SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Souhvězdí - 17. kapitola

06.01.2011 15:50 - SaraPolanska - Souhvězdí - komentáře (26)

17. kapitola – Narozeniny v Holandsku


 

Kapitolu o tři dny předčasně věnuji Severusovi, který oslaví narozeniny a taky Luně, neb ta je v této povídce slaví ve stejný den. :-) Dále všem, co se na kapitolu těší a třeba si vzpomněli i na moje narozeniny :-D

 

Naházela do větší háčkované tašky věci na převlečení, které stihla na svou postavu pořídit během včerejška, kdy společně s otcem odcestovala na pár hodin do Londýna. Potřebovala na chvilku zmizet, protože mít na očích pořád jen jednoho člověka, ať je Váš vztah k němu jakýkoliv, je k zbláznění. Nebo možná ne pro každého, ale pro ni ano.

Nejtěžší pro ni byla ta změna uvnitř. Neměla potřebu poskakovat po chodbách, zářivé barvy na stěnách jejího pokoje ji brzy omrzely a ona se tak spokojila s příjemně fialkovou barvou. Nikdy nechtěla vyrůst ze své jedinečnosti. Otec ji sice přesvědčoval, že je to pořád ona, ale Luna se cítila jinak. Byla jiná.

Všechno se to vrátí. Jsou přeci na dobré cestě a čarodějnici určitě najdou, vždyť i ve snu na ni ta stará a tajemná žena často mluví a povzbuzuje ji k cestě za ní.

Přehodila svou tašku křížem přes hlavu a ještě si do ruky přehodila svůj zelenkavý plášť.

Každý den, kdy vycházela z této místnosti, pro ni byl krok přes práh těžší a těžší. Věděla, že pokud se povede jejich záměr a ona se promění zpět v dívku, bude vše tak jako dříve.

A teď zbývalo posoudit, zda je to dobře nebo špatně.

 

„Myslel jsem, že si zabalíte minimálně dva kufry.“

Luna se trochu vyplašeně podívala na svou tašku a na Snapeův středně velký kufr černé barvy. Nemohla skrýt rozpaky, skutečně toho měla málo. Zmateně se chtěla otočit a jít přibalit ještě pár věcí, aby to nevypadalo, že je špindíra nebo tak něco, ale Severus přeci říkal, že se zdrží maximálně dva tři dny.

„Sakra, neříkej mu tak!“ řekla nahlas.

Snape to okomentoval pootevřením úst a pozvednutím obočí.

Musela být úplně rudá.

„Neděste se, beru si spousty vzorkovacích souprav, kdybych narazil na nějaké špatně sehnatelné lektvary či příměsi.“

Luně se skutečně ulevilo. Kromě vyjmenovaného musel mít stejný počet věcí, jako ona, leda by použil zmenšovací kouzlo, jimž ona zakouzlila pouze na náhradní kabát.

„Čekáte ještě na někoho nebo můžeme vyrazit? Vzala jste si něco na nevolnost?“

„Ano, proč se vlastně nemůžeme odletaxovat?“

„Protože Malfoy si na dovolené cenní soukromí a tudíž nemá v domě krb.“

„Já myslela, že někdo jako Malfoy by si nikdy dům mezi mudly nepořídil…“

„Válka spoustu věcí změnila. Jeho averze vůči mudlům je to nejmenší, co je teď na jeho chování jiné,“ dodal zamyšleně a pobídl Lunu, aby ho chytla za loket.

I přes speciální tobolky, vyrobené ze slz mořských panen, se přemístění neobešlo bez chvilkové nevolnosti. Pohyb, který připomínal nakopnutí hypogrifem, byl i přes to velice prudký. Severus gentlemansky opět přidržel Lunu v pase, přičemž se snažil myslet na skvělou změnu konzistence Zmenšovacího driáku při poslední zahřívací fázi, jinak by mu jeho vlastní ruce položené na štíhlých bocích mladé ženy způsobily nemalé potíže.

