SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Dvě pro jednoho

03.02.2010 00:15 - SaraPolanska - Parodie - komentáře (10)

Pokušení na dosah


 

Putovní povídka, která vznikla společně s elu. Já mám zelený text, elu šedivý. :-)Vzájemně navazujeme na odstavce, které píše ta druhá. Jediná dohoda, která padla je, že nesmí být sex a musí tam být Severus s uvěřitelným chováním. Bavte se :-D

Dodělala jsem obrázek :-)

 


 

4, 3, 2, 1

Bylo jednou jedno krásné odpoledne. Krásné deštivé zářijové odpoledne, kdy dvě kamarádky, Sarah a Elisabeth, seděly ve Zmijozelské společenské místnosti v hnědé sedačce naproti krbu. Kapky deště bubnovaly do okenní tabule, dívky však poslouchaly hudbu vycházející z malého kouzelného tranzistoru, který stál na stole vedle pohovky.

Fergalicious definition make them boys go crazy.
They always claim they know me,
Comin' to me call me Stacy (Hey, Stacy),
I'm the F to the E, R, G, the I, the E,
And can't no other lady put it down like me.

Obě poklepávaly volnýma nohama do rytmu písně. Sarah měla pravou nohu nataženou u Elisabeth, která jí lakovala křiklavě růžovým lakem nehty, podobně tomu bylo i naopak. Vzduchem se nesla vůně nového parfému od Celestýny Warbeckové: Kotlík s láskou. Sarah měla dlouhé blonďaté vlasy, rozprostřené na zádech, modré oči a jemně opálená kůže jemně ladila s bílou košilí a černou sukní školní uniformy, vázanka ležela zapomenutá na dně kožené školní brašny, zhruba stejně hluboko, jako ta Elisabeth, které hnědé vlasy splývaly v loknách na záda a hnědé oči soustředěně sledovaly poslední tah štětečku.

„Hotovo,“ pronesla Elisabeth unaveně, jako by to bylo merlinví jak těžké nalakovat deset cizích prstů bez přetahů. Protáhla se, přičemž jí horní lem sukně sjel ještě níž, ačkoliv to snad nebylo možné, dle zkoumavého pohledu profesora Snapea na dnešní hodině lektvarů, když se ‚nenápadně‘ poškrábala pod košilí na břiše, až měl pocit, že jí prsty vylezou tou dírou vzniklou ‚náhodně‘ rozepnutými knoflíky v úrovni bodu styku jejího poprsí, a on měl možnost spatřit barvu její krajkové podprsenky.

Zelená.

Upsí.

Udělala duhovou bublinu ve tvaru hypogrifa a následně ji práskla.

„Taky,“ odpověděla jí Sarah asi o tři vteřiny později a stáhla nohy k sobě. Ladným pohybem odhodila pár zlatých pramenů, které ji polechtaly na nose. Tenhle pohyb, to bylo něco, co muže dokázalo dokonale odzbrojit. Hlavně ty černovlasé, vysoké, s hákovitým nosem a specializací na Lektvary. Jeden takový dnes sledoval vyzývavou linii jejích štíhlých nohou, když se natahovala do horní police pro výluh z ježkových bodlin. Tak- tak, že jí celá tak nechutná sklenice nespadla na hlavu. Raději polknul a otočil se zpět do třídy.

„Hele, Sá,“ pronesla Elisabeth směrem ke kamarádce, když vstala. „Nepůjdem se projít?“ nadhodila a poškrábala se na nose.

Zmijozelské dívky se procházely naschvál po chodbách, které byly známé jako netopýrův rajón. Obě rozepnuly své kolejní košile o tři knoflíčky víc, aby případné potkání s jejich idolem bylo opravdu horké.

Snapeův plášť zasvištěl v chodbě nedaleko od nich.

Knoflíčky na jeho kabátci se zlověstně zaleskly, stejně, jako oči obou dívek.

Jako by mimochodem se daly do pronásledování sklepního přízraku.

