SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Souhvězdí - 13. kapitola

09.12.2010 20:13 - SaraPolanska - Souhvězdí - komentáře (41)

13. kapitola – Do učení Mistra lektvarů


 

K Mikuláši pro ty, co komentují :-)

 

Udělala křížek přesně v místě, kde spočíval její ukazováček a už neusnula. Sedla si ke krbu a koukala do vyhaslého popela. Snape jí překvapil hluboce zabranou do svých myšlenek, takže jeho příchod vůbec nepostřehla. Sledoval tiše její profil, jenž rozpoznal z té trochy světla.

Pomalu, aby se příliš nelekla, zapálil svíčky na velkém svícnu, podobném, jaký měla ve svém prozatímním přístřešku.

„Nemůžete spát?“

„Ne, byla jsem náměsíčná.“

Povytáhl obočí a přešel ke svému stolu s rozloženou mapou. Zrakem spočinul na zakresleném křížku. Zamračil se a obrátil se zpět k mladé ženě sedící stále na pohovce, ale pečlivě pozorujíc jeho reakci.

„Probudila jsem se s prstem na tom místě. To bude střed.“
„Ne, to není. Dle výpočtů je o pár kilometrů víc na sever.“

„Bude to tam, mohlo dojít ke špatnému zákresu, pohybu zemských desek, co já vím, ale bude to tam a nikde jinde.“

„To je přímo uprostřed dračí kolonie. Chcete skončit jako svačina pro draka?“

„To ne, ale jestli chceme najít další krystal…“

Zarazil ji výmluvným pohledem a nevypadal, že zrovna on by měl zájem o takový výlet. Neřekl však nic. Znovu se podíval na místo, které Luna označila, a přejel po něm pomalu prsty.

„Musíme odložit přemístění,“ řekl nakonec rozhodně.

„Proč?“ vykulila na něj oči a otevřela ústa v nehraném úžasu.

„Nejdřív si chci být jistý, že umíte zacházet s hůlkou a to i v případě, že budete zraněná, zmatená nebo kdybychom byli nuceni se rozdělit.“

„Jak to myslíte?“

Podíval se na ni trochu tvrději než zamýšlel, ale nakonec to uvítal. Když bude mít strach, bude dávat větší pozor.

„Slečno Láskorádová, draci, se kterými jste měla tu čest se potkat při školním turnaji Tří kouzelníků, byli značně ochočení a to i ten, který málem zmrzačil pana Pottera. Oproti tomu ti, kteří žijí v dračí kolonii v Rumunsku, jsou divocí. Člověk je pro ně potrava a nepřítel. Takže jestli nechcete, aby z Vás ihned po přemístění zbyl jen šedivý prášek, budete nucena den nebo dva trénovat rychlé manévry, výpady a vyzkoušíte si to v terénu, protože tam se také nebudete procházet po obláčcích.“

„Co-co se mnou chcete dělat?“
Severus se na pár vteřin zdržel odpovědi, protože ho lákalo víc možných variant.

„Trénovat, berte to klidně jako učení. Přemístíme se až za dva dny.“

„To je konec roku!“

„Ano, obávám se, že budeme chybět na přípravy a oslavu Nového roku, jak tragické,“ řekl s hraným rozhořčením a protočil oči, čímž přinutil mladou ženu k nepatrnému nakrčení nosu a sotva znatelnému záblesku v modrých očích.

„Máte s tím snad nějaký problém? Nebo Vám mám znovu vysvětlit, že nejsem nadšen z toho, že si v době svého volna lítám po světě místo toho, abych pracoval na svém výzkumu?“

Ignorovala předchozí sdělení a přešla rovnou k tomu, co ji zajímalo.

„Jaký výzkum?“

Přeměřil si ji zvědavým pohledem a přemýšlel, zda má vůbec něco osvětlovat. V jejím výrazu ovšem našel skutečný zájem.

