťasu, to vám je věc. Ach jo, už se zase směju sama v místnosti a prskám si po compu. :-)) Dítě se přišlo z pokoje podívat, jestli je maminka v pořádku.
Snape v tričku s fotkou Lupina - chicht, úžasná představa!!
"...doplnil to krátkým oslavným tancem." - huh, už nemůžu!! :-))

21.01.2011 10:06 Zuzana

Severus za kvetináčom s foťákom v ruke hneď na úvod poviedky a Minerva v mrazáku ma na úvod rozosmiala, predstava žltého ľadu v drinku mi podráždila žalúdok. Remusove chlpaté žily ... tak to je už veľa, neviem ako to zvládnem prečítať aby som sa nezadusila od smiechu. A chudák talian, keď sa dozvie s kým si užíval :D Lupin v bielych šatách s kyticou :D To má na mysli normálnu krinolínu???? Ach nie to radšej tie elasťáky čo mal na pretekoch.
Hystericky sa smejúci Severus v tričku s Remusovou fotkou :DDDDD Niéééé to nechcem v hlave :D
Ozaj kde je Filius? Ešte stále niekde čaká, kým sa mu zhoja zlomeniny?
Nuž toto bola zase jedna skvelá bláznivá poviedka. Ja ich milujem.
(p.s. kam šla Minerva so Severusom????)

21.01.2011 09:24 miriabar

No ja Remusovi a Markovi naozaj držím palce :D Remus ide tvrdo po svojom :D A aj Severusov "darček" prijal dobre...odteraz sa pozerám za každú kvetinu v byte - čo keby náhodou :D Ďakujem strašne moc za pokračovanie! :D

20.01.2011 21:38 zuzule

:D Severus bude mít ráno příjemné probuzení. :D No, snad bude mít Remus štěstí a Mark ho neodmítne. :)

20.01.2011 18:49 Anetka

:D:D super kapča

19.01.2011 22:53 Lííza

:D.D:D.D bomba

19.01.2011 22:45 KiVi

Hodně luxusní :D tečka na závěr byla hodně dobrá :D že by se nám to tu popárovalo? :D:D

19.01.2011 21:50 Chavelierka

Hurá jdem se smát :D
Jo jo komentování mě baví :D

Před použitím protřepte :D Lupin je gentleman :D
A byl to kaktus a pokud nezemřel je tam nabodnutý do dnes :D
Sehnat foťák od jednoho z bezbranných turistů nebyl problém. Proč se nedivím :D
Druhým nenápadným pozorovatelem byla Minerva. Proč mě to nepřekvapuje :D:D:D
Co tam zas ta Minerva pokropila? :D
Zásobník na leeeeeed :D:D:D
Dokonce měla podezření, že se jí i párkrát zastavilo srdce. Chudák :D:D:D nemá šmírovat když to neumí s elegancí Severusovi vlastní :D
Rozmrazila všech šest končetin :D
Za smrdutou kytkou :D :D za čím to stál :D:D
nebo někoho z profesorského sboru. To je správná mrcha :D:D:D nejlépe Kratiknota líp se přenáší :D
Led s močovou příchutí supééér :D:D
Lupin je krásně zamilovaný :D
Chlupaté žíly :D:D s chundelatou krví :D
Já ho vidím jak mu drbe kožich ocelovým kartáčem :D
Jú bíle s růžičkami romantika :D
Tam za chvilku doroste prostěradlová hradba :D
Severus s obtisklou fotkou na nose :D :D:D
Hurá všichni slavte jde se nakupovat :D
To si Hagrid hodlá ty uzenáče zasadit? :D
Žel Brumbál zapomněl napsat adresy :D:D
Sev výstižný a strohý jako vždy mlask :D Beztak měl ve městě rande s Chave :D tak pospíchal :D
Já chci vidět ty fotky :D:D:D
Snape sedící za stolem v tričku potištěném tou samou fotografií byla poslední kapka. Prskkkkkk :D
Když se podařilo Lupina odtrhnout od hystericky se smějícího Severuse, no to mě odrovnalo :D:D
Jsou to sající jednorožci? :D
Dárek od Brumbála všichni svorně rozbijou na počest protestu :D:D
Joooo Hagrid to vyřešil, je geniální :D
Severus Snape objednal pití pro všechny a doplnil to krátkým oslavným tancem. To chci taky vidět se přidám :D:D:D
Po zbytek večera se nejlépe bavil právě Severus. Tomu věřím :D:D
Z deníčku Marka: Lupin je tak děsně dotěrný a otravný jak se ho jen zbavit :D:D
kam se poděl Filiusek. Brouzdá po lesích a hledá yettiho :D
Rozlučka byla supr. Je supr, že Lupin má kámoše a že profesorka McGonagallová odešla v doprovodu Snapea. :D:D :D:D:D to je teda tečka :D:D ta mě osečkovala do mdlob :D:D