Vzájemně se popostrkávaly tak dlouho až si jich profesor Lektvarů všiml a s pohledem, který je obě sjel od hlavy až k patě se s mírným úšklebkem odvrátil a zabočil do nejbližší chodby.

Když o pár okamžiků přiběhly k místu, kde ho ztratily ze zorného pole, už nebyl nikde vidět.

Se zoufalým povzdechem a růžovou bublinou u pusy se obrátily na podpatku a odkráčely si to zpět na kolej.

Severus zrušil matoucí kouzlo a s úsměvem se rozešel na opačnou stranu.

Jelikož venku bylo vcelku chladno, ač si řekneme si na rovinu, že na Skotsko je sedm stupňů v září Havaj na vánoce, stříbrné knoflíčky se zelnými hady byly okamžitě navráceny do funkce. Ono nechat si mrznout bradavky v tenké krajce, která stejně nehřeje, není zrovna pohodlné. Ani v tom případě, že na vás hledí pár slintajících 18-ti letých spolužáků, kterým se kalhoty staly jaksi těsnými.

Navíc, kdo by chtěl provokovat ty mladé cucáky, jakými bezpochyby jejich spolužáci byli? Obě dívky měly ve výběru svého potencionálního partnera jasno a ano, občas se vyskytly menší nesrovnalosti o tom, kdo si nakonec skutečně profesora Snapea podrobí.

Někdy i přátelství šlo stranou.

Vždycky šlo o to, rozepnout si více knoflíčků než ta druhá a nasadit svůdnější výraz.

Profesorovi ovšem dělala taková pozornost očividně dobře a jednu či druhou střídavě obdaroval propalujícím pohledem či malým lišáckým úsměvem.

A dokud se profesor koukal, mělo smysl to dělat a soutěžit o další a další lačný pohled od katedry.

A proto nebylo divu, když druhý den ráno při vstupu do Velké síně na snídani Elisabeth pustila Sarah před sebe, aby jí pak mohla z boku nastavit nohu a nechat ji tak políbit zemi, po které profesor chodil. Byla to jakási oběť, kterou Elisabeth velice vykonala, načež svou kamarádku se školní brašnou dopadnuvší na hlavu dlouhým krokem překročila (přece na ni nebude šlapat) a přisedla si k už snídajícím spolužákům u zmijozelského stolu.

Sarah si po této zradě také nemohla odpustit malou pomstu, protože natlučená kolena a hanbu přímo před profesorem nemohla své milé spolužačce jen tak odpustit.

Dosedla vedle ní a v nestřeženém okamžiku vyměnila slánku za cukřenku a s dusícím se smíchem pozorovala, jak si Elizabeth cukruje své opečené brambory.

To ovšem nestačilo. Připomínala jí to palčivá bolest na levé noze a proto když se společně s ostatními zvedala, jako by nechtěně upustila své kamarádce na hlavu pohár s dýňovým džusem, který jak je známo lepí a zanechává nehezké skvrny.

Neodpustila si pohled směrem k jejímu milovanému, který se už hodnou chvíli dobře bavil při pohledu na dvě Zmijozelské studentky soupeřící o jeho přízeň.

Jenže to by nebyly Sarah a Elisabeth, kdyby se při východu z Velké síně nevydaly společně na první hodinu.  Kouzelné formule proběhly bez komplikací, profesor Kratiknot měl ideální výhled. S profesorkou McGonagallovou už to bylo poněkud horší, hlava Nebelvíru, ač miluje zelenou barvu, se nikdy se Zmijozelem nemusela. Deset smaragdových kamenů z přesýpacích hodin bylo ztraceno, ale Elisabeth neměla obavy, že by je při odpoledním Semináři ke zkoušce z lektvarů nenabrala zpět. Nebo Sarah. Teď už jen poobědvat tak, aby nemusela použít Pulírexo statim jako po snídani.

Sarah s Elizabeth byly asi jediné, co se při semináři hrnuly do předních lavic a popraly se o lavici přímo před profesorovým stolem. Tentokrát vyhrála Sarah, ačkoliv jí to stálo několik vlasů a škrábanců na ruce.