„To Vám vysvětlím až tehdy, budu-li spokojen s Vaším výkonem venku na pozemcích při tréninku,“ odpověděl tajemně a jal se zavolat skřítka, aby jim oběma donesl snídani.

 

„Tímhle toho draka tak maximálně rozzuříte a pak už Vám pomůže jen hodně rychlé přemístění, s čímž moc nepočítejte, protože tak rychle to nezvládnete.“

„Díky za důvěru.“

„Nemáte zač, tak se zvedněte a konečně něco předveďte!“

„Nemůžeme si dát pauzu?“

„Ale jistě, co byste řekla kávě a čerstvým koblihám?“

„Děláte si ze mě legraci?“

„Jste velice bystrá, braňte se!“

„Počkejte...,“ Luna nedořekla a modrý blesk odhodil její tělo o pár metrů dál, než stála.

Snape svěsil ruku s hůlkou a viditelně si povzdychl.

Vyčerpaná žena si odkašlala, jak se snažila nabrat zpět do plic vzduch. Věděla, že možná bude muset být připravená na útok jednoho maximálně dvou draků, ale zatím měla pocit, že Snape bojuje za celé stádo.

Došel až k ní a nabídl jí ruku, aby se mohla zvednout.

Přijala a dala do svého zvedání až příliš mnoho síly. Nepočítala, že i Snape zatáhne. Výsledkem bylo, že ho málem porazila a skončila značně přitisknuta na jeho hrudi.

Na malou chvilku si hleděli do očí, ale oba taktéž vzájemně stejně vyděšeně ustoupili jeden od druhého.

Očnímu kontaktu se raději vyhýbali a oba dva mlčky zaujali své bojové pozice.

„Připravena?“

Raději neodpověděla nic určitého a jen kývla. Kdyby řekla ano, věděla, že by ji následné tvrdé přistání na zemi ještě více ponížilo.

S přibývajícími modřinami a odřeninami získávala větší jistotu a tělo se naučilo před dalším mučivým paprskem uhnout, jak nejrychleji umělo.

Sem tam uhnout nešlo a tak se je naučila vykrývat. Snape byl čím dál tím víc spokojenější a i na něm už po několika hodinách byla zřejmá únava. Lekci ovšem neskončil. Alespoň zatím ne.

„Teď půjdeme do lesa.“

„Ale vždyť se stmívá!“

„Bojíte se snad tmy?“

„Víte moc dobře, jak to myslím.“
Oplatil jí úšklebek a rázně se rozešel směrem k tmavnoucímu lesu.

O několik minut později šla stále vzrůstající temnotou a tiše klela. On ji tu prostě nechá a odněkud na ni hodlá skočit, aby natrénoval její reflex. Úžasné řešení, jak se zbavit své studentky. Něco kousek od ní donutilo vydat zvuk staré větve. Uhnula do strany za strom a zrychleně dýchala.

Pokud se povede a ona předvede alespoň průměrný výkon v téhle bojovce, vrátí se zpět na Hrad a bude se moci najíst a jít spát. Silná motivace po dni plném boje.

Elegantně se vyhoupl ze stínu přímo naproti ní a ladným pohybem hůlkou ji odzbrojil, ale nezastavil. Dál stejným tempem přistupoval ke zkoprnělé studentce, a až když položil hladké dřevo své hůlky na její hrdlo, se probrala několikanásobným mrknutím.

„Špatně. Znova,“ řekl bezbarvě a opět zmizel.

Našla v mokrém a starém listí svou hůlku a otřela ji od kapek vody. V této části lesa byla převážná část stromů listnatá a až dál v nitru převládaly ty s jehličím. Tam však nikdy nebyla. Stromy byly hustě nasázeny vedle sebe a u jejich kmenů se krčila řada jedovatých ostnatých keřů. Projít tam bylo ne jen nemožné, bylo to krajně bláhové, neboť prudký jed z červených ostnů působil rychle a velice bolestivě. Sem tam nějaký keř byl i zde, jenže při rozhlédnutí její zrak žádný nezachytil. Keř nebylo to jediné, co mělo případnému návštěvníkovi lesa dělat vrásky. Les byl domovem pro spousty tvorů, jejichž název mnohdy nebyl ještě vymyšlen a se schopnostmi tak nebezpečnými, že jen veliký odvážlivec nebo naopak značný barbar, by se odvážil v noci bez doprovodu do lesa.