Už chápu proč se elu tak řechtala provozuju totéž :D:D:D beru permici :D

19.01.2011 21:43 elulinek

Šestý den sem četla štědrý
Sehnat foťák od jednoho z bezbranných turistů nebyl problém. Accio funguje skvěle.
… jak se domnívala, že se předmět jmenuje, skončil drkotáním zubů a naprostým promočením. To je jedno, v tom mrazáku to stejně hned zmrzlo =D
Na polibek u dveří Severus vycvakal hned dva filmy =D =D =D =D a pak se značně polámaný od krkolomné polohy vrátil zpět do svého pokoje vyvolávat dnešní úlovky.
Dokonce měla podezření, že se jí i párkrát zastavilo srdce. =D Zdárně se doplazila do svého pokoje a až do rána si dopřávala teplou sprchu, aby rozmrazila obě svoje dolní končetiny. A já že půlky prdele =D =D
Nevím bohužel, jak by kouzlo působilo na foťák a tak jsem celý večer pololežel za dost smrdutou květinou. Tchýniny jazyky.
Už nikdy, nikdy, nikdy, nikdy, nikdy, nikdy opravdu nikdy nebudu skákat někam, do čeho nejdřív neponořím zkušebně prst nebo někoho z profesorského sboru. =D neříkej hop, ani když přeskočíš, napřed se podívej, do čeho si doskočila =D
Nevím, jak lidem bude ten led chutnat, myslím, že jsem se několikrát počůrala, ale bohužel jsem tělo až ke krku přestala cítit, takže nevím, kolikrát to bylo. Chcánkový kostky =D blé =D myslím, že si už nikdy nic nedám v hospodě s ledem =D
Ještě jsem Markovi neřekl, že jsem vlkodlak, ale řeknu mu to hned, jak ho požádám o ruku. Jo tak jsem dostala křeč do čelistě a přes slzy smíchu odkapávající mi do ponožek nevidím =D =D Ano, už jsem se rozhodl. Dnešní polibek mi vlil sílu do mých chlupatých dutých žil a já jsem rozhodnut překonat všechno na světě. Ale hlavou zeď neprorazíš.
Vezmu si Brumbála, protože ten se ke mně vždycky choval mile a nikdy mu nezapomenu, jak ze mě při mé první proměně trpělivě vytrhával lepíky a třísky. A když jsem prvně dávil chlupy, dával mi Heimlichův hmat… Vezmu si bílé svatební šaty a doplňky budou červené včetně mé kytice z růží. Ach deníčku, zítra půjdu koupit prsten. Snad to vyjde na úplněk…
Probudit se s obličejem na fotografii s hlavami dvou mužů, kteří se vášnivě líbají, byl zážitek, který stál i za měnění spodního prádla. To ráno si Severus pamatuje navždycky. Nikdy nebyl tak heterosexuální jako v té chvíli.
Přemýšlel, co by dneska mohli podniknout, když zítra již jednou domů. Třeba by si mohl zkusit zase jednou vzít prášky na hlavu.
S těmito myšlenkami běžel o svém plánu uvědomit hotelovou službu a následně i své kolegy. Se mi vybavila věta z jedničky, kdy Minerva píše do deníčku: „Pamatuji si Severusův obličej velmi blízko.“ =D
Z deníčku Rubeuse Hagrida- Hagrid je supr
Severus ihned po příchodu do nákupní zóny zmizel v nejbližším papírnictví. Asi pro svatební blahopřání…
Minerva obdivovala výlohu lékárny (Tena má obzvláště povedenou reklamu) a Lupin zaběhl do zlatnictví. Pro nové zuby. To aby si je nevylámal, až polkne babičku.
Brumbál nakoupil řadu pohledů, některé vyplnil a opatřil známkou a hodil do poštovní schránky. Doufal, že pohled na Ministerstvo kouzel dorazí neponičený. Nazdar Rufusi, posílám pozdrav z dovolené… Nazdar Grindenwalde, posílám pac a pusu, tvůj Albíček…
Myslím, že fotografie 20x30 rozvěšené po celém hotelu potěší nejedno oko… Hlavně to kuří
Brumbál během nakupovací akce vymyslel, že by si večer na rozlučce mohli předat nějaké dárky a tak každý přikoupil i nějakou levnou blbost pro své nejsympatičtější kolegy. Albus Kratiknotovi
Snape sedící za stolem v tričku potištěném tou samou fotografií byla poslední kapka. Šplouch…
Když se podařilo Lupina odtrhnout od hystericky se smějícího Severuse, elu se pochcala, dorazil na místo i poslední Filch a mohlo začít rozdávání dárků.
Poppy dala dárek Minervě. Byla to sada povlečení na jednolůžko s obrázky jednorožců. Manzelska erotika neni nic pro me stop
Brumbál dal dárek všem a to ve formě malého hrnečku s obrázkem zdejšího hotelu a hor.Uf, ještěže ne se svou vlastní fotkou
Hagrid hodil na stůl mísu uzenáčů, které pak následně sám snědl. =D =D =D Hagrid je supr.
Oznámil totiž, že zítra požádá Marka o ruku, čímž způsobil, že sám Severus Snape objednal pití pro všechny a doplnil to krátkým oslavným tancem. Hýk hýk hýk hýk hýk hýk hýk hýk hýk hýk hýk
Jsem trochu nervózní, ale věřím, že mě taky miluje. Muhehehehehehehehehehehehehehehe
Filiusek. =D =D =D =D =D =D
Z deníčku Rubeuse Hagrida: Rozlučka byla supr. Je supr, že Lupin má kámoše a že profesorka McGonagallová odešla v doprovodu Snapea. Severusův obličej…
Panebože to bylo boží!!!! =D Víc takových!!!! Jen houšť a větší kapky =D
Výborně, skvěle, úžasně!
Další =D

19.01.2011 21:36 elulinek

prvníííííííííííí