Ulice byla klidná a v těchto hodinách zcela prázdná. Severus nepřestával kroutit hlavou nad tím, že nikoho v ulici nezajímalo, že jim sem občas zavítá někdo zvláštně oblečený a chová se také řekněme poněkud nestandardně.

Luna se vzpamatovala vcelku rychle, alespoň to přípravek proti nevolnosti změnil. Ulicí šli mlčky a každý prohlížel malebné domečky různých barev a velikostí naskládané úhledně do dvou dlouhých protilehlých řad. Asi uprostřed ulice míjeli malý parčík, ve kterém Luna zahlédla i rybník. Že se jedná o přímořské město, šlo poznat ze vzduchu prosyceného solí a vlhkem, ale vzhledem k okolním domkům nebylo možné spatřit nic víc. Ani moře, ani lodě.

Velký bílý dům se stříbrem zdobenou bránou a pečlivě sestřiženým trávníkem by poznali, i kdyby na něm nebylo číslo tři. Okázalejší dům byste v tomto městě těžko hledali.

Severus se neubránil tichému povzdechu a vzal za kliku stříbrné branky, ta se ale neotevřela.

S protočením očí pronesl ono heslo, které očividně nezabralo o nic víc, než předchozí rumplování s klikou. Chystal se začít nadávat a nakonec branku prostě otevřít násilně, jenže drobná ženská postava ho jemně odstrčila a s opatrným ohlédnutím kolem přiložila ke klice svou hůlku.

„Alohomora,“ řekla prostě a branka se otevřela.

„Alohomora?“ zeptal se, jako by nevěřil, že něco takového ještě někdo používá. S úsměvem na něj kývla a prošla do zahrady.

Chvíli konsternovaně zíral na branku a na Lunu, která zatím špičkami bot odkopávala zachycenou vodu na stéblech trávy a stále se usmívala, pak také prošel a vzteklým mávnutím své hůlky zabouchl branku. Dům je dovnitř pustil skutečně po pronesení hesla. Obrovská hala, jejíž dominantou bylo velké mírně točité schodiště do prvního patra, je uvítala svou velkolepostí. Luna se neubránila obdivnému vydechnutí a zcela ohromena tou nádherou vstoupila doprostřed haly.

„To je nádhera.“

„Ano,“ Severusův tón zněl poněkud podrážděně, přesto v duchu musel uznat, že ten prevít má vkus. Sice trochu přeplácený, ale má.

Luna se rozběhla po schodech do prvního patra stále následována poněkud skeptickým profesorem. Ložnice hledali dobrých deset minut. Nakonec zvolili pokoje hned vedle sebe, protože jinak by nejspíš hrozilo, že se už nikdy nenajdou.

„Zajímalo by mě, na co potřebuje pan Malfoy tolik pokojů.“

„Hádejte. Víte, kolik lidí navštěvuje ty jeho vyhlášené večírky? Vždycky se najde něco, kdo chce přespat a dvacet lidí na pohovku neuložíte…,“ odpověděl dotazu své studentky a usmál se při pomyšlení, že se ta Luciusova smetánka skládá na jeden gauč a dělí se o jednu jedinou deku.

Luna mezitím zmizela do svého pokoje, jehož zlaté a žluté doplňky perfektně zdůrazňovaly prosvětlené a bílé stěny pokoje. Připadala si jako na zámku. S pokojem sousedila soukromá koupelna ve stejném stylu. Neubránila se chtíči ve svém nitru a skočila do obrovské postele s nebesy po zádech a nechala sametovou látku pohltit její kůži. Rukama pohladila satén kolem sebe a šťastně se usmála. Kdyby někde v ní pořád nekřičelo vědomí, proč tu je, byla by to ta nejkrásnější dovolená v jejím životě. A to s otcem zažili plno pěkných hotelů. Přetočila se na břicho a nechala neposedné pramínky, aby jí napadaly přes čelo. Chtěla zabořit hlavu do voňavého polštáře, když si všimla postavy v otevřených dveřích, jak se opírá o rám se zkříženými rukama na hrudi a se zvláštním zamyšleným, možná i trochu toužebným, pohledem směrem k ní.