Profesor vešel do učebny jako vždy včas a rázně. Sarah svůdně zamrkala a roztáhla pod lavicí nepatrně nohy. Elizabeth si přejela rukou po dekoltu a olízla si rty.

Profesor procházel mezi lavicemi při rozdávání zadání testu a u Sarah se nepatrně zastavil, protože ta si v příhodné chvíli nechala zmizet podprsenku.

Její kamarádka jí závistivě pozorovala a pro zvýšení sázky si při přebírání listu s testem dotkla prsty profesorovi ruky.

Tento její čin byl doplněn nenápadným škádlivým pohlazením nohou po holeni, za což byla odměněna pozvednutým koutkem Severusových úst. Oprava: *Severusových*. Jakmile profesor uvolnil zorné pole na Sarah, vyplázla na ni Elisabeth jazyk. „Začněte, máte na to půl hodiny,“ zavelel *Severus* a všichni se dali do práce.

Sarah všechno viděla a rozhodla se vyjít do protiútoku. Lektvary uměla perfektně, proto co nejrychleji vyplnila svůj test, sledujíce nebohou Elizabeth, která měla podepřenou hlavu a zrovna vyplňovala sedmou otázku ze třinácti.

Zběžně po sobě přečetla odpovědi a s ladným krokem nesla Severusovi svou práci. Ten ji pozoroval od prvního kroku a čekal, jestli má připravenou také nějakou akci.

Sarah položila svůj list před profesora, přičemž našpulila rty a ve chvíli, kdy bral do rukou její test obohacený o jedno malé tlukoucí rudé srdíčko mu rukou poskytla výhled na odhalená prsa. Profesor okamžitě překvapením upustil, co měl v rukou a na pár vteřin se vpil do očí své studentky, při čemž jí obdaroval pootevřením úst a myšlenkou, že jí to velice sluší.

Elisabeth sledovala Sarah, která stále neprokoukla její lest, kterak si hraje na hloupou při každém testu. Nechala Sarah provést její ‚pokus‘ o svedení *Severuse* a mezitím vyplnila otázky od sedmi do dvanácti, aby nebyla nápadně rychlá. Jednu výhodu tohle její divadlo mělo, profesor byl tak omámený jejím výstupem, že nechal žáky pracovat až do konce hodiny. Elisabeth počkala, dokud ve třídě nezůstane pouze Sarah, zaškrtla poslední správnou odpověď a jala se odevzdávat práci. Ačkoliv byla katedra tři kroky od jejího stolu (od stolu Sarah jen dva), *Severusovi* se zdálo, že jde snad hodiny. Její pomalá chůze, jak ladně skládala nohy přes sebe a vystoupila na stupínek, přičemž se jí sukně vyhrnula po opálené noze k lemu bílých krajkových kalhotek… Merline, šla tak pomalu, že měl sto chutí ji pomoci a ohnout ji tady o stůl. Ani nemusela sledovat směr jeho pohledu a věděla, kam se dívá. Kapka potu, která se mu svezla po spánku, toho nebyla jediným důkazem. Zachichotala se, a když se jeho oči setkaly s těmi jejími, sklopila pohled a skousla si dolní ret. Položila test na stůl a opět vyhledala jeho oči. Zhluboka se nadechla, přičemž se jí košile rozevřela a dovolila tak *Severusovi* spatřit další výstavní kus svého spodního prádla. Černá krajková podprsenka se zeleným hadem mezi prsy způsobila další krůpěj potu, tentokráte na čele. Když dívky společně opouštěly místnost, neodpustily si svůdné ohlédnutí se zdánlivým mrknutím za konsternovaným *Severusem*.

Sarah ovšem nemohla opustit místnost, když si připadala jako poražený. Hned při východu z místnosti se své kamarádce omluvila, že si musí něco zařídit a jen co Elizabeth zmizela za rohem, se vrátila zpět do učebny, kde Severus rozdýchával posledních několik minut jejich dívčí divadlo.

