SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Novinky

26.04.2010 17:05 - SaraPolanska - komentáře (5)

 


 

Takže, jelikož se blíží rok mého působení v psaní ff, ráda bych neupadla do stereotypu, proto chystám pár změn. :-) První změna bude přesun na jinou doménu - neděste se, i tato www.sarah.gabinka.eu bude fungovat stylem, že po kliknutí na ní (link, odkaz i v oblíbených) Vás automaticky přesměruje na novou adresu www.severah.cz :-) A když už bude vlastní doména, rovnou chystám změnu desingu a na to, jak by to mohlo vypadat se koukněte tady

 

Moje beta na mě sice dlabe, :-D ale já nejsem žádné béčko a Vy budete jistě chápavé, že první jedna či dvě kapitoly Luny, které chystám, budou bez betování. To vše kvůli tomu, abych mohla začít zvěřejňovat co nejdříve.

 

Všechna práva na postavy a prostředí vyhrazena J.K.Rowling. Příběhy a montáže jsou mým osobním vlastnictvím a vyhrazuji si na ně autorská práva.

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

28.04.2010 19:03 Michelle

juhů, chystají se 2 kapitolky, huráááá :)
kde to bude je mi uplně šumák
(tahle doména je hezká a nová taky vypadá dobře)
..hlavně když budeš dál psát a přidávat kapitolky :)

26.04.2010 22:30 nadin

Čo je zlé na starej doméne???
(nechápavo krúti celým telom)
Ale rob, ako Ti fan-srdce káže.

26.04.2010 20:51 Zuzana

Och už prichádza Luna??? Ja sa strašne teším. Na chyby kašlem, ja ich v dobrej poviedke nevnímam. Keď sa dostanem do deja, všetko ostatné prestáva existovať. A sťahovanie? Ak ho potrebuješ, tak kľudne, ale tu to máš veľmi pekné, verím, že aj na novom bude krásne, ako vyplýva z ukážky.
Len aby tu už Luna bola čím skôr, som zvedavá. Ale som zvedavá aj na Hermionu v smrti... dúfam, že budeš pridávať aj tú lebo mi je jej strašne ľúto.

26.04.2010 20:32 Chavelierka

Jakože cože?
jaký stěhování, prooooč
náhodou mě se tu líbí a mocky
co když při balení něco zapomeneš?
bééé já necíííí
ale novej vzhled taky good ;)

26.04.2010 20:26 Lyra

Bez betování?! Děláš jako by mi to vadilo šup sem s nimi! Vzhled: No bez uřážky já jsem s ním spokojená! Ale ta změna také není špatná. Ostatně o tomto si rozhoduješ hlavně ty sama...