„Promiňte, nechala jsem se unést,“ řekla výmluvně a posadila se na okraj poněkud rozválené postele.

Pomalu rozpletl ruce líně se odrážeje od rámu dveří a se stále stejným výrazem vykročil směrem k Luně. Asi tři kroky před ní si teprve uvědomil, co dělá. Tohle bylo velmi nebezpečné.

„Moc se nezabydlujte, ale odpočiňte si, za dvě hodiny vyrazíme do centra.“

Neurčitě se zamračil a vykráčel z jejího pokoje zanechav za sebou zcela zmatenou ženu v jemně žluté posteli.

 

Pokoj byl nádherný, ale když objevila terasu, přísahala, že krásnější obrázek by těžko někdo vymyslel a namaloval. Vždyť za domky bylo asi padesát metrů schované modré a krásně se třpytící moře. Kdyby nebyl leden, hned by se do mírně zvlněné vodní hladiny vrhla.

Leden.

Dnes bylo devátého. Má narozeniny. A Severus podle nenápadného Brumbálova naznačení také.

Po tom, co si opět vynadala za důvěrné oslovení svého profesora, byť jen v hlavě, se přeci jen odhodlala ke vstupu na schodiště z verandy, které vedlo na zbytek zahrady a písčitou pláž.

Spontánně pobíhala sem a tam z radosti nad neobvyklým pocitem volnosti a lehkosti. Vydrželo jí to celou zbývající hodinu, kterou měla na aklimatizaci v domě. Nevadilo jí, že vůbec nic nestihla. Cítila se nádherně.

Nebyla jediná, kdo vůbec nic nestihl.

Severusův kufr stále vyčkával v rohu do modra laděné místnosti, kde se pro změnu na poličkách a stolcích lesklo naleštěné stříbro. Jeho dočasný majitel stál za záclonou u okna a pozoroval bezprostřední chování mladé ženy na nedaleké pláži. Téměř nemrkal, aby mu neunikl jediný okamžik. Až když se vracela k domu, trochu nesvůj odstoupil od okna zamýšleje se nad svým chováním a zatřesením hlavy zahnal vtíravé myšlenky. Rychle vybalil a s hraným klidem opět zaťukal na dveře pokoje vedle toho svého.

 

Kolem oběda již bylo v městečku živo. Do centra se rozhodli dojít pěšky, protože dle informací od jejich souseda, jenž si čistil venku své mudlovské přibližovadlo, to bylo asi deset minut rychlejší chůze. Nač zbytečně riskovat zahlédnutí jejich kouzla náhodným kolemjdoucím, nehledě na to, že Luna se při jakémkoliv náznaku dalšího přemístění zbarvila do zelena.

Malebné domky se cestou měnily ve větší ještě barevnější podívanou. Postupně zmizely branky, ploty a zahrady a zůstala jen velká dlážděná cesta kolem vodního kanálu a krámků, které nabízely nejrůznější suvenýry, ale i ty s jídlem či domácími potřebami. Luna trvala na obědě, proto první navštívili jakýsi podnik s názvem U tří tulipánů. To sice nebylo, co hledali, ovšem příjemně usmívající se dáma v letech, což naznačovala stříbrná hlava a množství vrásek na jejím obličeji, jim přišla natolik sympatická, že se usadili u jednoho z pohodlných stolů, kolem kterého nebyly židle, nýbrž oranžové vaky. Luna zaujala ten vedle profesora a se smíchem se o něj opřela, protože její vak se sesunul výrazně doleva. Ten ji s upřeným pohledem zase vrátil na zem a tak se ještě pochechtávajíc narovnala zpět do rovného sedu.