Luna nebyla ani jedno a přesto zde stála, tiše, aby naslouchala zvukům ve tmě.

Tiché a jako by vzdálené šustění větru v korunách stromů naplňovalo prostor.

Od úst šel v prudkém poklesu teploty teplý vzduch. Byl konec prosince, ale tento rok zima nadělila sníh jen v období Vánoc. Před dvěma dny sníh roztál a zanechal po sobě jen promáčenou zem a odkryl starou vrstvu spadaného listí.

Zakručelo jí v břiše a ona si tedy dlaní instinktivně chytla břicho. Zase silné křupání větví.

Než se stihla nadechnout někdo nebo něco ji rychle přitisklo k tlustému kmeni stromu.

„Co se to sakra…,“ cizí ruka se přitiskla na její ústa a ona ještě více zpanikařila.

„Buďte zticha nebo nás díky tomu řevu objeví.“

Ruka zjemnila stisk a nakonec zcela zmizela, konečně se směla podívat na neznámého. Z toho se nakonec samozřejmě vyklubal Snape, ale jeho šepot by bývala vůbec nepoznala. Všechny hlasy zde v lese zněly jinak.

Stál tak blízko, že způsoboval zvláštní pocity v jejím nitru a to i přesto, že s nimi Luna bojovala. Chytil ji za bok a prudce přitáhl v okamžiku, kdy se kousek od nich začal ozývat chrčivý zvuk, a bez dalšího rozmýšlení se společně přemístili na mýtinu před lesem.

„Co to bylo?“

„Nechtějte to vědět.“

Zamračila se a chystala se k jednomu ze svých proslovů začínajících slovy – Tak podívejte se…

Zarazil ji rukou.

„Strážci lesa.“

„A to je co?“

„Duchové. Pro les platí jistá pravidla, nenapadlo mě, že se začali soustředit i na okraje.“

„A Vy jste si za mě utahoval, že se bojím do lesa!“

„Uklidněte se, nic se nestalo.“

Ve své hlavě věděl, že kdyby se něco stalo, nikdy by si to neodpustil. Strážci lesa byly pradávní duchové chránící stromy a vše, co v nich žilo před jakýmkoliv narušitelem. V noci platily v tom tajemném prostoru jiná pravidla, než přes den a kdyby se našel někdo, kdo je nebude respektovat, zaplatí životem.

Do Hradu došli mlčky zadním vchodem mlčky a tajně, aby Lunu nikdo nemohl vidět. Studentů letos opravdu mnoho nezůstalo, ale člověk si nesměl být jistý ničím. Ani tím, že budou po desáté hodině všichni v posteli.

Luna snědla jen trochu zeleninového salátu, co přinesl Snapeův skřítek a bez rozloučení odešla do koupelny.

Snape důkladně zakresloval detaily z dračí kolonie a učil se nazpaměť každičký kámen či skálu. Skal tam bohužel bylo opravdu hodně, proto nebude možné přemístit se přesně do středu. Nikdo nemohl riskovat, že se při mírném odchýlení nezhmotní na nějakém výčnělku nebo hůř, ve vzduchu…Bude dobré přemístit se na několikametrový plácek asi tři sta metrů od cíle. Neměl tušení, kolik tam momentálně žije draků, ale stejně jako bylo možné, že nakonec nepotkají jediného, bylo víc než rozumné počítat s tím, že narazí alespoň na dva.

Čím víc nad tím přemýšlel, tím větší chuť měl poslat s Lunou spíše Hagrida…

 

Druhý den vylezla z pokoje až před obědem. Spala dlouho a po dlouhé době beze snů. Navíc nestála o nějaké zbytečné dohady ani konflikty. Nemůže si dovolit ztratit mozek operace hned v začátku.