Hned co spatřil, jak potichu zavřela dveře a přitiskla se na ně zvedajíc svou bradu výš a odhalujíce mu tak své sametové hrdlo, se jeho nervozita vrátila.

Ne že by nevěděl, co s takovou mladou a žádoucí dívkou dělat. Věděl to velice dobře a stejně tak dobře to vědělo i jeho mužství, které se už nekontrolovatelně v kalhotách roztahovalo. Nemohl vstát.

Hůlkou přejela po dveřích, aby je zabezpečila před nežádoucími návštěvami a zcela nevinně pronesla směrem ke ztuhlému Snapeovi, že potřebuje vysvětlit jednu látku, kterou si není zcela jista. Ten jen kývnul a ona pomalým krokem přešla až za jeho záda.

Její kroky mu zněly v hlavě a bláznivý tep jeho srdce ten zvuk rytmicky doplňoval.

Opřela se mu rukou o rameno a naklonila se mu ke stolu tak, aby dobře viděl obnažená ňadra, které mu nabízela. Ruku posunula na jeho hruď a on se pomalým pohybem zvednul a přitiskl její tělo zády ke k učitelskému stolu.

Už, už se chystal přitisknout lačné rty na její krk, když se ozvalo lomcování klikou.

Odstoupil od ní a jedním mávnutím pustil teď již bouchající osobu dovnitř.

Elizabeth naštvaně nakráčela s rukama složenýma na hrudi dovnitř a sdělila oběma pobledlým postavám v učebně, že si zde zapomněla sešit a že Sarah naléhavě shání profesor Brumbál.

První byla pravda, to druhé pouhopouhá lež.

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

03.03.2014 15:27 Rony

Hustý, u tohohle příběhu jsem se nasmála, musím říct, že tady je někdo budoucí spisovatel.

Když se chci zasmát, tak jdu na tvou stránku a vyberu si některou z tvých komedií, kterou si přelousknu, jen mám potom hodně dobou náladu a bolí mě bránice.

25.09.2012 04:09 Cherry

I just hope whoever writes these keeps wrtinig more!

04.02.2010 21:43 Chavelierka

Já jsem sice komentovala už u elu, ale aby se mi holky nepopraly a protže má Sarušku ráda tak jsem tu
Je to vážně extratřídabombamegažůžosuprčuprgigajuuuuu
dostalo mě to pod koberec a vrtám se pod parkety :D
nejen, že to sedí na Seva já v tom i poznávám vás dvě :D
Živě vidím jak lítatá po chodbě za černým přízrakem :D
Docela jsem se divila, že jste si byly schpné nalakovat navzájem nehty a nepočmáraly se už v základu, když sem to pak četla dál :D
Ale vážně vám to spolu jde ;)

03.02.2010 17:49 Zuzana

elulinek: možno by to chcelo heslo ako vykonala minule Sara. Teraz sa už čítajúci boja nezanechať komentár :D ale aj reklama je dobrý nápad :D

03.02.2010 17:24 Zuzana

:D (olizovací smajlík) paráda,
mohli by ste takýto "slovní průjem" dostať častejšie
a tá dohoda - žiadny sex bola figu platná :D erotika z toho tiekla prúdom :D
PERFEKTNÉ a v budúcnosti sa kľudne vykašlite na dohody.

03.02.2010 15:49 elulinek

to je ale nefér! tady se vesle komentuje a já zase nic =D musím někam hodit reklamu =D

03.02.2010 15:29 Lyra

Tak to bylo fakt dobrý! Chudák Sevik :-)

03.02.2010 14:44 SaraPolanska

Leannka: ne to není pokračování povídky :-D to je jen takový slovní průjem :-D putovní povídka pro pobavení :-D Je důležité vědět, že jsme se nijak nedomlouvaly, co napíšeme .-D

03.02.2010 14:36 Leannka

uff
..takže toto nie je pokračovanie poviedky, že?
Chudák Sevinko:)
Je to super!

03.02.2010 00:28 elulinek

líbí se mi =D