Milá starší dáma přinesla oběma svým jediným hostům jakýsi list, kde bylo na výběr ze specialit zdejšího podniku. Zatímco Severus vybíral z masových pokrmů, Luna se naklonila k dámě a objednala její nejlepší alkoholické pití, seznamujíc ji se skutečností, že dnes oba dva slaví narozeniny. V takových chvílích člověk ocení zásobu Cizojazyčného lektvaru.

Majitelka podniku na ni s pochopením mrkla a po chvilce se již vracela s tmavou lahví, ve které šlo rozeznat nějaké naložené zvíře, což u Luny vyvolalo nemalé rozpaky, a v druhé ruce nesla hned dvě další mističky.

„Pro takové příležitosti zde mám tu nejlepší Tequilu. Máte štěstí, ráno jsem na trhu koupila i čerstvé pomeranče a citróny a soli či cukru je v tomto městě vždycky dostatek,“ dořekla vesele a vyskládala před přihlížející dvojici řadu věcí. Vysvětlila a dokonce i předvedla, jak se daný alkohol pije a nezapomněla také zmínit, že v pokročilém stavu opití se dají místo vlastní ruky použít třeba i ústa toho druhého, na držení šťavnatého kousku ovoce. Když si byla jista, že vše vysvětlila a převzala si objednávku na jídla, odešla, aby nechala dvojici o samotě a v soukromí.

Severus poté pohlédl s tázavým pohledem na Lunu a na láhev, stojící výmluvně před ním.

„Máme narozeniny a já myslím, že bychom to měli zapít. Dnes bych byla stejně plnoletá.“

Severuse to překvapilo. Nevěděl, že má narozeniny ve stejný den. Tiše sledoval, jak nalívá oběma do skleniček zlatavou tekutinu a jednu z nich pak podává jemu.

S mírným váháním přijal, nadále nespouštěje oči z Luny, která si s ním přiťukla a nabrala mezi prsty trochu cukru, napila se a zakousla to velkým kusem pomeranče.

S pobavením sledoval, jak se jí do očí nahrnuly slzy a ona se nepříjemně oklepala.

„Panejo,“ zachraptila směrem k němu. Poplácala se po hrudi ve snaze přimět plíce nasát vzduch.

„Je to hrozně nehygienické,“ řekl nakonec s mírným úsměvem.

„Co?“

„Přemýšlela jste o tom, že si prsty strkáte do úst a následně zase do mističky s cukrem?“

„Že zrovna Vy budete tohle řešit, by mě nenapadlo,“ odpověděla pobaveně Luna.

Severus mezitím následoval její ukázky a s mírnou křečí v ruce prásknul skleničkou na stůl.

„Síla, co?“ zapomněla se Luna polykajíc již druhou skleničku.

Nechtěl vypadat jako srab, proto se snažil držet krok se svou již mírně opilou společnicí.

Jídlo, které jim usmívající se dáma přinesla již před půl hodinou, bez povšimnutí stydlo.

Severusovi se začalo točit okolí a už si nebyl schopen vybavit, kolikátou skleničku pije. Moc dobře viděl Lunu, která si se smíchem vzala kus pomeranče mezi rty a provokativně ho strkala směrem k Severusovi, který to považoval za nejlepší nápad na světě. Nabral si trochu cukru, chytil celou flašku, protože nalívání skleniček už je jen zdržovalo, trochu se napil zbývající tekutiny a bez sebemenšího ostýchání přitiskl své rty na její opomněv, že nebohý pomeranč Luna upustila asi vteřinu před jejich nenadálým spojením.

Prázdnou láhev upustil vedle sebe, aby se ke své společnici mohl přiblížit ještě víc a měl tak možnost si její tělo pevněji chytit a přitáhnout. Neodporovala, byla to ona, co mu vyšla svým jazykem vstříc bez sebemenšího zaváhání.

Přišpendlil ji svým tělem ke stěně jejich soukromé kóje, při čemž mu značně pomohla nestabilita oranžového vaku i jeho vlastního těla prosyceného opojným alkoholem.