„Takhle toho moc nestihneme.“

Zavrčela na důkaz, co si o tom celém cíleném mrzačení myslí.

Procházení hradem pod Zastíracím kouzlem ji bavilo. Nikdo ji nemohl vidět a ona se tak mohla uvolnit, nehlídat se, nesoustředit se. Vše, co byla, svěřovala do rukou kouzlu a Snapeovi, který vždy ostražitě prohlédl chodbou, kterou se dali. Musel dávat pozor, aby nedošlo například ke srážce se studentem vycházejícím zpoza rohu. Nic takového se samozřejmě nestalo.

Došli opět až dolů k lesu a Snape na začátku mýtiny učinil několik opatření, aby ani náhodný procházející nemohl vidět a slyšet jejich boj.

„Zítra se přemístíme asi tři sta metrů od cíle, to znamená, že po Vás budu požadovat tři sta metrů naprostého soustředění. Budeme pro jistotu počítat s tím, že budete muset až k cíli dojít sama a já opravdu netuším, co Vás tam může čekat.“

„Proč bych musela k cíli dojít sama?“

„Může se stát, že se budeme muset rozdělit. Můžu se zranit, můžu Vám krýt cestu. Může se stát naprosto cokoliv. Draci nejsou zrovna trpělivá stvoření.“

„Myslíte, že krystal bude chráněn nějakými kletbami?“

„Nemyslím si, spíš bude dobře ukryt a k jeho objevení budete potřebovat víc než jen kapku důvtipu a nadhledu.“

Luna si něco zašeptala sama pro sebe, ale Severus to ignoroval a raději zaujal postoj pro další souboj. Svým způsobem byl blázen, když proti sobě postavil studentku, která sice ovládala výborně techniku, nicméně jí chybělo to, čeho on měl zásobu. Zkušenosti. Ano, bojovala ve válce, ale tam se drželi ve skupinkách. Tady bude sama, nemůže čekat, že i tentokrát bude každou minutu pod štítem.

Nemohl udělat víc, než ji naučit pár triků, vysvětlit situaci a doufat, že vše dopadne dobře.

Vlastně se pořád ještě divil, že se ho to pořád chtě nechtě týká.

Ale asi jí to dluží…

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

01.07.2014 17:15 Carolin

Je to moc hezké i když jsou tam velké nesrovnalosti jedna z nich je že Snape nemá skřítka

12.12.2012 07:03 Alexandra

If I comumnictaed I could thank you enough for this, I'd be lying.

15.12.2010 13:32 Ricky

Tak to bude ještě hodně zajímavé

14.12.2010 18:53 Týna

Och Jsem zvědava jak to bude dál honem další

13.12.2010 23:07 nadin

Kapitolku som už čítala a som si istá, že som aj písala koment.
TAK KDE TEDA JE???!!!???
Dokelu, čo som splietla?
No nič, ešte raz.
Severus sa pekne zamotáva! Ale tak mu treba! A ja si to pekne vychutnám - to zamotávanie!
A ďalšia kapitolka by nebola?

13.12.2010 22:12 pimpinela

Prosím :)) Ja by som si tiež priala ďalšiu kapitolku :))...Ďakujeeeeeeem. :))

13.12.2010 21:27 Chave

jenže Saru tímhle tempem to tak vyjde ať si tu tapetuju nebo ne :(

13.12.2010 21:16 Jarek

Píšeš nádherně:)

