SaraPolanskaseznam.cz
nikdo nic nepíše
:

» Článek

Svůdný profesor

29.12.2009 19:02 - SaraPolanska - Parodie - komentáře (12)


Chyby omluvte.Na motivy tohoto videa:

 

 

 

Severus si to kráčel svým dlouhým krokem po chodbě, která pojila levé křídlo hradu s jeho střední částí a přilehlým pivovarem.

Snažil se zachovat si chladnou hlavu a nedat najevo své značné znepokojení. Prošel kolem skupinky nejméně 15 lidí a dobrých 14 z nich na něj zvláštně mrklo. Ten jeden nemrkající byl Sir Nicolas a nemrkal nejspíš proto, že byl k Severusovi otočen zády.

Plášť zaplachtil na nejbližší toalety, kde si zmatený profesor v panice, že si špatně smyl zubní pastu či rozmazal řasenku, zblízka hleděl na obličej.

Bylo mu jedno, že je omylem na dívčích záchodcích. Bylo mu jedno, že se dveře umýváren zlomyslně a tiše zavřely….

Severus se na sebe naposledy podíval a zamračil se.

Jeho velmi rychlý pohyb s otočkou do níž vložil sílu a grácii sobě vlastní způsobil, že nešlo zabránit střetu s osobou, stojící těsně za ním.

Ta okamžitě využila momentu překvapení a zuřivě ho objala.

Vykřikl.

„Krucinál, Grangerová!“

„Pane profesore, už dlouho Vám chci...“ nedořekla.

Severusovi se hrůzou zúžily zornice, vyškubl se a používajíc Expelliarmus kamsi za svá záda se řítil pryč hlava nehlava.

Rozrazil dveře a ihned si všiml skupinky postávající naproti němu. Všichni měli ruce složené na hrudi a mlsně se olizovali. Byl tam i Potter, který přidal mlasknutí rtů v gestu signalizující polibek.

Severusovi se začala honit hlavou myšlenka, zda včera dobře zamkl učebnu lektvarů a zabránil tak vstupu potrhlému experimentátorovi Longbottomovi, který měl silné vlohy ke spáchávání chemických katastrof s nedozírnými následky. Přidal do kroku opatrně se ohlížejíc na skupinku studentů po jeho pravici, kteří drželi transparenty ve tvaru srdce s jeho jménem. U hlavního schodiště už téměř běžel.

Potkává Minervu, která vypadá, jakoby někoho vyhlížela a jakmile se jejich pohledy střetly, rozevírá žena s velkým výstřihem doširoka ruce.

Severus jen taktak stihl změnit směr a naskočit na právě odjíždějící schody, přičemž nechtěně kopl do kýble s hadrem, smetákem a paní Norrisovou.

Kýbl a zbytek jeho obsahu včetně Minervy bylo slyšet dopadnout po pár vteřinách letu prázdnotou…

„Co to má sakra znamenat?“ zeptal se sám sebe muž křečovitě se držící zábradlí a ulekaně se rozhlížející kolem.

Jedny schody míjející se s těmi, na kterých stál Severus, byly plně obsazené studenty Nebelvírské koleje, kteří zuřivě ječeli a rukama se snažili alespoň pohladit zábradlí, kterého se jejich idol dotýkal.

Schodiště zakotvilo před sedmým patrem, kde kromě Komnaty nejvyšší potřeby nebylo vůbec nic.

Prázdno.

Zhluboka oddechující profesor si otřel pot s čela a v klidu se otočil, aby se schoval v některé z chodeb.

Opět má před sebou osobu, tentokrát mužského pohlaví, s ryšavými vlasy a zasněným pohledem.

„Miluju Vás pane profesore!“

Pronesl Ron Weasley sladce a pokusil se svého profesora obejmout.

Ten nezaváhal a tyčí na prapor Bradavické školy, která visela na zdi vedle něj, mu zlomil obě ruce.

Opět se dal do běhu.

Za zatáčkou se téměř srazil s Brumbálem, přičemž se mu promítla myšlenka, komu by asi ve srážce vypadlo víc zubů. Nad tímto výjevem se maličko usmál, čím zavdal Brumbálovi naději, že s ním flirtuje.

„Severusi, to už je doba ty kluku jeden mastná!“

Jmenovaný jen naprázdno zalapal po vzduchu.

Brumbál držel v ruce svou hůlku a svůdně si s ní přejel od zubní protézy až k rozkroku, kam se Severus odmítnul podívat a jen hořce polknul.