Neuvědomoval si, že pravou rukou zajel pod Lunin svetr a z příjemného tepla jejího těla ho vytrhla sama majitelka té horké kůže. Z ničehož nic ucukla před jeho vášnivým polibkem a trochu nemotorně se odkulila stranou. Nechápavě na sebe zírali až do příchodu obsluhy, která se na ně dívala naopak s pochopením. Postavila před ně horký talíř plný dobře vonící česnekové polévky a po zhodnocení situace donesla i sklenice s čistou vodou.

Asi po hodině tupého civění před sebe se po sobě kradmo podívali.

„Nebudeme doufám, slečno Láskorádová, dělat, že se nic nestalo. Bylo to tím alkoholem.“

„Ano, samozřejmě,“ mrkla na něj Luna se značnou úlevou, že si to profesor nebere nijak osobně. Vždyť spolupracoval. Ona se sice ve svém břiše snažila již dobrou chvíli umlátit hejno motýlů, ale jeho slova jí z nějakého důvodu trochu ulevila.

Není nad to, brát věci tak jak jsou. Ačkoliv to mnohdy přinese značné překvapení pro všechny zúčastněné.

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

29.01.2011 13:46 Suzanne

Takhle kapitola je (stejně jako celá povídka) naprosto úžasná. Jsem zvědavá, jak bude probíhat zbytek narozeninového dne, když se stihli opít (a nejenom to) už při obědě). Akorát já bych místo pátrání zvracela do nejbližších keříků, ale Luna a Severus mají asi větší výdrž:) Doufám, že další kapitola bude brzy - hezky prosím, smutně koukám:)

25.01.2011 14:37 Michelle

Kdypak bude další kapitolka?
Dovolená je sice super, ale stýská se mi po Luně...
navic jsem moc zvědavá, jak tu oslavu rozchodí aneb krušná rána opilcova :D

24.01.2011 23:25 Crazy

souhvězdí se mi vážně zalíbilo, i když nepatřilo k mým oblíbeným... píšeš krásné povídky Sáro ;)) musím přiznat že zde už mám přečtené všechny :)) u parodií a dovolené se válím smíchy.. kdežto u souhvězdí, nebo třeba Smrt je zážitkem na celý život se rozplývám jak cukr v čaji :)) :D a to jsem kluk :) :D je skvělé když někdo umí tak pěkně psáát ;)))
a jen takový nápad... co začít uvažovat o sepsání scénáře?? filmy by to byly opravdu pěkné ;)))

17.01.2011 21:22 Severusis

Teda... Severusi, ty divochu!
Sáro, doufám, že je to jednou necháš dokončit:-D

12.01.2011 14:43 miriabar

Jeej, ďakujem za pokračovanie...páni, také "prázdniny" by som brala aj ja...ešte k tomu na Malfoyovskom holandskom zámočku :D A na konci sa nám to trošku zvrhlo :D:D:D Ale keď už mali tie narodeniny! Proste vrním blahem :D:D:D Inak, bola by som veľmi príjemne prekvapená, kebyže Severus tiež vhupne do tej postele...dokonale nereálny scénar :D Ale bo by zlatý :D ďakujem ešt raz!!! :D