13.12.2010 21:16 Sára

nádherna :) uá nemuzu se dočkat další

13.12.2010 20:32 SaraPolanska

ne tohle se nepočítá a nespamuj, nebo si dáte kapitolku až o vánocích .-D

13.12.2010 20:31 Chave

a jsme na požadované 30 :D

13.12.2010 20:30 Chave

děkuju

13.12.2010 20:30 Chave

prosím

13.12.2010 20:30 Chave

kapitolku

13.12.2010 20:30 Chave

další

13.12.2010 20:30 Chave

přála

13.12.2010 20:29 Chave

si

13.12.2010 20:29 Chave

bych

13.12.2010 20:29 Chave

13.12.2010 17:25 SaraPolanska

miriabar: :-D já se nezlobím, jen jsem chtěla, abys měla jasno (případně další) :-D

děkuji všem za komenty, akorát je škoda, že ostatní na to dlabou, bývala by byla ta další kapitola dříve :-D máte se totiž na co těšit :-D

12.12.2010 23:29 miriabar

Ježíííííííííííííš...Saru, prepáč!!! Ja viem, že je to tvoje dielo...pred tým komentárom som komentovala jeden preklad a... bože, ako sa hanbím...odpusíš mi? O:) :D

12.12.2010 14:15 soraki

děkuji za báječnou kapitolu, jsem zvědavá, kdy jim dojde, že mezi nima něco je...

12.12.2010 13:40 Michelle

Nádhera..
jsem moc zvědavá,jak výprava dopadne, každopádně Luna a Sevík se mile zbližují :)
jen ti strážci lesa mě zaujali, budou mít ještě nějakou dalšá roli v příběhu?
Krásná povídka, přímo tvoje mistrovské dílo! :)

12.12.2010 12:06 SaraPolanska

miribar: za překlad? :-D To nevím, jak myslíš, ale raději uvedu, že toto není překlad, ale moje autorské dílo :-D

12.12.2010 11:54 miriabar

Joj, to bolo úúúúžasné! Severus sa ju naozaj snaží naučiť niečo čo sa jej zíde - ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku...to v tom lese...no fuj, ešte že som to čítala cez deň :D "Severus se na pár vteřin zdržel odpovědi, protože ho lákalo víc možných variant." - muehehe...nuuuž, na to si ešte počkáme :D:D:D
Ďakujem za preklad...:D

12.12.2010 10:40 Pája

Luna je vážně kouzelná

11.12.2010 23:58 Jimmy

Uááá dokonalá kapitola..Kláním sa!:D

11.12.2010 23:56 pampeliška

Nádherné , nemuzu se dokčat další

11.12.2010 17:07 pimpinela

úžasná kapitolka...ako vždy... normálne som miestami mala pocit, že Luna ten výcvik nevydrží a zloží sa na zem. júúj teším sa na ďalšiu kapitolku. :))

10.12.2010 23:27 KÁčaa

super:)

10.12.2010 23:26 Anetka

píšeš nádherně:) krásna kapča

10.12.2010 19:36 zuzule

Jó, to je fikanej způsob, jak se zbavit studentky. Vyděsit ji v lese k smrti. :D Hagrida bych s sebou vzala, třeba potkají Norberta a ještě si přátelský pokecají. ;)

10.12.2010 17:30 Lyra

Jéé dráčci!!! Tak na ty se fakt těším. Kapitola jako vždy úžasná, nádherná, krásná!

10.12.2010 15:05 Cecík

nádherneee

10.12.2010 13:02 Susan

parádní...mou romantickou duši nejvíce potěšilo jejich přiblížení se. Jak Lunu zvedal ze země..ach..parádní. Honem další-draky já miluji :-)

10.12.2010 12:15 Chavelierka

Už dlouho jsem nebyla nikde první komentující, s tím se musí něco radikálního udělat :D
Učení mistra lektvarů? Snad ho Luna řádně proškolí :D
Ale já celý rok zlobila…. :D