Brumbálovým hlavním nedostatkem je naivita a přílišná pomalost, takže po chvilce je již černě oděná osoba znovu na útěku a tentokrát pomocí postranního schodiště, kde stihnul skopnout pár po něm chňapajících slečen, míří zpět do svých komnat v naději, že pokud se jedná o hromadnou otravu nápojem lásky, je to do měsíce nebo dvou přejde.

Na konci schodů, které se milý Severus pokoušel brát po deseti a téměř se kutálel, na něj čekala další osoba opřená o chladnou zeď sklepení.

„Lupine ne, ty ne...“

„Už dlouhá léta Snape... mé chlupaté srdce po tobě touží!“

Severus se pokousil svého nápadníka zmást párem úhybných manévrů a nakonec se mu podařilo uniknout pomocí dobře mířené rány loktem do břicha, i když dál běžel bez boty a ponožky, kterou se podařilo ležícímu Lupinovi ukořistit a vypadalo to, že mu to stačí.

Lze tak soudit z jeho vzdechů ihned po tom, co si přiložil černou ponožku na obličej. Konečně dobíhal posledních sto metrů ke dveřím svého úkrytu.

„Doprdele“ Neudržel se Severus po spatření výjevu.

Před kabinetem postávala skupinka tvořící profesorku jasnovidectví, Hagrida, Kratiknota, Madam Poppy a celou rodinu Malfoyů.  Každý z nich drží v ruce pásku na koberce, vazelínu a smotaný drát…

Přidej komentář:

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře:

02.07.2014 16:07 Carolin

Já z toho brečim smíchy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

31.08.2012 20:50 Zuzana

Som si musela zlepšiť večer :DDD Chlupaté srdce mi ho vylepšilo dokonalo.

11.07.2011 14:25 Mája

Díky, Sáro. Plakala jsem smíchy a má rodina si myslela, že jsem se už konečně definitivně zbláznila. Už dlouho jsem se tak hezky nezasmála. Hned se pustím i do tvých dalších povídek.

27.06.2011 13:12 SaraPolanska

Čímž se tě nechci dotknout, ale než ztrácet čas čtením pro mě nezajímavého bych raději napsala něco nového, protože ff pomalu v tomto směru umírá a podpořit ho něčím novým určitě není od věci. :-)

27.06.2011 13:02 SaraPolanska

AHoj Emily, děkuji za koment. Nemám co k tomu víc dodávat, nikde není samozřejmě psáno, že se Severus něčím polil. :-) Je to parodie, která vznikla na motivy videa a tam taky není žádné polívání, které by si Severus asi nenechal jen tak líbit. :-D Jinak pokud se ti mé povídky nelíbí (což si nemyslím, zde se jedná spíš o pomstu :-) ) tak určitě neplýtvej časem. Já to taky nedělám. :-)

27.06.2011 10:51 Emily

Ale to video - no to je proste boží... člověk si ho musí pustit před tím, než si přečte tu povídku.. pak v tom může vidět víc.. ale bez videjka je ta povídka taková hluchá... ale dobře, že jsem si ho pustila.. už mi to přijde lepší :-)

27.06.2011 10:47 Emily

Ech... na tvoje stránky jsem se dostala pres ff deník, kde je od tebe koment u mojí povídky... samozřejmě jsem schopná přijmout kritiku, jsem ráda, že ne všichni mají stejný názor.. ale zjistila jsem, že máme naprosto rozdílný styl psaní.. mne se zas moc nelíbí tvůj...
jinak nápad na povídku byl dobrý, ale nedopracovaný... nebylo tam vůbec zmíněno, jak se tím polil a jak je možné že o tom ani neví??? ale chápu, že je to parodie... jdu to tu ještě prozkoumat ;)
emily.blog.cz

30.05.2010 15:32 Lily

ježiši jak to jen se Sevíkem dopadne? :D

18.05.2010 16:58 Sharlaid

To video je perfektní, ale Tvá povídka je ještě lepší. Moc pěkně to k sobě sedí :-D

05.03.2010 18:01 zuzka

chudák severus. co si mu to provedla? :-D :-D :-D bude to mít těžký.nevim, jak a jestli jim stihne utýct ;-)

16.01.2010 18:35 Daise

Ahoj prosím tě mohla by si udělat pro mou sestru povídku na téna jedloho videa? Jestly ano prsím napiš ni na E-mail Tyna9999@seznam.cz a já ti ho pošlu. Prosím bude mít narozeniny. Předem díky.

01.01.2010 20:12 Zuzana

Túto paródiu som už čítala ba Tvojom blogu. Smiala som sa ešte aj na druhý deň, keď som si na chudáka Severusa spomenula, ale s týmto videom som sa zabávala ešte viac. Manžel začína mať pochybnosti o mojom duševnom zdraví. Perfektné!!!!!