10.01.2011 21:50 Lííza

nádherneee

09.01.2011 10:09 Pampeliška

:D oo krásně sew to vyvyjí taky chci bydlet se Sevem:(:D

09.01.2011 10:09 Anet

nádherna kapitolka

08.01.2011 17:28 elulinek

Nazdar bazar toš su tady
Já mít jeden byt se severusem ,asi mi taky přeskočí, ale štěstím =D
Všechno bude jako dřív? No to nevím, vsadíme se? =D
Ano, neříkej mu tak, tak mu můžu říkat jenom já a cámová Hermiona =D
Slzy mořských panen. To se mi líbí.
No, i když myslel na jánevímco, když ji držel kolem pasu, beztak se to odrazí někde jinde. Třeba v noci… A bude cám!!!
A pak kdo tu má mezery. V kouzlení, samozřejmě, ne mezi nohama. Ty se nepočítají
Nebezpečné, to ano, ale Severus to určitě nechtěl udělat. Rozhodně ne. Absolutně ne. Svrchovaně.
Představa toho, jak dům vypadal, je skvělá. I to, jak vypadá Lůnin pokoj, se mi líbí. Lehce žlutá je skvělá barva.
Tak a dají si k narozeninám sex? Já doufám, že jo. Stejně budu na něj čekat týden, to známe.
Přibližovadlo =D =D
Chytala pěknou Zmijozelskou, zmínil – li se Severus o přemisťování
Úplně to vidím, jak se v tom vaku sune na Severuse =D a ten ji následně smaží =D
Lůna bude na mol. Trénuje asi na duben, což?
Nehygienické. Jo. I tak se dá vyjádřit „Panebožeasisemiztohopohledupostavil.“
Ježiš tak rychle vystřízlivět? To je trapný
umlátit hejno motýlů“ jako bych slyšela tebe
Já se z tebe taky překvapím! Kdy bude ten sex? Sem nečekala, že se opijou tak brzo ráno. Kdy bude ten sex? Najdou to, pro co přišli? Kdy bude ten sex? Severus na znamení úspěchu úspěšně předstírá, že pod kupou sena není. Kdy bude ten sex? Už se těším na další kapitolu. Kdy bude ten sex?
Výborně, skvěle, úžasně
Působivé

08.01.2011 10:32 SaraPolanska

Sorina: Moc děkuji za krásný komentář. Jsem hrozně ráda, když se najde další, komu se povídka líbí :-) Když jsem před třemi lety začala číst ff, taky by mě nikdy nenapadlo párovat zrovna Severuse a Lunu. Ale jak jsem četla a četla, začala jsem si říkat, proč všichni párují jen SS/HG, když mi po čase začalo připadat, že ona pro něj není nejvhodnější kandidátkou. A protože protiklady se přitahují (a větší protiklad, než je Luna bych těžko hledala) zkusila jsem si napsat právě Lunu. Lehko a velice snadno se mi ta holka psala, proto doufám, že bude čas na dopsání i druhé povídky s tímto párem :-) A tequilu mám ráda též stříbrnou. Po zlaté jsem skončila podobně, jako náš pár s tou výjimkou, že mě málem přejela tramvaj místo toho, aby mě někdo líbal :-D

07.01.2011 23:06 Michelle

oooo, tak to je naprosto špičková kapitola :D krásné narozeniny všem zůčastněným..
já teda moc nepiju, ale kdybych tím mohla přimět Severuse k polibku, klidně exnu celou láhev :D
beztak to měla Luna vymyšlený a bude se tvářit jako neviňátko, pche :P

07.01.2011 22:29 Sorina

a tequilu milujuuu ... stribrnouuuu ♥

07.01.2011 22:27 Sorina

Saro, je to jen par dni, co jsem objevila tve stranky a tve povidky ... moc se mi libi, jak pises, cte se to jednim dechem ... nikdy by me nenapadlo sparovat Severuse a Lunu - priznam se, ze ona nikdy nebyla nejakou mou oblibenou postavou, byla vzdy takova az moooc divna ... ale tobe se povedlo je dat uzasne dokupy a mam tenhle par moc raaada ... miluju povidky, kdy Snape zjihne a podlehne nejake zenske dusi ... tahle povidka je vtipna, svizna, romanticka, spravne zalaskovanaaaa... fakt me chytla ... mas talent a pises moc krasne ... a tvoje fotomontaze jsou absolutne DOKONALE ... ziskala jsi ve mne pravidelnou ctenarku ... a zavidim a moooc setkani s Alanem ♥

07.01.2011 12:15 GwenLoguir

To nám to pekne začína. A ešte ani nezačal večer :P

07.01.2011 11:38 Susan

Konečně nějaká akce :-D Jistě, vše jen alkohol...ach kdy jim dojde, že se k sobě hodí vzájemné přitahují a to všechno?? :D

07.01.2011 10:21 soraki

ale no tak, vy dva, už to vzdejte ;-)
Sáruš, díkec za skvělou kapitolku (jsem jen tak nenápadně pošilhávala po té flašce teqilly, co máme doma už asi dva roky - stárne, no :-D)

06.01.2011 21:34 Sisi

Parádička myslím, že som práve dostala chuť na Tequilu : ). Teším s na to čo z toho bude.