Udělala křížek přesně v místě, kam hodlala házet šipky, přímo Brumbálovi mezi oči :D
Sedla si ke krbu a koukala do vyhaslého popela, kdy už se ten Šotek konečně vylíhne :D
Snape jí překvapil hluboce zabranou do svých myšlenek, trhala listy mandragory, má mě rád.., nemá mě rád...
Zrakem spočinul na zakresleném křížku. Usmál se a hodil přímo střed :D
„Ne, to není. Dle výpočtů je o pár kilometrů víc na sever.“ Vztekal se dupal nožičkou :D
Luna obložený sendvič :D
A také nacvičení na lov Pottera :D
No počkat pochod po mráčku, by mohl být užitečný únikový manévr ;)
Zavři oči brouku… :D
Třeba jako ji někde zamknout, hodit klíč do kanálu a odstěhovat se do Mexika? :D
Draci slaví Silvestr? :D
A dozvíme se jaký výzkum? :D
Já se tak na ty draky těšícím hurááá :D
Vyčerpaná žena si odkašlala, jak se snažila nabrat zpět do plic vzduch. Vytáhla inhalátor, přenosný defibrilátor a hned bylo líp :D
Za celé stádo no to mě shodilo pod židli :D :D :D
Třecí síly zapracovaly a vznítil se plamen :D
S přibývajícími modřinami a odřeninami získávala větší jistotu, že ho nenávidí :D
„Teď půjdeme do lesa.“ Na jahody?
„Bojíte se snad tmy?“ ne bubáků a starších pánů s kapsami bonbonků :D
Proč tiše já bych nadávala nahlas a nebo je dobré zpívat :D
A to jí vadí, že na ni skočí? Já to beru :D
Elegantně se vyhoupl ze stínu ach ich Chave zalehla do trávy… dělej si se mnou co libo :D
A zase do hábitu prasko jedno :D
Hele červený bobule, jestli pak dobře chutnaj :D
Les byl domovem pro spousty tvorů, jejichž název mnohdy nebyl ještě vymyšlen a se schopnostmi tak nebezpečnými, že jen veliký odvážlivec nebo naopak značný barbar, by se odvážil v noci bez doprovodu do lesa. Joj jo třeba támhle vpravo jsem viděla Chavenu obecnou zvanou chlupatosrstnatou :D
Sníh roztál ať žije bláto
Kdo? Hajný přeci
Například taková Grangerová se neustále potuluje blízko sklepení :D
Jo jo já chci vidět draka :D
Hagrid by si to užil to jo :D
Nikdo ji nemohl vidět a ona se tak mohla uvolnit, nehlídat se, nesoustředit se, vyplazovat jazyk a šklebit se :D
„Proč bych musela k cíli dojít sama?“ Protože sem starší pán a tak daleko už nedojdu :D

No tak na cestu jsem zvědavá jak malé dítě. Že nám tam hodíš nějaké draky, takové malé mazlivé :D
Těším, Těším, šup, šup další dávku ať můžu snít o mistrovi. Skvěle napsané úplně to prožívám s nimi

10.12.2010 11:25 SaraPolanska

elu: první jsem vždycky já :-D
ty potřebuješ nějakou hárkór povídku s tvrdým sexem, neb ho začínáš vidět všude :-D I kdybych psala o motýlkách, tak už budeš čekat tykadla příliš blízko..:-D
Depresi mám hlavně já. Jsme v půlce :-D
Matka mě rozsekala.. tvoje :-D ani nepomýšlím jak to zní :-D
Boj s draky dopadne. Na hodně. na 26 + epilog :-D
Pár zranění si odnesou všichni :-D
Albus spí. Citrony s ním. Minerva je na dovolené :-D
Děkuji!

Zuzanko: to jsem ráda, že už z toho máte srdeční patálie. Ony totiž přijdou i tady :-D ale hezky pomaličku, polehoučku neb profesor je tvor vysoce plachý a Luna je lekavá :-D
Ano v další to bude zajímavé. To už zkusí boj v terénu :-D A neboj, neublížím ... :-D možná trochu? Ne, profesor je v této povídce zkoušen hlavně na nervy. :-D
Děkuji ti moc za krásný komentář!