06.01.2011 21:08 Leannka

áááách to bola mňamka.
Musím priznať, že predošlá kapitola ma až ak nebavila, ale toto bolo úplne za všetko.

Hmm tak alkohol.
Prestaňte sa klamať oslávenci!:).

Všetko najlepšie k narodeninám tvojim aj stránok.
Ďakujem

06.01.2011 20:38 Zuzana

Ďakujem Saruška, za novú kapitolu :)
Lunu celkom chápem, byť s ním stále a nemôcť sa s ním objímať, alebo aspoň držať za ruku, to musí odrovnať . Verím, že nákupy jej urobia dobre, bolo by zábavné ísť s nimi. Chcela by som vidieť ako si vyberá v obchode oblečenie, ktoré nie je napadnuté rôznymi zázračnými škrknami a inou háveďou.
Alebo keď sa jej už zmenila povaha, tak ani nevidí tie potvorky ? To by bola škoda. Nechce sa jej poskakovať, lebo je zamilovaná a netuší, že jej city sú opätované, keby vedela tak by namiesto poskakovania rovno poletovala.
„tobolky, vyrobené ze slz mořských panen,“ to je krásny nápad :D taký poetický liek, je to iné ako mudlovský kinedril :)
Zabavila som sa na Severusov účet, keď mu Luna otvorila bránu obyčajným alohomora :D Úplne vidím ako sa profesor tvári a aj Lunin milý, očarujúci úsmev.
„vykročil směrem k Luně. Asi tři kroky před ní si teprve uvědomil, co dělá. Tohle bylo velmi nebezpečné.“ A mne sa začal zastavovať dych... Škoda, že je profesor taký rozumný. Takže si musíme počkať. Aha tequilla to je skvelý nápad, a potom bozk ach, tak som predsa stratila dych, ale prečo premerlina to prerušila. A tie motýle stejne neumlátí. Škoda že nepokračujeme v oslave. Krásna kapitola, nádherná, vtipná, super. Kedy bude pokračovanie oslavy v Malfoyovom dome? Bude? Alebo budú vyspávať tú opicu. Prosím nenecháš nás čakať dlho po tomto bude absťák oveľa silnejší ako inokedy.

06.01.2011 20:35 zuzule

Nedalo mi to a vzpomněla sem si na scénku z jedničky - (Ron) Alohomora?! (A na to chytře Hermiona) Kouzla a zaklínadla kapitola sedmá - :D
Jó, kdyby jen alkoholem. Ten hrál jen pošťuchovací roli, Severusi. ;)

06.01.2011 20:10 pimpinela

kapitolka bola úplne užasnaaaaaaaa :)...nemám slov :D...a bozk :D, Muehehe...Luna, sa nezdá :).
No, ale to že to bolo alkoholom to môže hovoriť tak vieš komu :D...páčilo sami keď "načapal" lunu ako sa váľa po posteli :D...a ako ju sledoval :D
Sevík je v tom až po uši. Kedy si to prizná? :D

06.01.2011 19:04 Chavelierka

zdravíme Rhiami a konečně vítáme mezi komentujícími ;)

06.01.2011 19:03 Chavelierka

Jé Sevíček bude mít narozeniny. Bude párty přijdu já a Severus a další zvát nepotřebujem :D No my si vzpomněly, ale doufáme, že ty brzy zapomeneš :D