Mončičáku: Vítám tě na stránkách a budu se těšit na další setkání při další kapitole, která bude přidána brzy, neb máme Vánoce, ženojaksi. :-D Tvůj komentář mě velice potěšil a vážím si dalšího čtenáře. :-)
Navíc jsem ráda, že jsem ti přivodila sny o Něm (doufám, že nemyslíš toho-koho-nesmíme-jmenovat. :-D

10.12.2010 10:57 Mončičák

Sarah, honeeem další, kdo má vydržet to čekání. :-))
Ale vážně, fakt dost dobrý. Kdysi ve svých sladkých 17 (fuj, je to odporně dávno), jsem se o něco podobného pokoušela se Star Trekem (Nová generace), výsledek byl bohužel nepublikovatelný. :-) Holt někdo to má a někdo ne. :-) Ty určitě ano, takže se moooc těším na další díl.
Mmch, co jsem před pár dny objevila tvoje stránky, se mi zase o Něm zdá.

09.12.2010 22:03 Zuzana

„Co-co se mnou chcete dělat?“
Severus se na pár vteřin zdržel odpovědi, protože ho lákalo víc možných variant. jaj to bolo ja mám z toho šteklenie okolo srdca, tak Severusovi sa tá holka blonďatá páči prečo len je taký zdržanlivý? Tréning bol skvelý :D Severus ako stádo drakov, perfektne vtipne vystihnutý profesor. Očný kontakt náraz do vypracovaného (alebo aj nie) hrudníka... mňam slint chcem viac. A nemyslela som súboj v lese :D Perfektná a krásne dlhá kapitola. Veľmi, veľmi sa budem tešiť na ďalšiu. Len mi je podozrivé, prečo si Severus myslí, že možno bude zranený alebo niečo. Dúfam, že mu neublížiš??? Krása díky veľmi dobrá kapitola!!!

09.12.2010 20:46 elulinek

tak jsem tady - no to je dost, že jdete
„Ne, byla jsem náměsíčná.“- a proto spávám v botách
ano ano, sledovala erekci
svačina draka o páté - návštěvníci, kteří přijdou po páté hodině již nebudou vpuštěni do hlediště
ano, severusi, po mě taky přejeď prsty, ach... pomalu... ano... no tak zas ne tak pomalu
Když bude mít strach, bude dávat větší pozor.- cvrkla si do spoďárů a přemýšlela, jak se bude soustředit teď
šedivý prášek ne, to není módní. teď prý letí filajová, sem slyšela v denním věštci příloha sešit C módní styl
„Co-co se mnou chcete dělat?“ neptej se a zavři oči
Severus se na pár vteřin zdržel odpovědi, protože ho lákalo víc možných variant. ano, tak to jsme si vysvětlili v předchozím komentáři, že
Jak tragikomické, leč teď humor vystřídá akce erekce. totiž pardon, akce a reakce
erchlafung se nekoná...
Jaký výzkum? - no jistě, typická Sara. něco se rozebírá a ona se zaměřuje přesně na to, co není důležité (ne že ych to taky nedělala, ale nenávidím, když to někdo dělá mě =D)
„Počkejte...,“ Luna nedořekla a modrý blesk odhodil její tělo o pár metrů dál, než stála. - tělo letělo ,ale luna zůstala na místě =D
a to jako všecko? prsa na prsa a hnedkaj pryč? tsééé
aby nepotkali lupina při těžké noci
bůhví na co myslel, když k ní v tom lese šel
spala dlouho -jaký luxus
Výborně. Líbí se mi, jak to protkáváš na třetí úrovni depresí z nastalé situace. Depresí obou dvou. Není vidět, ale je jasné, že tam je. Zmínka o lese se mi líbila (matka mě nechala na mechu K.)
Jak dopadne boj s draky? Na kolik kapitol rozhodíš nalezení krystalu? Kdo bude jak zraněn? Kdo se o koho bude starat? Co Albus? A citrony? A Minerva?
Výborně, skvěle, úžasně
Působivé

09.12.2010 20:14 elulinek

prvnííííííííí