Ať žijou staré dobré síťovky :D
Souhlas, já bych se do něj taky rychle zbláznila :D
O kolik že to zestárla? Já poskakuju pořád :D
Ona toho ta babča nakecá :D
Stárne kolena už tolik neslouží, noha nejde tolik zvednout a Sev ten práh udělal Trák vysoko :D
Já čekala velký růžový :D
Třeba žehličku? :D
To na ní řvou fanynky : neříkej mu tak :D
Pár vzorků nových koberců, barvy na zdi, a nové lino až Malfoy dorazí doma to nepozná :D
Sevovi stačí jedny ponožky, trenýrky ještě je nemá ani týden na sobě a hábit takže kufr ani nepotřebuje :D
No ještě pojede Pepa, Hanka, Jana a možná i Karel :D
Kecá ten má krby všude :D
On už není proti mudlům? Ooo svět se zastavil :D
To plakaly nad nevolností při přemísťování? :D
Dnes je móda tak volná, že žádné divné oblečení ani neexistuje :D
Určité věci se nemění ani Lucíkova okázalost ;)
Pokud nepomůže hrubá sila, pomůže ještě hrubší a pak jedině Alohomora :D
Jo prevít jeden blonďatej :D
Podle návodku zahnuli vlevo kolem vodotrysku až k bazénu kolem sněžky dozadu až k bažině a pak už jen pár metrů dolů k sopce a jsou u ložnic :D
V jednom spí, v jednom nespí, jeden ignoruje, okolo jednoho chodí, jeden předělává no a pak je tu jeho žena a syn :D
Ale ty by byla sranda urozenost na urozenosti krát dvacet :D
A kdo to má pořád stlát? Povzdychl si skřítek :D
Jenže jet s tátou je něco jiného než jet se Sevem a navíc když to platí Lucík :D
Taky si chce zaskákat v peřinách :D
Leden? Kašlu na leden jdem plavat :D
Albus je drbnáááá :D
Tu běžela sem tu tam au šutr, gloso slané, křup větev, ach jak je hravá s tím bernardýnem v zádech :D
Šmírák Severus :D
Nesvádějte to na chudáka polštáře :D
Fuj naložený červ :D
Tequila blééééé hele a budou jí pít bodyshot? :D
No a nebo ho můžete položit na stůl, který bude jediný pevný bod vesmíru :D
Prase ona si to nabírá prstama? To neznaj nasliněné zápěstí? :D
Slánky a cukřenky asi v Holandsku nevedou :D a ani asi pravou tequilu, která se pije čistá :D
Hlavně je to děsnej blivajs :D
Luna svádívá dračice :D
Ha a je to tu hra jazyků, kdo koho učí fráninu? :D
Co to dělá? Proč to dělá? Proč to nenechá? :D
Jo prej alkoholem, ten je naivnější než Karkulka v lese :D

Juch uf uh. Saru další supr kapča aneb procestujem se Sevem svět ;) To je boží povídka ;) Těším se na těžká rána opilcova :D a ještě horší vystřízlivění po polibku až zjistí, že chtějí víc aaa dej to sem všechno :D

06.01.2011 18:16 nadin

Opitý Snape!
Fotodokumentácia by nebola? (Beriem aj fotomontáže!)
To som zvedavá, ako sa to vyvinie ďalej!

06.01.2011 16:31 SaraPolanska

tedy Rhiami, dovol abych pogratulovala já tobě, protože jsem nečekala, že se někdo dostane přes heslo :-D Vždycky, než povídku upravím tak hesluji, aby jste pak mohli číst v klidu. Takže tímto jsi mě překvapila a já zároveň děkuji za komentář :-)

06.01.2011 16:23 Rhiami

Dovol mi abych Ti pogratulovala nejenom k Tvému výročí, ale i ke skvělým povídkám. Velmi ráda je čtu a vždy netrpělivě čekám, kdy se objeví další kousek té perfektní skládanky, která pak utvoří celý příběh, jenž je plný skvělého děje.